Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Maastricht (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt enthousiaste toetsenist of gitarist (40+) met een jaar ervaring.

Gitarist en Toetsenist gezocht in Maastricht (Limburg) | 154x bekeken

Wij zijn Recoin, een rockband met drummer, bassist, gitarist en zangeres, en repeteren in Maastricht. Wij zijn op zoek naar een toetsenist of gitarist (m/v). Eventueel achtergrondzang is ook mogelijk. Wij repeteren 1x per week (meestal op vrijdagmiddag of -avond) en willen naar een optreden toewerken. Ben je in bezit van een keyboard of gitaar dan ben je bij ons aan het goede adres! Groeten Leon

Leon Janssen

Drummer gezocht voor Metalband met eigen nummers

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 201x bekeken

Hallo, Voor de band SLAVANTAS zijn we op zoek naar een (metal)drummer. We hebben bestaande eigen nummers die we op willen poetsen waarbij je ook volledige inbreng hebt aan het resultaat. Je hebt voldoende vrijheid om er je eigen invulling aan te geven. We zijn verder compleet als band. Bassist, 2 gitaristen en een zanger. Repetities vinden wekelijks op zaterdag (van 10.30 tot 13.45) plaatst … meer »

Muzikantenbank user Vincent van den AkkerVincent van den Akker

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 200x bekeken

GITARIST GEZOCHT De band bestaat uit een drummer, zanger, bassist en toetsen met invloeden van o.a. Peter Beeker, Depeche Mode, Pixies, Velvet Undergrond en de Ramones. Het repertoire is grotendeels dialect met af en toe een scherp rauw randje. We hebben wel podium ambities maar 1x per week repeteren staat bovenaan, vooral lol in het maken van eigen muziek. We zoeken een creatieve … meer »

Andre Van Loenen

Bruce Springsteen Tribute zoekt tweede toetsenist

Toetsenist gezocht in Maastricht (Limburg) | 234x bekeken

Bruce Springsteen Tribute zoekt tweede toetsenistBruce Springsteen Tributeband "Bruce Brothers" uit Maastricht is op zoek naar een tweede toetsenist, die met name de Hammond-partijen voor zijn rekening wil nemen. De huidige toetsenist doet al heel veel, maar kan helaas niet vier partijen tegelijk te spelen met slechts twee handen. Het liefst spelen we zo authentiek mogelijk, dus zonder backingtracks; een tweede toetsenist erbij is een oplossing voor … meer »

Nick Leurs