Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 208x bekeken

Wij hebben een 20-tal Nederlandstalige nummers klaar (genre RvhG/Bart Peeters) en willen hiermee tijdens de zomer optreden. Om onze band te vervolledigen zoeken wij nog een drummer en een bassist, bij voorkeur uit het Mechelse. Leeftijd speelt geen rol, wel feel en muzikaliteit.

Hendrix

Coverbandje

Bassist en Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 505x bekeken

Hallo, wij zijn Cedric(drum), Elyse(gitaar) en Britney(zang/gitaar). Wij willen een coverbandje opstarten. We spelen pop en rock van de jaren 60 tot nu, van Queen, Bon Jovi, Rolling Stones enz. We zijn nog op zoek naar een bassist en een keyboardspeler. Zelf zijn we 15-16 jarige. Dus 16-17-18 jarige zou ideaal zijn. We willen het wel serieus opnemen. Dus als we compleet zijn zullen we samenzitten en … meer »

meert carlo

Amateur Jazz band zoekt Bassist

Bassist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 150x bekeken

We zijn een jazz bandje uit Leuven (pianist, drummer, gitarist, sax). We zijn amateurs die gewoon graag samen muziek maken in onze living met een hapje en een drankje. We spelen jazz standards en ook een paar eigen nummertjes. We zijn allen rond de 50 jaar. Soms optreden op een buurtfeestje.. check : https://soundcloud.com/wild-garlic-session

Olivier Vandeloo

Big Band zoekt trompettisten en een bassist

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 209x bekeken

Big Band zoekt trompettisten en een bassistDe Nothengem Big Band is op zoek naar een aantal trompettisten en een (contra)bassist. Dirigent is Bill Coffindaffer. De tweewekelijkse repetities gaan op woensdagavond door in de Hoeve Nothengem in hartje Nossegem ( deelgemeente Zaventem). Een gitarist en pianist ( keyboard) zijn eveneens welkom. Repertoire : arrangementen van Sammy Nestico,Dave Wolpe en Quincy Jones.Tevens een aantal vocale nummers … meer »

Muzikantenbank user Luc LioenLuc Lioen

Band zoekt zangeres ,bassist, drummer

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 403x bekeken

Band zoekt zangeres ,bassist, drummerThe Boomtownrtas, is een band speelt covers uit 70,80,90's tot heden. bestaat uit keyboardspeler( die momenteel ook de drums en bass verzorgt via keyboardstyles) en gitarist. Site is https://theboomtownrats.jimdo.com/. Eigen repetitieruimte te Tisselt. genre jj cale,scabs,elvis ccr,de mens,clouseau,kreuners enz. Momenteel speel ik gitaar en zang zoeken versterking. Neem gerust contact op . hebben al … meer »

Muzikantenbank user wernerwerner

Hardrock cover project zoekt

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in West-Vlaanderen (België) | 194x bekeken

Band zoekt zanger(es) en bassist(e) om nieuw deftig project uit de grond te stampen. De bedoeling is om hardrock versies te maken van "gewone nummers". Dit zullen gekende en/of populaire zijn die we dus in een hardrock jasje steken. Ook zouden er bepaalde outfits gedragen worden (meer info indien interesse). Ik zoek deftige muzikanten met wat ervaring. Repetities zouden voorlopig doorgaan in Brugge … meer »

Muzikantenbank user Dennis VanaudenaerdeDennis Vanaudenaerde

Contrabassist gezocht

Bassist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 172x bekeken

Wij zijn op zoek naar een contrabassist(e)! Met onze band spelen wij zo'n 40 optredens per jaar (Wij zijn een vzw) Wij spelen alle amusementsmuziek van de Fifties (Surf, Twist, Rockabilly, Rock& Roll, Country,...) en ook enkele eigen nummers in dezelfde stijl. Onze bassist is ondertussen 66 en wenst te stoppen. Hij was de oudste van de bende. Wij zijn allen 40-ers. Jong van geest en zot van ons eigen. … meer »

Muzikantenbank user Hilde Van der BiestHilde Van der Biest