Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock coverband Bad Judgement zoekt sologitarist (regio Stadskanaal / Emmen)

Gitarist gezocht in Emmen (Drenthe) | 109x bekeken

Rock coverband Bad Judgement zoekt sologitarist (regio Stadskanaal / Emmen)Bad Judgement bestaat uit Marjolijn (zang), Bert (slaggitaar), Wim (bas), Roland (drums) en Michael (sax). We komen uit de omgeving van Stadskanaal, en zijn liefhebbers van stevige 80's en 90's rock. We vinden het heerlijk om samen in onze eigen oefenruimte muziek te maken (we repeteren elke 2 weken), met af en toe een optreden wanneer het allemaal staat als een huis. Ons repertoire? Denk aan Nirvana, … meer »

Muzikantenbank user Bad JudgementBad Judgement

Professionele coverband/partyband is op zoek naar een ervaren zanger/zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Meppel (Drenthe) | 159x bekeken

Voor een professionele coverband zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren frontvrouw / frontman. Over de band Je komt terecht in een goedlopende band met 4 enthousiaste bandleden. Ons repertoire is zeer divers en bestaat voornamelijk uit medleys. Doel is om van elke gelegenheid een gigantisch feest te maken, het kan niet gek genoeg! Energie en interactie met het publiek vinden we daarbij … meer »

Muzikantenbank user WouterWouter

Allround sfeerband uit Assen zoekt met SPOED BASSIST(E)

Bassist gezocht in Assen (Drenthe) | 254x bekeken

Hoi bassisten (m/v), We zijn op zoek naar jou!!!En wel per direct! We zijn gevorderde 45+muzikanten, die 1 x per 3 of 4 weken bij elkaar komen om lekker ontspannen muziek te maken. Ons repertoire bestaat uit nummers vanaf de jaren 70 tot heden. Elk bandlid brengt zelf nummers in. Enkele optredens per jaar zijn bij ons welkom! Onze oefenruimte bevindt zich in Assen. Onze huidige bezetting: zangeres, … meer »

Matthijs van der Kaaij

Coverband Streetcop zoekt enthousiaste toetsenist

Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 130x bekeken

Coverband Streetcop zoekt enthousiaste toetsenistCoverband Streetcop zoek in de omgeving Hoogeveen een enthousiaste toetsenist die een welkome aanvulling is op ons repertoire. Van Bad Company tot Foreigner, van de Stones tot Bryan Adams. Wij zijn op zoek naar een toetsenist die spelen met elkaar leuk vindt en af een toe wil optreden. Wij zijn sinds een half jaar opnieuw begonnen en zijn krasse knarren van in de 50 en een jeugde zangeres. Dus wat … meer »

Muzikantenbank user Bennie de JongeBennie de Jonge

Solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Emmen (Drenthe) | 146x bekeken

Na het onverwachte vertrek van onze solo gitarist zijn wij, een rock/ top 1000 band uit zuidoost Drenthe opzoek naar een solo gitarist We zijn 20 tot 50+ maar vinden fun belangrijker dan leeftijd We spelen muziek uit de jaren 60 tot 90 van oa Herman Brood Rolling Stones CCR monkees T Rex ed Voor verdere info 0623361541

Muzikantenbank user andries molandries mol