Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Narrator zoekt een bassist en een synthesizer/toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 239x bekeken

Wij zijn Narrator, een zanger/gitarist, gitarist en drummer van begin 30 die eigen nummers schrijven. Onze ambitie is deze nummers op te nemen en daarmee het podium op te gaan! Om dat doel te bereiken zijn wij op zoek naar een bassist en een synthesizer/toetsenist om onze muziek strakker en voller neer te kunnen zetten. We hebben lange tijd met een bassist gespeeld die helaas niet meer wil optreden. … meer »

Mitchell Windsma

™  Instrumentale metal band zoekt bassist â™ 

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 319x bekeken

™  Instrumentale metal band zoekt bassist â™ Instrumentale metal band zoekt bassist ANOR is een beginnende instrumentale metal band (met black metal elementen) en is op zoek naar een bassist met toewijding en passie voor muziek. Dit project is in een vroeg stadium en streeft er naar om met 3 man (drummer, bassist, gitarist) originele muziek te maken met nadruk op atmosfeer die live relatief eenvoudig te spelen is, zodat de muzikant zichzelf … meer »

Muzikantenbank user MarkMark

Zangeres en drummer willen band oprichten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 720x bekeken

Zangeres en drummer willen band oprichten!Hé muzikanten 😃 Wij (Cansu 32 jaar en Koen 35 jaar) willen een band oprichten! Cansu is zangeres en Koen drummer. De focus zal zijn r&b en pop muziek. 🎶 We zoeken een bassist, gitarist en pianist! (Regio: Zuid-Holland zou top zijn). Samen zullen we wekelijks repeteren en toewerken naar optredens op termijn. Dit zal voornamelijk (doordeweeks) in de avonduren en/of in de weekenden zijn, aangezien … meer »

Muzikantenbank user CansuCansu

Nederlandstalige folkrockband zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 378x bekeken

Nederlandstalige folkrockband De Twee Kanten van Nuance heeft nog een paar posities in te vullen, te weten: - bassist - gitarist (voornamelijk western, evt. hier en daar ook elektrisch, afwisselend ritme en lead) - violist We spelen eigen werk, covers en vertalingen. Muzikale inspiratie o.a. Leonard Cohen, Bob Dylan. We repeteren wekelijks in Leiden. Ambitie is ongeveer maandelijks optreden … meer »

Mark de Haan

Bassist gezocht in Brabant!

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Bassist gezocht in Brabant!Wij zijn een band uit regio Den Bosch en Eindhoven, met redelijk wat podium ervaring, die op zoek zijn naar een bassist. Wij zijn 24 en 25 jaar oud, we maken eigen muziek, maar spelen ook covers. Hierbij moet je bij covers denken aan 00s rock. En bij schrijven halen we inspiratie uit bands als The Black Keys, Royal Blood, Blue Stones, Kensington, Queens of the Stone Age. Stuur ons een berichtje als … meer »

Muzikantenbank user Infinite SunInfinite Sun

(Vrouwelijke) drummer zoekt band, omgeving Nijverdal

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 301x bekeken

Hi! Ik ben een drummer van 34 jaar die op zoek is naar een bestaande of nieuw op te richten band in de omgeving van Nijverdal (Overijssel). Muziekgenre: rock, blues, country, funk, soul, americana, roots. Ik heb een brede muzieksmaak en sta voor veel genres open. NB: ik heb nog niet veel ervaring met drummen live optredens, maar wel een flinke portie enthousiasme en discipline! Interesse? Stuur … meer »

Myrthe

Songwriter zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 380x bekeken

Songwriter zoekt muzikanten-- English below -- Mijn naam is Bas Blondeau en ik ben 26 jaar. Ik ben een gitarist en tevens bassist uit Groningen die inmiddels veel (concept-)nummers heeft geschreven en dit verder wil uitwerken door een volwaardige band op te richten. Hiervoor zoek ik in eerste instantie een zanger, drummer, bassist en optioneel nog een gitarist. Ik zie voor mijzelf dus vooral een rol als gitarist, maar wil … meer »

Muzikantenbank user Bas BlondeauBas Blondeau

ANIME ROCK Band Zoekt Bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 234x bekeken

ANIME ROCK Band Zoekt BassistHi, ik ben Ray. 21 jaar en ik maak Originele Pop/Rock/Metal geïnspireerd door Modern/Japanse rock onder de artiestennaam 'RAY NOISE". Op zoek naar een gezellige en vurige bassist die professioneel is ingesteld met de droom om live groot te gaan. Speelt maatvast, strak, technisch, snel, etc. Doelstelling in het kort: optredens, festivals, tournees, avontuur, plezier, etc. In de planning staan … meer »

Muzikantenbank user RayRay

Ervaren Doom/stoner/psychedelische formatie (zangeres/gitariste en drummer) zoekt bassist.

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 427x bekeken

Ervaren Doom/stoner/psychedelische formatie (zangeres/gitariste en drummer) zoekt bassist.Ik heb even voor deze facebookgroep een Facebook account aangemaakt. Verder bereikbaar via Messenger en op 0611214956 via Whatsapp. Helaas heeft onze huidige bassist het te druk en om die reden zijn we op zoek naar een nieuwe bassist. We maken muziek in de genres stoner/doom/psychelisch met knallende groovy riffs,melodische stukken, afgewisseld met psychedelische instrumentale stukken. Momenteel … meer »

Muzikantenbank user Esma LarabiEsma Larabi