Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziekband vormen

Overig zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 138x bekeken

Hey, Mijn naam is Danny Paehlig ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Purmerend. Op het moment ben ik nog een hobby zanger, maar ik zou dit graag toch wat professioneler en gezelliger willen aanpakken. Daarom ben ik opzoek naar mensen, die graag hun muzikale talent willen laten zien in de vorm van een band. Lijkt het jouw leuk om samen muziek te maken stuur mij dan een bericht. Het lijkt … meer »

Muzikantenbank user Danny PaehligDanny Paehlig

Soul/Funk Bassist

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 89x bekeken

Deze doorgewinterde bassist is opzoek naar een nieuwe uitdaging. Spullen en vervoer zijn op orde, wil graag muziek maken, het podium op, en plezier hebben. Soul/funk is wel de wens maar mag ook harde in de richting van Ska/2-tone/punk. Omgeving Amsterdam maar kan reizen, Zoekt jullie band mij?

Marc

Zangeres zoekt band in Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 182x bekeken

Zangeres zoekt band in AmsterdamHallo! Ik ben een 38-jarige zangeres in Amsterdam en zoek een band. Ik zing het liefst soul, pop, funk, jazz, disco/Motown en Bossa Nova, maar sta open voor van alles. Ik heb meerdere jaren ervaring als lead zangeres van een cover band in San Francisco en ben 3 jaar geleden terug gekeerd naar Amsterdam. Nu COVID voorbij is, heb ik zin in mensen en muziek!

Muzikantenbank user Charlotte BrugmanCharlotte Brugman

Zanger zoekt nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 203x bekeken

Ik ben Michiel, 30 jaar en zoek naar een leuke muzikale uitdaging in Amsterdam, of daar in de buurt. Ik zing erg graag Pop, heb een tenorstem en zou het leuk vinden om meer met zang te gaan doen. Ik ben Queer, mijn zangidolen zijn vaker vrouwelijk dan mannelijk, maar nummers die door vrouwen worden gezongen zijn lastig om als man op originele toonhoogte te zingen;). Op dit moment denk ik aan studiowerk/ … meer »

Muzikantenbank user MichielMichiel

Gitarist zoekt band (postpunk, pyschedelisch, alternative)

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 128x bekeken

Gitarist (53) zoekt alternative/ pyschedelische/ postpunk /pop/ rock band of muzikanten om eigen werk te spelen en/of te maken en daarmee op te treden. Greep favoriete muziek: 60s/70s met modern sausje (Temples, King Gizzard, UMO), postpunk alternative (Squid, Fontaines D.C., Thurston Moore), Excelsior- en Belgische pop/rock (dEUS, Flying Horseman) en ook een groove graag! (Fela Kuti, Talking Heads). … meer »

Steven D.