Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres

Bassist, Drummer en Geluidstechnicus gezocht in Limburg (België) | 84x bekeken

Hoi, ik zing in mijn vrije tijd veel en ik zou er heel graag mee verder willen gaan. Ik zoek eigenlijk nog mensen waar ik een groep mee kan beginnen want zelf heb ik er geen ervaring mee. Mogen er mensen zijn die dit avontuur graag mee willen beleven dan hoor ik het graag. Grtjes jessica

Muzikantenbank user Jessica WijnenJessica Wijnen

Funky Bassist voor Retro Party Band Gevraagd

Bassist gezocht in Limburg (België) | 143x bekeken

Wij zijn een ervaren band in het genre Disco/Pop/funk/Soul en reeds zo'n 16 jaar actief...we zijn nu dringend op zoek naar een bassist(e) met een goeie groove die tevens teamplayer is...niet vies van ambitie en met liefde voor muziek...wij repeteren op zeer regelmatige basis en opereren vanuit De Box tessenderlo...eventuele vocale mogelijkheden zijn een pluspunt.

Muzikantenbank user Marc TuerlinckxMarc Tuerlinckx

Bassist gezocht regio Ieper

Bassist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 134x bekeken

Wij zijn een band die wekelijks repeteren te Ieper en zijn op zoek naar een nieuwe bassist. Wij spelen covers, afgewisseld met eigen nummers. Genre is bluesrock, rock, funk en hardrock ( geen metal). Wij treden regelmatig op en er zijn al nieuwe optredens geboekt.

Thijs

Bassist gezocht voor allround coverband

Bassist gezocht in Limburg (België) | 194x bekeken

Bassist gezocht voor allround coverbandOnze rock/pop coverband zoekt een bassist om het stof van onze subs te halen. Gemotiveerd zijn en goed kunnen spelen is een plus 😀 We zijn ongeveer anderhalf jaar bezig en zijn nog volop in opstartfase, hebben andershalf uur repertoire. Repetitie is elke vrijdagavond in Beringen (Belgisch Limburg). De bedoeling is om ook effectief wat optredens binnen te halen, en te zorgen dat we er staan. We … meer »

Muzikantenbank user Johan PoelmansJohan Poelmans

Stem + (bas)gitaar te Gent

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 146x bekeken

Nieuw opgerichte Gentse groep (gemiddelde leeftijd 29) zoekt een zanger/es met (bas)gitaar-capaciteiten. (Zanger-gitarist/ drummer & toetsenist zijn al van de partij). Qua muziek, denk: Kurt Vile, Django Django, War on Drugs, Dandy Warhols,... Enkele demootjes zijn te vinden op https://soundcloud.com/user-699734327 Bedoeling is eerst rustig te sleutelen aan deze (en andere) nummers, deze op … meer »

Muzikantenbank user Aaren Van De MaeleAaren Van De Maele