Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren bassist zoekt Neo - Soul / R&B / Funk project

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 72x bekeken

Hey! Ik ben Mark, bassist, 30 jaar uit Hillegom. Ik zoek een band of muzikanten om hele vette grooves mee neer te zetten, omgeving Haarlem/Amsterdam. Stijl: Funk, R&B, Neo-Soul etc. Voorkeur gaat uit naar eigen werk, eventueel aangevuld met een aantal covers. Ik heb ruim live- en studio ervaring en beheers techniek en theorie beide goed. Gear is op orde en ook in bezit van eigen vervoer. Enkele invloeden: … meer »

Muzikantenbank user Mark AartsMark Aarts

Gitarist en drummer zoeken band

Drummer zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 117x bekeken

Wij, Segher (gitarist) en Freek (drummer), zoeken bandleden om een nieuwe band mee te vormen. Wij beiden zijn 19 jaar oud en komen uit de omgeving van Haarlem. Voornaamste doel is om plezier te maken en samen nieuwe muziek te maken. Favoriete stijlen zijn blues en rock. We horen graag van je als je geïnteresseerd bent!

Freek Kup

Zangeres (34) zoekt muzikanten om een jazz/ gipsy/ pop band te beginnen

Zanger / Zangeres zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 125x bekeken

Zangeres (34) zoekt muzikanten om een jazz/ gipsy/ pop band te beginnenBen jij een liefhebber van muziek bestaande uit jazz-, gipsy- en Spaanse invloeden (zoals bijvoorbeeld de muziek van de band Vaya Con Dios) en zou je graag een soortgelijke band willen opzetten? Dan hoop ik dat je mij zou willen contacten, want ik kan niet wachten om met enthousiaste muzikanten een band te vormen en een repertoire op te stellen waarbij deze invloeden terug te horen zijn. Dit kunnen … meer »

Carolien Born

GEZOCHT: Pianist en/of gitarist omgeving Haarlem/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 105x bekeken

Hoi! Ik ben Emma (22, Haarlem) en ik ben op zoek naar een pianist(e) en/of gitarist(e) om mij te begeleiden. Het is fijn als je ervaring hebt, en maximumleeftijd is eind 20. Het gaat voornamelijk om covers. Qua stijl valt te denken aan Eva Cassidy, Joni Mitchell, Ane Brun.. Maar ook nieuwer repertoire zoals Valerie van Amy Winehouse of Ed Sheeran nummers. Graag werk ik naar een volledige setlist … meer »

Emma

AIM (as i am ) zoekt lotgenoten

Drummer zoekt band in Den Helder (Noord-Holland) | 97x bekeken

Pantera Broken Dishwalla Madlife Foo Fighters Pretender Lamb of God Ruin Extreme Hole hearted Intwine Cruel man K’sChoice Everything for free Zomaar een hele kleine greep in mijn muzikale voorkeuren waar ik kippenvel van krijg. Spreekt dit aan en begrijp je dat muziek bestaat met de gratie van instrumenten dan hebben we waarschijnlijk dezelfde Muzikale klik. Ik zou heel graag weer muziek … meer »

Muzikantenbank user Carlo EugelinkCarlo Eugelink

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 114x bekeken

saxofonist (tenor, alt) en EWI-speler, bedreven solist, zoekt DJ / Band Voorkeuren: Jazz/Fusion, Lounge, Dance, House, Soul, Hip Hop. Ervaring in Blazerssectie Pop/Soul. Lead-alt en lead-tenor in bigband Contact: 06-14701001

Kees