Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Maastricht (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 76x bekeken

GITARIST GEZOCHT De band bestaat uit een drummer, zanger, bassist en toetsen met invloeden van o.a. Peter Beeker, Depeche Mode, Pixies, Velvet Undergrond en de Ramones. Het repertoire is grotendeels dialect met af en toe een scherp rauw randje. We hebben wel podium ambities maar 1x per week repeteren staat bovenaan, vooral lol in het maken van eigen muziek. We zoeken een creatieve … meer »

Andre Van Loenen

Gezocht bassist of sologitarist

Bassist en Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 182x bekeken

Wij, allemaal 50+, zijn op zoek naar een bassist(e) of sologitarist(e). Onze sologitarist is namelijk ook bassist en kan dus ook omschakelen naar bas. We spelen Americana (roots, folk, country). Ons doel is om gezellig en lekker samen muziek te maken en af en toe op te treden. We spelen covers (niet al te bekend) maar geven daar toch onze eigen interpretatie aan. We zijn allemaal ervaren muzikanten … meer »

Paul

Welke drummer/percussionist wil 1 middag mee met carnaval?

Drummer en Percussionist gezocht in Maastricht (Limburg) | 211x bekeken

Een dweilband (zaate hermenie) in Maastricht kan nog trommelaars gebruiken. Vind jij het leuk om ons een dag te komen versterken en dit vette feest te komen vieren? Voor de niet Carnavalisten: de sfeer in Maastricht is dan wel te gek hoor! Als jij kunt trommelen hoef je niet persee mee te repeteren, we sturen je dan gewoon de muziek door. Je kunt een vriend(in) meenemen, tamboerijn spelers zoeken … meer »

Muzikantenbank user Miriam KramerMiriam Kramer

Bruce Springsteen Tribute zoekt tweede toetsenist

Toetsenist gezocht in Maastricht (Limburg) | 175x bekeken

Bruce Springsteen Tribute zoekt tweede toetsenistBruce Springsteen Tributeband "Bruce Brothers" uit Maastricht is op zoek naar een tweede toetsenist, die met name de Hammond-partijen voor zijn rekening wil nemen. De huidige toetsenist doet al heel veel, maar kan helaas niet vier partijen tegelijk te spelen met slechts twee handen. Het liefst spelen we zo authentiek mogelijk, dus zonder backingtracks; een tweede toetsenist erbij is een oplossing voor … meer »

Nick Leurs

Big Easy Brassband Maastricht zoekt trompettist

Blazer gezocht in Maastricht (Limburg) | 218x bekeken

Big Easy Brassband Maastricht zoekt trompettistWij zijn op zoek naar een ervaren trompettist die onze ruige en ongepolijste New Orleans Brassband wil versterken. We repeteren op de tweede en vierde woensdagavond van de maand. Wil je eerst eens luisteren, dat kan matuutlijk live tijdrns een van deze repetities of kijk even op youtube. Big Easy Brassband Maastricht.

Muzikantenbank user FranckFranck