Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 208x bekeken

Wij hebben een 20-tal Nederlandstalige nummers klaar (genre RvhG/Bart Peeters) en willen hiermee tijdens de zomer optreden. Om onze band te vervolledigen zoeken wij nog een drummer en een bassist, bij voorkeur uit het Mechelse. Leeftijd speelt geen rol, wel feel en muzikaliteit.

Hendrix

Pagadores Swingorkest (8 personen) zoekt muzikaal leider/ repetitor/dirigent

Overig gezocht in Antwerpen (België) | 207x bekeken

Pagadores Swingorkest (8 personen) zoekt muzikaal leider/ repetitor/dirigentGezocht: Muzikaal leider voor (amateurs) Pagadores Swingorkest Onze bezetting: drums, bas, ukelele, viool, zang, percussie, trompet, eufonium, (8 personen). Het Pagadores swingorkest zoekt een repetitor/dirigent/arrangeur. We zoeken iemand die ons helpt muzikaal te groeien op donderdagavond tussen 19 en 20.45 uur.(Stadsmagazijn Keistraat 4-6 Antwerpen) Student in opleiding ook zeer welkom. Wij … meer »

Muzikantenbank user Bianca van der HeijdenBianca van der Heijden

Zangeres voor Partyband

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 206x bekeken

Zangeres voor PartybandErvaren band met ambitie zoekt gedreven zangeres met feel voor groove en meerstemmigheid...onze front is meerledig en het is de bedoeling om zowel backings als leadwerk te doen, gevoel voor harmonie is pluspunt...je wordt begeleid door vier muzikanten en wij opereren vanuit het Belgische Tessenderlo (Limburg en grens Antwerpen)...wij spelen in België en Nederland...meestal medleys in best of versies … meer »

Muzikantenbank user Marc TuerlinckxMarc Tuerlinckx

Muzikanten gezocht voor een daptone soul/ funk band!

Overig gezocht in Antwerpen (België) | 214x bekeken

Hallo, drummer met ervaring is op zoek naar muzikanten die een 60's achtige soul/funk band mee willen oprichten ala charles bradly,Lee Fields, Sharon jones and the dap-kings,Budos band,Menahan streetband.. Het is de bedoeling om een lekkere vintage sound neer te zetten volgens de traditie van de stijl. Retro gear, sound en groove is een must! Ik ben op zoek naar en gitarist,bassist, zanger(es), trompet, … meer »

jef van beers

Agge Nebbisj zoekt accordeonist

Accordeonist gezocht in Antwerpen (België) | 143x bekeken

Agge Nebbisj zoekt accordeonistVoor de uitvoering van ons theaterprogramma de Koffer en het nog te ontwikkelen programma rondom het Jiddisje Cabaret zoeken wij een nieuwe, enthousiaste accordeonist. Wij zijn klezmerband Agge Nebbisj. In het Kofferprogramma zwerft Agge Nebbisj langs de route die de Joodse muziek door de eeuwen heen heeft afge- legd. Al in de Middeleeuwen ontstonden uit de vermenging van Joodse, Moorse en Spaanse … meer »

Muzikantenbank user Paluch JackPaluch Jack