Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Eigen professionele single opnemen aan €450

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 92x bekeken

Eigen professionele single opnemen aan €450Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen muziek op de radio te horen en op de grote podia te staan? Dan bent u bij Baparte Studios aan het juiste adres. U kan bij ons een single of album opnemen aan zeer hoge kortingen. Bij baparte studios neemt u op in een hoogstaande studio met professionele begeleiding. Mocht je nog meer info wensen geven wij u de mogelijkheid op een vrijblijvend gesprek. Schrijf … meer »

Muzikantenbank user Dylan WhyseDylan Whyse

Songschrijver / producer zoekt zangeres mét talent

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 113x bekeken

Songschrijver / producer zoekt zangeres mét talentIk ben op zoek naar een zangeres mét talent die over de nodige dosis inspiratie beschikt om naast zanglijnen ook teksten te kunnen verzinnen. Als je zelf songwriter bent, dan is dat een grote meerwaarde. Omgeving Antwerpen is een plus maar geen must. Je beschikt liefst ook over (semi) professionele opnameapparatuur (minsten een goede microfoon zodat we ter voorbereiding digitaal over het net kunnen … meer »

Muzikantenbank user sK3LeTvMsK3LeTvM

(Strakke) Drummer/ster Gezocht

Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 364x bekeken

(Strakke) Drummer/ster GezochtKlein alarmpje. Onze drummer is wegens gezondheidsredenen helaas abrupt moeten stoppen. Denk je nu " Dit is mijn kans !" wel, grijp ze dan met beide handen. Nog nooit van ons gehoord? Da kanni! ;-) Ga nekeer kijken op onze website, staat de muziek je aan, voel je je geroepen om je drumstokken te laten kletteren, neem contact op en we will take it from there ;-) Repetities in het Antwerpse. www.straykitten.beinfo@***********.be

Muzikantenbank user Sandra De KSandra De K

Slaggitarist

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 292x bekeken

Gezocht voor Cliff Richard & the Shadows coverband een slaggitarist. Repetities om de week op dinsdag in Ravels . Eigen repetitieruimte met PA. Repertoire voornamelijk “The Final Tour” Leeftijd onbelangrijk,enthousiasme des te meer.

Muzikantenbank user Johan PeijenJohan Peijen