Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) gevraagd voor elektronisch muziekproject

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 278x bekeken

Zanger(es) gevraagd voor elektronisch muziekprojectWie ben ik? Ik heb een enorme liefde voor muziek en produceer al sinds mijn eerste computer. Ik heb geen minuut muziekleer gevolgd, maar ga verder op mijn gehoor en mijn zin voor ontdekken. Na veel remixes te hebben gemaakt voor andere artiesten (dewelke op CD of online werden uitgebracht via gewonnen wedstrijden en op verzoek), vind ik dat het wel eens tijd wordt om eigen werk de wereld in te sturen. Wat … meer »

Muzikantenbank user Roel VFRoel VF

Charlize zoekt straffe en strakke gitarist(e)/backing

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 308x bekeken

Charlize zoekt straffe en strakke gitarist(e)/backingGoed draaiende en beloftevolle poprockband 'Charlize' zoekt straffe en strakke gitarist(e)/backing vocal (m/v). Data die alvast vrij te houden zijn: 19/2 (Interfacultaire Rock Rally - Leuven) 23/2 (rep) 24/2 februari (HUMO's Rock Rally - Hamont-Achel) ... Muziek en info op https://vi.be/platform/charlize. Repetities gaan door in Mol. Audities via charlize.music.official@*****.com. Rock … meer »

Muzikantenbank user Ludo MallantsLudo Mallants

Gitarist

Blazer en Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 254x bekeken

We zoeken een creatieve muzikant, we spelen covers en eigen nummers. Soul-funk-blues-jazz, daartussen bewegen de nummers die we spelen. Wat we zoeken: mature muzikant die voorbereid naar de repetities komt, die mee de nummers wil opbouwen op een creatieve manier. Leeftijd is onbelangrijk. We repeteren in Antwerpen, zijn nog maar net bezig maar willen tegen de zomer klaar zijn om te gaan spelen…

jen gossé