Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singersongwriter

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 78x bekeken

ik schrijf dus zelf songs (Engels-, Nederlands- en Franstalig) en zoek iemand die ook schrijft ter inspiratie en stimulatie van elkaar, of (een) andere muzikant(en) waarmee ik de nummers kan uitwerken en performen. Ik zing en speel redelijk gitaar in de stijlen folk, funk, rock en mellow. Je kunt mij bellen op 06 5117 5197 of mailen naar ericdros at xs4all.nl

Eric Dros

Gitarist zoekt metalband

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 91x bekeken

Ik speel de elektrische gitaar en zoek een metalband of personen om mee te jammen. Ik houd van old school (Metallica, Slayer, Iron Maiden, Rammstein), maar ook nieuwer (Mastodon, Gojira, Ghost). Na jaren zelf spelen, wil ik graag met anderen creativiteit en passie voor metal delen! Covers doen of eigen werk schrijven, het maakt mij niet uit.

Colin Middel

Zangeres zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 297x bekeken

Hi All, Mijn naam is Rosa-Lin Meijer, 26 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om in hun vrije tijd muziek te maken en af en toe op te treden. Zelf zing ik graag pop, folk, een beetje jazz, maar ik sta open voor van alles. Het lijkt me leuk om samen met nog een zangeres/zanger de lead en backing vocals af te wisselen. Zit jij in een band en zoek je nog een … meer »

Muzikantenbank user Rosa-Lin MeijerRosa-Lin Meijer

Drummer looking for a band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 112x bekeken

Drummer looking for a bandHi folks, I am a drummer looking for a math-rock or post-rock or stoner or doom or post-hardcore or grunge band, or a nice combination of two or more of these genres. -- I have been drumming for 15 years with a lot of experience in both live and studio, different genres (nu-metal/crossover/alt-rock/math-rock), in bands like: https://myspeakingshoes.bandcamp.com/ https://youtu.be/oK9izXCkwjc?list=PLQhiA974rO8UWogx15lAAIeDS0U1b7kLC https://soundcloud.com/alceband https://www.youtube.com/watch?v=9KuU2TAxj9E https://www.instagram.com/p/BizuTsihDqd/ -- In … meer »

Muzikantenbank user Luca FiandriLuca Fiandri

Drummer nodig voor studio opnames?

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 128x bekeken

Drummer nodig voor studio opnames?Hallo allemaal, Mijn naam is Jelle Huiberts en ik speel momenteel bij Jeangu Macrooy en KOVACS. De laatste tijd speel ik vooral live maar heb veel zin om weer meer opnamesessies te doen. Ik heb een studio in Amsterdam en heb een collectie aan drums, bekkens en microfoons. Ik heb jazzdrums gestudeerd in Amsterdam en speel vooral pop, soul, singer/songwriter en alles met electronische invloeden. … meer »

Muzikantenbank user Jelle HuibertsJelle Huiberts

Baritonsaxofoniste zoekt (big)band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 125x bekeken

Baritonsaxofoniste zoekt (big)bandHet liefst speel ik in een soulband met een strakke blazerssectie. Misschien zelfs wel achter een tafeltje. Ik vind Scott Bradlee's Post Modern Jukebox en de Dap Kings echt geweldig. Ik lees noten, heb ervaring in een bigband (o.l.v. Frans Cornelissen),een soulband (Midnight Teasers) en speel momenteel bij de harmonie (Crescendo Noordwijk). Mijn goede voornemen voor 2019 is weer aan te sluiten bij … meer »

Muzikantenbank user Mirjam RuttenMirjam Rutten