Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht!!

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 89x bekeken

Zangeres gezocht!!Xclusive, de top 100 coverband uit Assen is al een tijdje op zoek naar een ervaren en enthousiaste frontvrouw.Xclusive bestaat uit 9 muzikanten, beschikt over een eigen oefenruimte (oefenen op woensdagavond), een professionele crew en treedt op van bruiloft tot feesttent.

Robert

Rock coverband zoekt lead gitarist(e) en/of zanger/zangeres!!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 215x bekeken

Beste Muzikanten, Wij (slag)gitarist, bassist en drummer zoeken mensen om onze (cover)band weer compleet te maken. Wat zoeken wij nu precies: een lead gitarist(e) voor het solo werk etc. en een (lead zanger/zangeres, als je kan zingen en gitaar kunt spelen zal ook mooi zijn... Graag willen we Rock muziek spelen in de breetste zin van het woord: dus lekkere vlotte nummers met tussendoor een rustiger … meer »

Muzikantenbank user Chris HolvastChris Holvast

Begeleidend pianist gevraagd

Toetsenist gezocht in Emmen (Drenthe) | 90x bekeken

Begeleidend pianist gevraagdIk, Inge Tibben en zangeres, zoek een pianist/ toetsenist als begeleider. Tot nu toe treed ik op m.b.v. goede kwaliteit covermuziek, zou dit graag willen uitbreiden met een pianist. Mijn repertoire is breed te noemen, Ballads, chansons, jazzy, popart, musical,ec. in vier verschillende talen. Mocht je geinteresseerd zijn, graag een telefoontje of mailtje: 06-12546630 / ingetibben56@*****.com

inge tibben

Bassist(e)

Bassist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 220x bekeken

Wij zijn een beginnende band met drie leden. We spelen al wel paar nummers maar hebben nog wel een en ander te leren. Zie jij het zitten als beginnend bassist samen met ons te ontdekken hoever we komen? We oefen net over de grens bij coevorden. Plezier in het spelen en een klik met de rest is wel belangrijk.

Harry muskee

Metal drummer gezocht. (Ook bassist.)

Bassist en Drummer gezocht in Emmen (Drenthe) | 237x bekeken

Ons project heet Another Breed. Onze huidige band heet Downfall, wat een melodische deathmetal band is. Maar we willen daarnaast een ander project beginnen. Wij zijn momenteel met zijn tweeën. Een zanger, en een gitarist. We willen een band gaan vormen, maar daarvoor komen wij een paar muzikanten tekort. Als eerste zoeken wij een geschikte drummer om metal nummers te spelen. Wij spelen voornamelijk … meer »

Muzikantenbank user Robbin SchefferRobbin Scheffer