Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt drms, git, toets, bass

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 228x bekeken

Hey, ik ben een zanger/componist/tekstschrijver met een 20-tal eigen songs, vooral Nederlandstalig, sommige ook Engelstalig. Genre: Everly Brothers, Buddy Holly, Springsteen, Lou Reed. De beste nummers werden professioneel en met studiomuzikanten opgenomen, radio-klaar. Ik zoek een band (drms, git, toets, bass) , of individuele muzikanten uit het Mechelse (2800), om deze nummers komende zomer live … meer »

Hendrix

The cure tribute band (the obsCURE) zkt nieuwe bassist

Bassist gezocht in Antwerpen (België) | 213x bekeken

Cure tribute band the obsCURE is op zoek naar nieuwe BASSIST. Heb jij een boontje voor the Cure, schuilt er in jou een Simon Gallup, heb je tijd om je te committen voor onze band die ondertussen vijf jaar bestaat en in binnen- en buitenland heeft gespeeld, en wil je auditie komen doen? Neem dan graag contact met ons op. Onze repetities gaan door in Trix en dit telkens twee maandagen per maand. Wie … meer »

Muzikantenbank user Dirk VreysDirk Vreys

Muzikant zoekt andere muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 361x bekeken

Hoi, Afgelopen zomer ben ik vanuit Nederland naar Antwerpen verhuisd en nu leek het me wel leuk om een nieuw rockbandje te starten. Het liefst in de richting van Black Rebel Motorcycle Club, Black keys, Wolfmother, All them witches.. (Stevige rock afwisselend met wat langzamere melancholische nummers). Ik speel zelf al meer dan 10 jaar gitaar, en sinds een tijdje ook andere instrumenten. Ik … meer »

Muzikantenbank user Niels KuijperNiels Kuijper

80's heavy metal

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 365x bekeken

Ex-gitarist Evil Invaders zoekt nog een zanger, bassist en drummer om nieuwe heavy-metalband op te richten, het idee is om veel te optreden om eerst een goeie fanbase te verkrijgen gevolgd door tours om het buitenland achter ons te krijgen! Wat zoek ik? Muzikanten tussen de 20 en de 35 jaar die voor heavy-metal leven, de juiste skills hebben en de juiste looks hebben! Bv, geen grunt-zangers, maar een … meer »

Sam Lemmens

Drummer en bassist M/V gezocht om rockband op te richten

Bassist en Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 332x bekeken

Drummer en bassist M/V gezocht om rockband op te richtenVoor een nieuw project zoeken wij nog een drummer en bassist(e). Zelf zijn wij tussen de 22-23. Het genre waarin we gaan spelen is hardrock, blues rock zoals Guns N Roses, AC/DC, Metallica, ZZ top, Kiss, jaren 70-80-90 etc. met als doel enkel eigen nummers te brengen. We werken nu al nieuwe nummers (die kan je al eens beluisteren). Wijzelf, lead- en rythmgitaristen, zijn van Gierle/ Zoersel … meer »

Muzikantenbank user Axel LevecqAxel Levecq

Gezocht bassist / bassiste

Bassist gezocht in Antwerpen (België) | 464x bekeken

We zijn een coverband uit het Antwerpse en zijn op zoek naar een bassist/bassiste. We repeteren elke 2 weken. We zijn reeds 3 jaar samen maar we zijn geen volleerde muzikanten. Dus ben je een beginnende bassist/ bassiste ben je ook welkom. We bestaan uit zangeres 37 j , drummer 50 j , en gitarist 54 j. Jong. We spelen vooral voor plezier maar toch ook om ooit eens op,te treden .

Muzikantenbank user Peter VanspringelPeter Vanspringel