Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor project

Bassist gezocht in Meppel (Drenthe) | 258x bekeken

Moin! voor ons hobbyproject met eigen nummers, om uit te brengen op cd of anderszins, en om die eigen nummers live ten gehore te brengen, zoeken we een bassist. in eerste instantie dus project, maar wie weet wat er uit voort komt. het genre is melodieuze gitaarrock. de band bestat reeds uit drummer, toetsenist en twee gitaristen. maar die bassist ontbreekt nog... lijkt je dit wat?

jos kleinheerenbrink

***Meerdere Muzikanten Gezocht***

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 458x bekeken

SEMI-AKOESTISCHE GITARIST/ZANGER IN ASSEN, ZOEKT BASSIST (M/V) – SEMI-AKOESTISCHE GITARIST + ZANGERES 40+ GEZOCHT: senior semi-akoestische gitarist met ervaring (slag- en leadgitaar) met zangstem. GEZOCHT: senior bassist(e) met ervaring. GEZOCHT: zangeres 40+ met beheersing van 2e- en zo mogelijk 3e stem. DOEL: In bescheiden bezetting een mooie diversiteit aan songs te kunnen laten horen. OPTREDEN: … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

***Meerdere Muzikanten Gezocht***

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 329x bekeken

SEMI-AKOESTISCHE GITARIST/ZANGER IN ASSEN, ZOEKT BASSIST (M/V) – SEMI-AKOESTISCHE GITARIST + ZANGERES GEZOCHT: senior semi-akoestische gitarist met ervaring (slag- en leadgitaar) met zangstem. GEZOCHT: senior bassist(e) met ervaring. GEZOCHT: zangeres 40+ met beheersing van 2e- en zo mogelijk 3e stem. DOEL: In bescheiden bezetting een mooie diversiteit aan muziekgenres te kunnen laten horen De … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel