Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wingman (m/v) gezocht

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 306x bekeken

Wingman (m/v) gezochtSpeel reeds 30 jaar live muziek, waarvan de laatste jaren solo als singer Songwriter, covers 70/80's en veel Neil Young. Vaak mis ik het plezier en de passie van het samen muziek maken. Wil graag iets met mijn eigen nummers doen, als budget is bij de boeker samen op pad en nog wat project ideeën. Ik zoek iemand om mij te versterken en vergezellen, maar je zult zeker niet in mijn schaduw staan. Gitaar, … meer »

Muzikantenbank user Eddy ModdeEddy Modde

Drummer en bassist gezocht voor bluesproject omgeving Leuven

Bassist en Percussionist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 171x bekeken

Drummer en bassist gezocht voor bluesproject omgeving LeuvenGezocht omgeving Leuven: ritmesectie (bassist, drummer) voor bluesproject. Doel: plezier maken, stevige nummers brengen, goeie blues loslaten op het publiek. Genre: jaren zestig beesten (John Lee Hooker, Lightnin' Hopkins...) en nieuwe wolven (Jim Suher, Seasick Steve...) laten ontvlammen in een dreunend orgasme (Gary Clark jr., North Mississippi Allstars, ...). Bel 0796630101 of mail: thevsc@*******.be.

Muzikantenbank user Wim RaymaekersWim Raymaekers

Toetsenist en Bassist gezocht

Bassist en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 302x bekeken

Om onze nieuwe band te vervolledigen zijn we nog op zoek naar een toetsenist en bassist. Gevarieerde Playlist, geen Metal of rockband. Wij zijn tussen de 45 en begin 55 jaar. Welke toetsenist en bassist wil ons komen bijstaan? Repetities gaan door in Arendonk. Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje

CJ

Gezocht

Bassist gezocht in Limburg (België) | 253x bekeken

De ZBand Zoekt Bassist, Trombonisten, We zijn een moderne Small band te Zutendaal en willen uitbreiden naar Big Band. Wij Repeteren op Woensdag avond en spelen voor onze hobby met een paar optredens per jaar. We zijn een gezellige en fijne groep, en dit primeert. Partituren lezen is een Must.

Dendas Dirk

Toetsenist en Bassist gezocht

Bassist en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 419x bekeken

Toetsenist en Bassist gezochtOm onze nieuwe band te vervolledigen zijn we nog op zoek naar een toetsenist en bassist. Gevarieerde Playlist, geen Metal of rockband. Wij zijn tussen de 45 en begin 55 jaar. Welke toetsenist en bassist wil ons komen bijstaan? Repetities gaan door in Arendonk. Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje

CJ