Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

BASSIST gezocht te Rotselaar

Bassist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 100x bekeken

Bassist gezocht om een band op te richten in de omgeving van Rotselaar (Vlaams-Brabant). Invloeden van Elvis Presley, crooners (Frank Sinatra, Dean Martin, Engelbert Humperdinck, Nat King Cole...) Vlaamse (Will Tura, Bobby Prins, Eddy Wally, ...) en Nederlandse (Rene Froger, Andre Hazes, Rob De Nijs, Frans Duijts, Rene Schuurmans, Jan Smit, Toppers in concert, ...) zangers, ambiancemuziek (in den … meer »

Grauwels

Coverband zoekt zanger en bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 201x bekeken

Coverband zoekt zanger en bassistOnze band is op zoek naar een Leadzanger en bassist. Of iemand die beide kan combineren! Momenteel bestaat onze band uit 2 gitaristen (waarvan 1tje ook wat toetsen speelt) en een drummer, tussen 30 en 45 jaar oud. De band bestaat al 2 jaar, maar door omstandigheden kan onze huidige leadzanger zich niet meer vrijmaken voor repetities. En die bassist, daar zijn we al langer naar op zoek ;) We spelen … meer »

Muzikantenbank user Johan PoelmansJohan Poelmans

CONTRABASSIST(e) gezocht voor 50's ambiance band

Bassist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 204x bekeken

Je houdt van Rock & Roll, Rockabilly, Surf, Twist, Country. (Of hebt zin om dat te spelen.) Je speelt akoestische contrabas en bent niet vies van wat show. +Basgitaar spelen is een pluspunt. +Backing kunnen zingen ook. (Eens een lead doen, kan zeker als jij dat wenst!) Je leeftijd speelt geen rol, als je maar gedreven bent. Wij zijn tussen de 30 en de 48 jaar. Professioneel ingesteld. Repeteren … meer »

Muzikantenbank user Hilde Van der BiestHilde Van der Biest

Big Band zoekt trompettisten en een bassist

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 324x bekeken

Big Band zoekt trompettisten en een bassistDe Nothengem Big Band is op zoek naar een aantal trompettisten en een (contra)bassist. Dirigent is Bill Coffindaffer. De tweewekelijkse repetities gaan op woensdagavond door in de Hoeve Nothengem in hartje Nossegem ( deelgemeente Zaventem). Een gitarist en pianist ( keyboard) zijn eveneens welkom. Repertoire : arrangementen van Sammy Nestico,Dave Wolpe en Quincy Jones.Tevens een aantal vocale nummers … meer »

Muzikantenbank user Luc LioenLuc Lioen