Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singersongwriter en jij gitarist/songwriter

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 151x bekeken

Create art and don't find excuses not to.... Ik, Naomi (met umlaut op de o), zangeres, wil jou vinden; een gitarist die met mij wil beginnen en dan verder gaan opzoek naar anderen... koffie drinken en praten (liefst in Arnhem)? Voor mijn sound check: https://www.youtube.com/channel/UCrVQnpB-nU35NS6BmpgqC1w Heb deze songs gemaakt met mijn smartphone...geeft een beeld...hopelijk. Maar … meer »

Naömi

Beginnend zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Beginnend zangeresIk hoor nu al zo vaak dat ik iets met mijn stem moet gaan doen dus ik trek de stoute schoenen aan! Ik ben 37 jaar en zoek een toffe band die een zangeres zoekt. Ik heb niet veel ervaring maar ben in ieder geval enthousiast! Ik zing graag nummers van Anouk, The Cranberries en Alanis. Dit is ter indicatie van wat ik 'kan', qua muzieksmaak is mijn keuze breed en sta ik overal voor open. Ik kom uit de … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 131x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duoErvaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Muzikantenbank user Fabi KwakkelaarFabi Kwakkelaar

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 76x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Fabiana

Akoestisch gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 126x bekeken

Hallo allemaal, ben je een akoestisch gitarist met ervaring? Heb je zin om met een amateur zanger muziek te maken? Heb je eventueel zin op te treden? Neem dan vooral contact met me op. Mijn voorkeur gaat uit naar hits van grote pop- en rockbands van de jaren 60 tot aan nu. Om je een idee te geven: Coldplay, The Beatles, Springsteen, Queen, Guns n Roses, U2 en nog veel meer. Mijn intentie is … meer »

Joep Bastiaans

Zanger met kennis in Duits en Nederlandstalige muziek.

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 199x bekeken

Hallo ik ben opzoek naar een bandje, coverbandje of iemand die een duobandje wil opzetten of er een doorstart mee wil maken. Ik kan redelijk goed een tweede stem zingen maar ook een eerste stem. Bespeel helaas geen instrument. Beheers de Duitse en Nederlandse taal kwa muziek goed. Heb 2,5 jaar in een duobandje gezongen maar zing nu bijna 4 jaar niet meer maar wil graag weer gaan zingen in boven … meer »

Peter Dijcks