Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockende drummer gezocht!

Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 198x bekeken

Rockende drummer gezocht!James Last Samurai zoekt een vijfde vriend om elke week samen muziek maken in onze eigen studio. Net over de grens in bergen op zoom Holland onze nummers maken we zelf, en alle input van iedereen brengt ons tot leuke variërende nummers. we bestaan nu nog uit 4 leden Jerry gitaar en vocale (heeft veel in coverbandjes gezeten) Justin gitaar en tijdelijk bediening ez-drummer(bekend uit de band Against … meer »

tiest

ZANGERES Gevraagd voor Retro Grooves Party band

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 236x bekeken

ZANGERES Gevraagd voor Retro Grooves Party bandHallo, voor onze old school coverband zijn wij dringend op zoek naar een talentvolle vocaliste met ervaring in meerstemmigheid...de band bestaat uit ervaren muzikanten en draait al wat jaartjes mee...www.smoothflavour.be.....wij willen ons ook richten naar jong talent, ervaren of niet en naar zangeressen van over de grens want wij zijn een Belgische opererend vanuit Tessenderlo (Belgisch-Limburg)...wij … meer »

Muzikantenbank user Marc TuerlinckxMarc Tuerlinckx

De Wilden Bal zoekt muzikant(en)

Gitarist, Percussionist en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 570x bekeken

De Wilden Bal zoekt muzikant(en)Hoi, Wij zijn Jess en Joke. We zoeken muzikanten om samen met ons bekende en minder bekende hits in een nieuw jasje te steken en ook om samen nieuwe songs te maken. Een echt genre hebben we niet, wel een goed humeur en een liefde voor muziek. Vorig jaar hebben we deelgenomen met Belgium's got talent, deze auditie en nog veel meer kan je ook bekijken via onze facebook pagina https://www.facebook.com/dewildenbal/ Contact … meer »

Muzikantenbank user Jess BalJess Bal

Drummer gezocht regio turnhout

Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 164x bekeken

we zoeken een DRUMMER voor een nieuw muzikaal project (dat hopelijk en mogelijk word ge-upgrade tot volledige en volwaardige band)!! dus als je kan drummen en je kan in turnhout repeteren laat dan zeker een seintje, man of vrouw speelt geen rol, goesting en motivatie om muziek te maken is belangrijker dan kunde, stijl van hiphop over punk naar hardcore verder naar thrash tot blackmetal en terug via … meer »

Muzikantenbank user Steven HeirwegSteven Heirweg

Shweeny

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 249x bekeken

Shweenyheb je zin om op ontspannen wijze samen met leuke mensen muziek te maken? en af en toe op te treden? wij zijn Shweeny, een popgroep met eigen nummers, met de nadruk op meerstemmige zang. wij zoeken dringend 1 of 2 bijkomende backingzangers (m/v/x) om onze melodieën en harmonieën stemgewijs te versterken. • je moet geen noten kunnen lezen. • leeftijd = niet belangrijk, wij zijn 30-ers, … meer »

Tony Van Meel

Gezocht: Bassist en Toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 152x bekeken

Gezocht: Bassist en ToetsenistGezocht: een bassist en een toetsenist / keyboard-speler. In aanbieding: Louter, een band met eigen rocknummers. Hier te beluisteren: Spotify: https://open.spotify.com/artist/6xEgEFEJnrXwowpMahfO50 Vibe: https://vi.be/louter Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCziIk5NZkDD8jcq6KBXfrFg Enthousiast? Contacteer mij via Facebook of +32 499 62 92 63.

Muzikantenbank user Joren GeertsJoren Geerts

Zangeres voor Old School Retro Band

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 253x bekeken

Zangeres voor Old School Retro BandVoor onze groovy partyband zoeken wij een ervaren maar vooral gepassioneerde zangeres, vertrouwd zijn met meerstemmigheid is een pluspunt, wij spelen medleys van de allergrootsten uit de seventies en eighties met een wink naar disco pop funk soul...de band bestaat al zo'n 15 jaar en wij werken met een meerstemmige ladies front...wij opereren vanuit het Belgische Limburg Tessenderlo, repetitieruimtes … meer »

Muzikantenbank user Marc TuerlinckxMarc Tuerlinckx