Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gedreven zanger zoekt band! (electro, electro- rock, dnb, hiphop, edm)

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Gedreven zanger zoekt band! (electro, electro- rock, dnb, hiphop, edm)Zanger/performer/schrijver met ervaring zoekt band om live mee te knallen. Voorkeur voor electro-rock, fijne diepe beats, opzwepend, entertaining. Inspiratie door Chemical Brothers, Prodigy, Soulwax, Faithless, Groove Armada etc. maar ook techno en ambient, icm melodielijnen en vocals. Streven om naar live optredens toe te werken op alternatieve locaties. Ik heb ervaring in diverse bands, als … meer »

Noud

Zanger zoekt gitarist/band in Zaandam/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

Zanger zoekt gitarist/band in Zaandam/AmsterdamHoi allemaal, Mijn naam is Steven, 35 jaar. Ik ben een gevorderde amateurzanger, bariton en zing graag liedjes in verschillende genres, zoals pop, jazz en bossa. Ik ben op zoek naar een gitarist of een bandje om mee samen te werken op regelmatige basis in de buurt van Amsterdam/Zaandam. Voorbeelden van dingen die ik graag zing: New light - John Mayer: www.youtube.com/watch?v=2PH7dK6SLC8 Colors … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven

Beginnend zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 288x bekeken

Beginnend zangeresIk hoor nu al zo vaak dat ik iets met mijn stem moet gaan doen dus ik trek de stoute schoenen aan! Ik ben 37 jaar en zoek een toffe band die een zangeres zoekt. Ik heb niet veel ervaring maar ben in ieder geval enthousiast! Ik zing graag nummers van Anouk, The Cranberries en Alanis. Dit is ter indicatie van wat ik 'kan', qua muzieksmaak is mijn keuze breed en sta ik overal voor open. Ik kom uit de … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 211x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duoErvaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Muzikantenbank user Fabi KwakkelaarFabi Kwakkelaar

Akoestisch gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 173x bekeken

Hallo allemaal, ben je een akoestisch gitarist met ervaring? Heb je zin om met een amateur zanger muziek te maken? Heb je eventueel zin op te treden? Neem dan vooral contact met me op. Mijn voorkeur gaat uit naar hits van grote pop- en rockbands van de jaren 60 tot aan nu. Om je een idee te geven: Coldplay, The Beatles, Springsteen, Queen, Guns n Roses, U2 en nog veel meer. Mijn intentie is … meer »

Joep Bastiaans

Zanger met kennis in Duits en Nederlandstalige muziek.

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 251x bekeken

Hallo ik ben opzoek naar een bandje, coverbandje of iemand die een duobandje wil opzetten of er een doorstart mee wil maken. Ik kan redelijk goed een tweede stem zingen maar ook een eerste stem. Bespeel helaas geen instrument. Beheers de Duitse en Nederlandse taal kwa muziek goed. Heb 2,5 jaar in een duobandje gezongen maar zing nu bijna 4 jaar niet meer maar wil graag weer gaan zingen in boven … meer »

Peter Dijcks

Zanger zoekt gitarist of toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 313x bekeken

Beste muzikanten! Ik ben een ervaren zanger en op zoek naar een ervaren gitarist of toetsenist. Mijn idee is om samen eigen nummers te gaan schrijven en om eigen versies te maken van bestaande nummers. Het belangrijkste is dat we er plezier in hebben! Muziekstijl: Mooie melodische nummers. Kan zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Heel breed dus.

Muzikantenbank user Artur EngelhardArtur Engelhard