Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Solo gitarist

Gitarist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 86x bekeken

Hoogeveense rock-rock&roll band zoekt solo/slag gitarist We spelen rock/rock&roll uit de jaren 60 t/m 80 stones t rex deep purple e.d. Maar ook eigen nummers Als dit jou aanspreekt en je hebt zelf ook nog leuke ideeen dan ben je van harte welkom

Muzikantenbank user andries molandries mol

Nederpopband STRAK PLAN zoekt drummer (m/v)

Drummer gezocht in Emmen (Drenthe) | 198x bekeken

Nederpopband STRAK PLAN zoekt drummer (m/v)Nederpopband STRAK PLAN speelt Nederlandse popmuziek (klassiekers en hits) bestemd voor jong & oud. Ons doel is om een groot publiek aan te spreken en te vermaken door een verrassend en pakkend muzikaal feest te bieden. Ter vervanging, als gevolg van baanwisseling, zijn wij op zoek naar een enthousiaste gedreven drummer (leeftijd tot 50 jaar) die de nummers zo kan drummen zoals ze "op de plaat staan" … meer »

Strak Plan (Marc)

Bestaande akoestisch versterkte band zoekt een tweede gitarist(e) omgeving Assen/Groningen/Emmen

Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 137x bekeken

We zijn op zoek naar een 2e gitarist(e)/ backing vocal van middelbare leeftijd voor het spelen van een breed scala aan muziek, rustig maar vooral ook uptempo zoals bijvoorbeeld The Eagles, Amy Winehouse, Amy McDonald, Ilse de Lange, Stevie Wonder en Douwe Bob. Nieuw repertoire word in overleg met elkaar vast gesteld. We spelen bij voorkeur akoestisch versterkt. Omgeving Assen, Emmen, Groningen. Repetities … meer »

Arnoud

StereoGold

Gitarist gezocht in Emmen (Drenthe) | 91x bekeken

Hallo! Wij zijn Peter, Dylan en Stefan uit Coevorden. We zoeken een gitarist. We repeteren elke zondagavond! We spelen eigen nummers en af en toe een cover. Stijl: Franz Ferdinand-achtig, 70's/80's en Britpop. Mooi clean geluid, met af en toe een beetje distortion voor de afwisseling!

stefan spiekman

DRUMMER GEZOCHT voor allround band

Drummer gezocht in Emmen (Drenthe) | 289x bekeken

Wij (ervaren allround coverband: gitaar toetsen en bas) zoeken per direkt een enthousiaste DRUMMER die ook nog leuk kan zingen (1e en 2e stem). De lol in live muziek maken staat voorop!! Regelmatig optreden, repetitie per 2 weken op zaterdagmorgen. Repertoire kan zeer breed zijn , van 60's tot nu. Omgeving zuid-oost drenthe/groningen. Lijkt het je wat? Reageer dan snel via info@********.nl of bel … meer »

Bert

Oefenruimte te huur in Meppel.

Overig gezocht in Meppel (Drenthe) | 164x bekeken

Oefenruimte te huur in Meppel.Hallo muzikanten, Langs deze weg wil ik melden dat ik een oefenruimte te huur heb in Meppel. De ruimte is 70 vierkante meter groot en er zit een podium in Verder is er een zanginstallatie en een compleet drumstel aanwezig. Voor elk dagdeel is er een opbergkast met slot zodat je er spullen achter kunt laten! Ik heb per 1 September drie dagdelen vrij: Dinsdag , Woensdag en Vrijdag! Voor … meer »

Rehbox