Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en bassist M/V gezocht om rockband op te richten

Bassist en Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 114x bekeken

Drummer en bassist M/V gezocht om rockband op te richtenVoor een nieuw project zoeken wij nog een drummer en bassist(e). Zelf zijn wij tussen de 22-23. Het genre waarin we gaan spelen is hardrock, blues rock zoals Guns N Roses, AC/DC, Metallica, ZZ top, Kiss, jaren 70-80-90 etc. met als doel enkel eigen nummers te brengen. We werken nu al nieuwe nummers (die kan je al eens beluisteren). Wijzelf, lead- en rythmgitaristen, zijn van Gierle/ Zoersel … meer »

Muzikantenbank user Axel LevecqAxel Levecq

BASSIST gezocht voor rockband met eigen nummers

Bassist gezocht in Antwerpen (België) | 273x bekeken

BASSIST gezocht voor rockband met eigen nummersBASSIST gezocht voor een rockband met eigen nummers. Iemand met goesting. Tijd. Een sterk ritmegevoel. Vuile moppen. En vooral: iemand die helemaal mee is met onze muziek, die je hieronder vindt. Contacteer mij op 0499629263 voor meer info! https://open.spotify.com/artist/6xEgEFEJnrXwowpMahfO50?si=BQO-fdG6TaS2TRRUHipEtA https://vi.be/louter

Muzikantenbank user Joren GeertsJoren Geerts

Gezocht bassist / bassiste

Bassist gezocht in Antwerpen (België) | 334x bekeken

We zijn een coverband uit het Antwerpse en zijn op zoek naar een bassist/bassiste. We repeteren elke 2 weken. We zijn reeds 3 jaar samen maar we zijn geen volleerde muzikanten. Dus ben je een beginnende bassist/ bassiste ben je ook welkom. We bestaan uit zangeres 37 j , drummer 50 j , en gitarist 54 j. Jong. We spelen vooral voor plezier maar toch ook om ooit eens op,te treden .

Muzikantenbank user Peter VanspringelPeter Vanspringel

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Antwerpen (België) | 300x bekeken

wij ziijn een bandje van 5 personen en zoeken een bassist(e) je hoeft geen bakken ervaring te hebben doch een goede basis kennis is wel wenselijk zodat u kunt mee spelen met de groep. wij repeteren op woensdagavond vanaf 20.00u tot... en momenteel is het puur voor de fun er zitten dan ook geen optredens aan te komen. repetitie lokaal is in Balen -Wezel. enkele nummers zijn oa Pink Floyd/comfortably … meer »

Muzikantenbank user Ronny MolsRonny Mols