Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Meppel (Drenthe) | 173x bekeken

Ik zoek andere muzikanten uit de regio Meppel die samen iets willen vormen. Ik ben 31 en speel al 17 jaar gitaar. Ik ben opgegroeid met voornamelijk classic rock (Led Zepp, Pink Floyd etc.) maar ik sta open voor bijna alle genres. Liever muziek schrijven dan covers spelen. Interesse? 0685530772 Whatsapp. Pawel

Muzikantenbank user PawelPawel

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Emmen (Drenthe) | 316x bekeken

Wij zijn Reuring, een bluesband in de stijl van swingend met een randje. Denk van the Paladins tot Red Devils en verder. We doen dit wel op een eigen manier, namelijk in het Drents met eigen teksten en eigen interpretaties. We zijn dus op zoek naar bassist die met ons, drummer, zanger/mondharmonica en gitarist mee wil op deze muzikale reis. We oefenen in Emmen en hopen daar mee ook optredens te … meer »

Mepschen

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 377x bekeken

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.Hoi hoi, Heb je zin in rock / metal, neem dan contact op met ons. We spelen op Donderdagavond in het podium te Hoogeveen. Van 19.00 tot max 22.30. Compleet ingericht met apparatuur. Momenteel spelen we covers van, diverse bands van MUSE tot METALLICA. Met in de toekomst eigen werk. Drummer, gitarist en zangeres zijn de huidige muzikanten. Kom eens kennis maken om lekker te spelen. Met muzikale … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny