Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blazer gezocht!

Blazer gezocht in Antwerpen (België) | 87x bekeken

​Heeho - voor onze band in heroprichting met vérse krachten, zoeken deze 7 een trompettist/trombonist om samen met onze altsaxofoniste een blazerssectie ​te vormen. Backing vocal = 'n plus, leeftijd = no worry, repetities = Kapellen. Muziek = eigen werk en enkele covers in de frisse Pop/Funk/Jazz/Soul/Reggae-sector. Info & toestanden : freakwig@*******.com of 03.633.27.42​​ Tot … meer »

Herwig Marynissen

Leadgitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 157x bekeken

Heb je genoeg ervaring als leadgitarist?Ambitie en motivatie om te groeien als band?Wil je veel optreden? Wij zijn een rockcoverband uit omgeving Kapellen,Antwerpen. Interesse?Bel ons? Enkel serieuse kandidaten a.u.b.? 0473560092

Rodec

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 233x bekeken

Coverband uit Balen is op zoek naar een zanger om onze zangeres bij te staan. ons uiteindelijke doel is om een leuk repertoire op te bouwen waar we af en toe mee kunnen optreden. Eigen input is welkom. Het lol met elkaar hebben en op een leuke manier muziek maken is echter het hoofddoel. Genre is pop/rock . Wij repeteren op zaterdag vanaf 13.00 u. in onze eigen repetitieruimte te Balen voorzien … meer »

Muzikantenbank user Jos RutsJos Ruts

Keyboard(m/v) gezocht.

Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 234x bekeken

coverband zoekt toetsenist(e)om nieuw repertoire uit te bouwen genre: funk, rock, soul... bedoeling is repetities om de 14 dagen te Gierle (prov. Antwerpen) optredens nadien enkele per jaar. leeftijd: niet zo belangrijk maar wijzelf zijn geboren in de jaren 60 Interesse om mee te doen bel 0497 727589

ED SEGERS

Ozzy…..gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 231x bekeken

Professioneel ingestelde bassist, leadgitarist en drummer, volledig op elkaar ingespeeld en met de nodige ervaring en apparatuur, zoeken een gemotiveerde zanger met ervaring en performance om op professionele wijze een Black Sabbath / Ozzy tributeband te komen versterken. Met het juiste podiumbeest zullen we zeker sporen achterlaten. Onze website is gereed om online te gaan als we compleet zijn. Repetities … meer »

Jack Franken