Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor allround coverband

Bassist gezocht in Limburg (België) | 128x bekeken

Bassist gezocht voor allround coverbandOnze rock/pop coverband zoekt een bassist om het stof van onze subs te halen. Gemotiveerd zijn en goed kunnen spelen is een plus 😀 We zijn ongeveer anderhalf jaar bezig en zijn nog volop in opstartfase, hebben andershalf uur repertoire. Repetitie is elke vrijdagavond in Beringen (Belgisch Limburg). De bedoeling is om ook effectief wat optredens binnen te halen, en te zorgen dat we er staan. We … meer »

Muzikantenbank user Johan PoelmansJohan Poelmans

Stem + (bas)gitaar te Gent

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 96x bekeken

Nieuw opgerichte Gentse groep (gemiddelde leeftijd 29) zoekt een zanger/es met (bas)gitaar-capaciteiten. (Zanger-gitarist/ drummer & toetsenist zijn al van de partij). Qua muziek, denk: Kurt Vile, Django Django, War on Drugs, Dandy Warhols,... Enkele demootjes zijn te vinden op https://soundcloud.com/user-699734327 Bedoeling is eerst rustig te sleutelen aan deze (en andere) nummers, deze op … meer »

Muzikantenbank user Aaren Van De MaeleAaren Van De Maele

Gemotiveerde bassist gezocht

Bassist gezocht in Limburg (België) | 180x bekeken

Beste muzikanten, wij zijn amateurs muzikanten die wat noten kunnen lezen en/of..... wat ervaring hebben. Wij spelen nu ongeveer 1.5 jaar samen en hebben al een mooi repertoire opgebouwd. Muziekstijlen Rock' n roll, CCR, R.E.M , Elvis en ambiance muziek. Wij beginnen nu aan de fase om onze nummers af te werken en zoeken daarom een bassist om ons te ondersteunen en mee te helpen om deze klus te … meer »

Swaanen Chris

Bassist gezocht !

Bassist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 179x bekeken

Mid - sixtiesband “ Runway2” uit het Leuvense zoekt een basist ( niet te jong aub) en met gevoel voor pop en rock om onze band, samengesteld uit keybordspeler, drummer, rhythmgitarist en leadgitarist aan te vullen (allen met voldoende ervaring). We zoeken geen pro’s maar ook geen beginners. Wat ervaring wordt zeker geapprecieerd. Wij zijn niet van de jongsten, but we like to play music! Toch … meer »

Theo