Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandleden gezocht voor AC/DC Tribute! (zanger, drummer, bassist)

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 354x bekeken

Hey! Ik (kenny) en Jonathan, 2 gitaristen, zijn op zoek naar de resterende mensen om onze AC/DC Tribute leven in te blazen. We hebben beiden vele jaren band- en podiumervaring en willen dit project serieus aanpakken. Zelf zijn we goed voorzien qua materiaal (Marshall, Gibson, Gretsch,...) om de sound zo goed als mogelijk te kunnen benaderen. In eerste instantie willen we een deftige setlist … meer »

Muzikantenbank user Kenny NeaveKenny Neave

Ervaren en goed georganiseerde Studio 54 band zoekt zangtalent

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 290x bekeken

Voor onze old school partyband zoeken wij voor onze meerstemmige front nog een ervaren zangtalent met een goede attitude en een zekere loyaliteit; wij spelen medleys van de groten uit jaren 70/80: denk aan Donna Summer, Michael jackson, Kool & the Gang, Bee Gees, Tina Turner maar ook bvb Grease....wij opereren vanuit het Belgische Tessenderlo (De Box)en repeteren op regelmatige basis; de band is georganiseerd … meer »

Muzikantenbank user Marc TuerlinckxMarc Tuerlinckx

Coverband Daisy Chain zoekt bassist en rocktenor

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 309x bekeken

Om de bezetting van onze coverband compleet te maken zoeken we een ervaren bassist, een muzikale kameleon die de beste baslijnen uit de rock- en popmuziek van de voorbije zestig jaar in de vingers heeft. Denk aan Bryan Adams, CCR, The Rolling Stones en Bon Jovi maar ook aan Foo Fighters, Pearl Jam, Live en Editors. Met een digitale set-up heb je een streepje voor. Zing je ook tweede stem? Dan is dat … meer »

Daisy Chain