Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Een extra dimensie aan jullie metalcore/punk band?

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 264x bekeken

Na jaren niet meer in een band te zingen, begint het langzamerhand toch wel weer te kriebelen. Echter heb ik niet meer zo'n zin om alle vocals op mijzelf te nemen en kan ik mijn stem nog niet op alle manieren inzetten die ik zou willen. Daarom ben ik op zoek naar een band die al een heavy vocalist heeft waar ik een extra dimensie aan kan toevoegen. Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed … meer »

Jeske Dolmans

Zangeres zoekt (op te richten)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 498x bekeken

Muziekliefhebbers, Mijn naam is Susan Smets en ik zing al heel mijn leven. Ik heb jarenlang in een koor gezongen en heb een paar keer optredens gedaan met een pianist. Ik zou heel graag in een band willen zingen (als lead of als achtergrond zangeres/meerstemmig)omdat ik echt hou van muziek en zingen. Ik heb een brede muzieksmaak en kan veel nummers (mee)zingen. Dus ben jij nog opzoek naar een zangeres … meer »

Muzikantenbank user Susan SmetsSusan Smets

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folk

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1939x bekeken

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folkIk ben een tekstschrijver/zanger, 29 jaar, en op zoek naar een aantal muzikanten in omgeving Utrecht, in een beetje dezelfde leeftijd, om een alternative/indie/folk georiënteerd groepje te beginnen. Kan in een standaardopstelling maar alleen akoestische instrumenten is misschien nog wel makkelijker om in te beginnen, aankijken waar het naartoe gaat. Handig als het niet te uitgebreid wordt qua bezetting. … meer »

Muzikantenbank user ThibautThibaut