Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist geozcht voor kamerconcerten

Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 397x bekeken

Pianist geozcht voor kamerconcertenWil je graag met een zangeres in kamerconcerten spelen? Wil je nieuwe mensen ontmoeten en je muziekkringen uitbreiden? Dan zijn wij de perfecte personen voor jou. Wij zijn nog op zoek naar een pianist om ons team te versterken in regio Antwerpen. Benodigdheden: * Eigen vervoer voor zichzelf en zijn/haar piano. * Amateur - ERvaren - Gevorderden - Experts allen zijn welkom * Achtergrond van klassieke … meer »

Muzikantenbank user Vinny VvlVinny Vvl

Gitarist, bassist en toetsen gezocht voor Mechelse band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 179x bekeken

Nieuwe band zoekt gemotiveerde en gepassioneerde muzikanten om eigen nummers te verrijken. Het genre leunt zich naar de classic rock, met folk en pop invloeden. We zijn met twee ervaren muzikanten(beide 38j): een drummer en een zanger/sologitarist(componist). Wij zoeken nog toetsen, een ritme gitarist en bassist. Voornaam is een leuke sfeer waar creativiteit en ‘fun’ de hoofdrollen spelen. Er … meer »

Benny Vervloet

Klarinet en contra bass

Overig gezocht in Antwerpen (België) | 104x bekeken

hallo we zijn een album aant opnemen we repeteren in kruitfabriek in vilvoorde op elke zaterdag om 19h hierbij zoeken we nog iemand die klarinet of contra bass speelt . mvg groeten rachid 0486 451 194

rachid

Beat Maker - Bassist/bassiste gezocht - Funk/soul/jazz/groove

Bassist en Overig gezocht in Antwerpen (België) | 179x bekeken

Ik ben in de eerste plaats op zoek naar iemand die beats maakt en deze samen live op een podium wil brengen. Stijl funk/soul/jazz/groove. Ik speel zelf een heel aantal nummers op keyboard en zing ook. Ik zou graag in duo optreden. Later eventueel met een bassist of bassite erbij. Ik ben zeer gemotiveerd en ben dus enkel op zoek naar mensen die deze motivatie delen, serieus met muziek bezig zijn en … meer »

Katty Reniers

Shweeny zoekt backingzangeres of backingzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 267x bekeken

Hallo, Wij van de band Shweeny zijn op zoek naar backingzanger/backingzangeres (https://soundcloud.com/shweeny/). Shweeny speelt poppyrocky muziekjes met de nadruk op stemmen. Indien je zin hebt (je moet wel al een beetje ervaring hebben en uiteraard kunnen (zelfstandig) zingen maar ook gemakkelijk stemmen kunnen onthouden) kom gewoon eens af op een repetitie en fijne optredens en eventueel nog … meer »

Jan Beulen