Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikant zoekt andere muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 154x bekeken

Hoi, Afgelopen zomer ben ik vanuit Nederland naar Antwerpen verhuisd en nu leek het me wel leuk om een nieuw rockbandje te starten. Het liefst in de richting van Black Rebel Motorcycle Club, Black keys, Wolfmother, All them witches.. (Stevige rock afwisselend met wat langzamere melancholische nummers). Ik speel zelf al meer dan 10 jaar gitaar, en sinds een tijdje ook andere instrumenten. Ik … meer »

Muzikantenbank user Niels KuijperNiels Kuijper

Acoustic Delight zoekt professionele zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 224x bekeken

Acoustic Delight zoekt professionele zangeresAkoestische coverband, Acoustic Delight, is op zoek naar een nieuwe zangeres. We zoeken een zangeres met een prachtige warme stem, klassevolle uitstraling en een professioneel niveau. Wat kan je van ons verwachten ? We variëren tussen de 50 en 60 optreden per jaar over gans Vlaanderen en het zuiden van Nederland. Afhankelijk van de gekozen formule verdien je steeds tussen de 300 en 500€ per optreden. … meer »

Antoine Hertoghe

80's heavy metal

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 229x bekeken

Ex-gitarist Evil Invaders zoekt nog een zanger, bassist en drummer om nieuwe heavy-metalband op te richten, het idee is om veel te optreden om eerst een goeie fanbase te verkrijgen gevolgd door tours om het buitenland achter ons te krijgen! Wat zoek ik? Muzikanten tussen de 20 en de 35 jaar die voor heavy-metal leven, de juiste skills hebben en de juiste looks hebben! Bv, geen grunt-zangers, maar een … meer »

Sam Lemmens