Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht! Toetsenist gezocht! Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 148x bekeken

Op zoek naar een leuke allround coverband met (vaste) optredens? Zoek niet verder maar neem contact met mij op! Wij zijn op zoek naar een ervaren toetsenist met podiumervaring. Coverbowl is de vaste huisband van een diner-cafe in Assen waar we maandelijks spelen. Daarnaast staan er grote buitenoptredens gepland en lopen er nog meer aanvragen voor optredens. Locatie oefenruimte in Bovensmilde. Leeftijd … meer »

Robert Joustra

Bluesgroover zoekt een toetsenist(e) (Hammond/Fender Rhodes, met zangstem?), stijl moderne Blues met een funk/soul sausje (Tedeschi-Trucks/Beth Hart/Bonnie Raitt/Joanne Shaw Taylor)

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 260x bekeken

Bluesgroover zoekt een toetsenist(e) (Hammond/Fender Rhodes, met zangstem?), stijl moderne Blues met een funk/soul sausje (Tedeschi-Trucks/Beth Hart/Bonnie Raitt/Joanne Shaw Taylor)Bluesgroover (omgeving Assen-Groningen) bestaat uit vijf ervaren muzikanten (Zangeres/Drums/Bas/Solo gitaar/Slag gitaar). Wij zijn op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) (a.l.) die bij voorkeur ook vocaal een bijdrage kan leveren (koortjes!) Ons doel is om samen met jou ons huidig repertoire strak neer te zetten en verder uit de bouwen, maar vooral om lekker samen te spelen! Ons repertoire … meer »

J P

Toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 311x bekeken

Toetsenist gevraagdDe band Funtastic bestaat een jaar en zoekt een toetsenist. Wij spelen nummers van Anouk, Stones, Herman Brood, Chic en nog veel meer. Onze bezetting bestaat uit een gitarist, bassist, drummer en zangeres met genoeg ervaring. Wij willen dit graag uitbreiden met een toetsenist. We komen uit Assen, Groningen. We repeteren in Smilde. Lijkt het je leuk om ons te komen versterken neem dan contact op … meer »

Froukje de Boer

Allround toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 160x bekeken

Allround coverband met optredens en connecties zoekt allround toetsenist en bassist. Genres: Feest, Rock, Pop, Nederlandstalig, 80's en 90's, top 40. Optredens: we spelen 12-30x per jaar in cafés en pleinen. Podium ervaring is een vereiste. De meeste optredens en repetities zijn omgeving Assen, Drenthe. Stuur een bericht en we vertellen je graag meer over onze band!

Marcel

Coverband zoekt zanger en toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 798x bekeken

Wij zijn een pas opgerichte band die voornamelijk classic rock, blues / pop nummers uit de jaren 60/70/80 speelt. Momenteel is de bezetting: drummer, bassist, slaggitarist , sologitarist en zangeres. We zijn op zoek naar een toetsenist en een zanger. Instrument en zang samen kan natuurlijk ook maar als je alleen zingt of toetsen speelt ben je ook welkom om te reageren.. Onze gemiddelde leeftijd ligt … meer »

Jennie

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 243x bekeken

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.Hoi hoi, Heb je zin in rock / metal, neem dan contact op met ons. We spelen op Donderdagavond in het podium te Hoogeveen. Van 19.00 tot max 22.30. Compleet ingericht met apparatuur. Momenteel spelen we covers van, diverse bands van MUSE tot METALLICA. Met in de toekomst eigen werk. Drummer, gitarist en zangeres zijn de huidige muzikanten. Kom eens kennis maken om lekker te spelen. Met muzikale … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny