Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Eigen professionele single opnemen aan €450

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 88x bekeken

Eigen professionele single opnemen aan €450Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen muziek op de radio te horen en op de grote podia te staan? Dan bent u bij Baparte Studios aan het juiste adres. U kan bij ons een single of album opnemen aan zeer hoge kortingen. Bij baparte studios neemt u op in een hoogstaande studio met professionele begeleiding. Mocht je nog meer info wensen geven wij u de mogelijkheid op een vrijblijvend gesprek. Schrijf … meer »

Muzikantenbank user Dylan WhyseDylan Whyse

Songschrijver / producer zoekt zangeres mét talent

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 107x bekeken

Songschrijver / producer zoekt zangeres mét talentIk ben op zoek naar een zangeres mét talent die over de nodige dosis inspiratie beschikt om naast zanglijnen ook teksten te kunnen verzinnen. Als je zelf songwriter bent, dan is dat een grote meerwaarde. Omgeving Antwerpen is een plus maar geen must. Je beschikt liefst ook over (semi) professionele opnameapparatuur (minsten een goede microfoon zodat we ter voorbereiding digitaal over het net kunnen … meer »

Muzikantenbank user sK3LeTvMsK3LeTvM

(Singer) Songwriter zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 390x bekeken

Ik schrijf muziek die meestal tot het populaire genre gerekend zou kunnen worden maar met invloeden uit rock, blues, pop, fingerpicking style, synth, funk,... Alles behalve wat tot hardcore zou gerekend kunnen worden , maar zeg nooit nooit. Ik heb een zeer bescheiden studio thuis en heb basiskennis van hoe op te nemen en te mixen. Heb intussen een uitgebreide lijst aan nummers en zou die heel graag … meer »

Muzikantenbank user Carlos JiyuCarlos Jiyu