Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeressen zoeken allround band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 146x bekeken

Zangeressen zoeken allround bandWij zijn 2 zussen en samen op zoek naar een band. Enige ervaring aanwezig, podium ervaring nog niet zoveel! De voorkeur gaat uit naar een allround band, aangezien onze muzieksmaak erg breed is. Met veel lol muziek maken is wat wij voor ogen hebben. Onze leeftijd is rond de 40, maar dat is niet te zien of te merken;-p Groetjes, Saskia en Esther

Saskia van der Vooren

Zanger zoekt gitarist/band in Zaandam/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 267x bekeken

Zanger zoekt gitarist/band in Zaandam/AmsterdamHoi allemaal, Mijn naam is Steven, 35 jaar. Ik ben een bariton en zing graag liedjes in verschillende genres, zoals pop, jazz en bossa. Ik ben op zoek naar een gitarist of een bandje om mee samen te werken op regelmatige basis in de buurt van Amsterdam/Zaandam. Ook vind ik het leuk om te werken aan zelfgeschreven nummers. Voorbeelden van dingen die ik graag zing: New light - John Mayer: www.youtube.com/watch?v=2PH7dK6SLC8 Colors … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 276x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duoErvaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Muzikantenbank user Fabi KwakkelaarFabi Kwakkelaar

Zanger met kennis in Duits en Nederlandstalige muziek.

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 294x bekeken

Hallo ik ben opzoek naar een bandje, coverbandje of iemand die een duobandje wil opzetten of er een doorstart mee wil maken. Ik kan redelijk goed een tweede stem zingen maar ook een eerste stem. Bespeel helaas geen instrument. Beheers de Duitse en Nederlandse taal kwa muziek goed. Heb 2,5 jaar in een duobandje gezongen maar zing nu bijna 4 jaar niet meer maar wil graag weer gaan zingen in boven … meer »

Peter Dijcks

Zanger zoekt band regio Tilburg

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 506x bekeken

Zanger zoekt band regio TilburgHey! Leuk dat je mn ad ziet,ik ben een zanger met n uniek stem klank ( tenminste hoor ik het vaak!op zoek naar n band in regio Tilburg. Ik heb een heel uitgebreid muziek invloeden,rock,indie,jazz etc. Ik sta open voor new projecten vooraal eigen nummers dat we samen eventueel zouden doen! Interesse? Stuur me gerust n bericht en wie weet tot straks?

Muzikantenbank user Carlos RibeiroCarlos Ribeiro