Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband Streetcop zoekt enthousiaste toetsenist

Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 74x bekeken

Coverband Streetcop zoekt enthousiaste toetsenistCoverband Streetcop zoek in de omgeving Hoogeveen een enthousiaste toetsenist die een welkome aanvulling is op ons repertoire. Van Bad Company tot Foreigner, van de Stones tot Bryan Adams. Wij zijn op zoek naar een toetsenist die spelen met elkaar leuk vindt en af een toe wil optreden. Wij zijn sinds een half jaar opnieuw begonnen en zijn krasse knarren van in de 50 en een jeugde zangeres. Dus wat … meer »

Muzikantenbank user Bennie de JongeBennie de Jonge

Solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Emmen (Drenthe) | 93x bekeken

Na het onverwachte vertrek van onze solo gitarist zijn wij, een rock/ top 1000 band uit zuidoost Drenthe opzoek naar een solo gitarist We zijn 20 tot 50+ maar vinden fun belangrijker dan leeftijd We spelen muziek uit de jaren 60 tot 90 van oa Herman Brood Rolling Stones CCR monkees T Rex ed Voor verdere info 0623361541

Muzikantenbank user andries molandries mol

Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Meppel (Drenthe) | 192x bekeken

Onze band "Peat" is sinds kort op zoek naar een fijne drummer. We zijn in de leeftijd 45 tot 55 en nu anderhalf jaar samen op weg. Inmiddels een aantal optredens gehad in ontspannen sfeer welke super gingen. Ons doel is: gezellige maar ook vruchtbare repetitieavonden eens per twee weken. Af en toe een optreden waar we naar toe kunnen werken. Onze stijl ligt uiteen van pop, van oldies tot nu, beetje … meer »

Barbera Kroes

Americanaband zoekt gitarist(e) slag/solo met (bij)zang.

Gitarist gezocht in Emmen (Drenthe) | 142x bekeken

Americanaband speelt de muziek in het breedste zin van het woord, en is op zoek naar een 2e gitarist(e). We zoeken iemand van gevorderd niveau. In de leeftijd tussen de 40 en 50 jaar en die zowel akoestisch als elektrisch kan spelen. Niet bang is om te reizen en zijn materialen goed op orde heeft. Reacties graag met beeld en geluid opnames naar meelklaas@*****.com Met vriendelijke groet, Klaas … meer »

Muzikantenbank user Klaas SchrikKlaas Schrik

STRAK PLAN zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 204x bekeken

Voor onze Nederpopband STRAK PLAN zijn wij ter vervanging op zoek naar een zangeres (leeftijd ca. 20 - 40 jaar) die kan bijdragen aan een gezamenlijke (hippe) zangsectie die niet aan de aandacht mag ontsnappen. Het betreft zowel lead- als backingzang, waarbij het een pre is als je ook meerstemmig zingt. Om jouw zangkunsten optimaal te kunnen presenteren, zullen alle nummers altijd in de ideale toonhoogte … meer »

Strak Plan (Marc)

Gitarist & bassist gezocht

Bassist en Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 230x bekeken

Hallo wij zijn een beginnende band. Wij zoeken een gitarist met ervaring. Het maakt ons niet veel uit of je lang bezig bent ofwel. Waar de band uit bestaat is: Zang en drum Het genre wat we willen maken is metal/rock, alternatieve. Voel jij je aangesproken kun je altijd mailen.

Muzikantenbank user Johan StelJohan Stel

Toetsenist gezocht voor goed lopende blues-rock band

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 129x bekeken

Blues-Rock formatie Williamstown Inc zoekt een toetsenist. Wij zijn een stevige blues band en spelen veel up-tempo blues, ballads en een behoorlijk stukkie rock. We spelen 12 tot 15 x per jaar, en repeteren 1 x per week in Smilde. Check voor een indruk, de website of youtube. Belangstelling?? bel ff met Kees +316 43413612 Of stuur een berichtje naar williamstowninc@*******.com. https://www.facebook.com/williamstowninc/ https://www.youtube.com/channel/UCUngJ9jfU7aWOynE9KFktng … meer »

Kees

Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 100x bekeken

Wij zijn een startend bandje en zoeken nog een toetsenist. Het liefst iemand die ook nog iets te leren heeft net als wij zelf. Onze muziek keuze waar we nu mee bezig zijn is een nummer van golden earing, bruce springsteen, ccr. Voorlopig focussen we ons hier op en in de toekomst kunnen er altijd andere nummers bijkomen.

Harry muskee