Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist Gezocht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 162x bekeken

Zanger-Gitarist zkt ervaren Bassist voor doorstart van mijn BluesRock band. Website, playlist en eigen oefenruimte zijn aanwezig. Geen beginners. Stijl is divers. bv. Eric Clapton, Robben Ford, Joe Bonanassa, Tom Petty, John Mayer & Fleetwood Mac (van Peter Green:) Ook speel ik eigen werk. Doel is plezier in het spelen en streven naar een aantal optredens per jaar. Voor meer info (website, video's, … meer »

BluesRock

Look for a bass Guy/Girl

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 151x bekeken

Hi Musicians, We are a band in Amsterdam, and we play our songs. It is around blues, Funk, acoustic and Rock. We are looking to find a bass dude to carry on on our journey, studio and gigs. IF you are interesting do not hesitate to let us know and come for a nice try and beer. Cheers

Leo Boukert

Bassist gezocht voor beginnende jazz band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Hallo! Ik ben een jazz band begonnen en ik ben nog op zoek naar een bassist. We hebben al een pianist, saxofonist en een drummer.
Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen om de week in Rotterdam, op een weekend-ochtend/middag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Enthousiaste bassist gezocht

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 386x bekeken

Enthousiaste bassist gezochtHey bassist! Wij zijn 'RAWyou!' een rockband met uitstapjes naar verschillende genres zoals blues, pop en country. Omdat onze bassist helaas gaat verhuizen zijn we opzoek naar een nieuwe bassist. In deze samenstelling (zanger, zangeres, drummer, 2 gitaristen en bassist) zijn we nu 7 maanden samen en we zijn in de leeftijd van 29 tot 41 jaar. We hebben al een paar toffe optredens gehad en hebben … meer »

Willemijn

Bassist(e) gezocht voor rock&roll, jaren 50-60.

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Wij zijn op zoek naar bassist(e) voor het opstarten van rock en roll bandje, jaren 50-60, Zowel instrumentale nummers als zang nummers. Momenteel hebben we slaggitarist, sologitarist, drummer en zanger. Allemaal een tijd niets of weinig aan muziek gedaan ,maar willen de draad weer oppakken, om toch wat met muziek bezig te zijn, dat is ons doel. Mocht er ooit een of meerdere optredens uitkomen ook … meer »

Fred van den Broek

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 295x bekeken

Bassist gezochtWelke gepensioneerde bassist of iemand die overdag tijd heeft in de regio Helmond vind het leuk om overdag (woensdag ochtend) te repeteren en samen jaren zestig en zeventig muziek te maken ? bezetting is nu drummer , toetsenist , percussionist , gitarist . je mag mij ook bellen , 06 51 13 90 85 groet

cees

Bassist gezocht - Zuid-Holland

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 258x bekeken

Bassist gezocht - Zuid-Holland - Onze bassist moest helaas stoppen en daarom zoeken wij een nieuwe. Wij richten ons op zowel de moderne rockmuziek als de classics. Wij oefenen in Zoetermeer. De bezetting bestaat uit een drummer, twee gitaristen en een zangeres. Wij zoeken een bassist met een brede rocksmaak, ervaring en in de leeftijd van 30 tot 50 jaar. Interesse of wil je meer informatie, stuur dan … meer »

Mischa