Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 185x bekeken

Gitarist en zanger zoeken een bassist en drummer,m/v, om een Rock & Blues band op te richten. Onze muzikale voorkeur gaat uit naar muziek uit de jaren '60 tot nu, bv: Stones, Clapton, CCR, Steppen wolf, Status Quo, enz. De nummers worden in overleg bepaald, het plezier van samen muziekmaken staat voorop. Leeftijd bij voorkeur 40+ (zijn wij inmiddels ook).

Gerrit Roelink

Zangeres gezocht- omgeving Assen / Drenthe

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 236x bekeken

Zangeres gezocht- omgeving Assen / DrentheZangeres gezocht omgeving Assen / Drenthe Onze Coverband Sweet Nothings, bestaat ruim 10 jaar. Bezetting: Zangeres / Zanger, keyboards, gitaar, bas, drums + 3 x background vocals. We hebben een prima Top 2000 repertoire opgebouwd waarmee we veel succes hebben tijdens de optredens, ongeveer 6 x per jaar. Helaas gaat onze zangeres ons wegens omstandigheden verlaten. We zoeken een enthousiaste en communicatieve … meer »

Frits

Gitarist gezocht regio Meppel

Gitarist gezocht in Meppel (Drenthe) | 219x bekeken

hallo, wij zijn een bestaande band die door omstandigheden zonder gitarist zitten. we varieren in de leeftijd van 30 tm 50 huidige bezetting drummer, bassist en zanger spelen van alles. wat we maar leuk vinden maar voornamelijk rock en pop. denk aan kensington, radiohead, gavin de graw, blof, the scene. maar de setlist staat niet vast en je kan je eigen ideeen inbrengen. we horen graag … meer »

Muzikantenbank user Louis JenemaLouis Jenema

Gezocht Violist (m/v)

Blazer gezocht in Assen (Drenthe) | 179x bekeken

Band in Assen is per direct op zoek naar een Violist (M/V) We zijn een enthousiaste club mensen (tussen de 40 en 65 jaar) die van gezelligheid en serieus met muziek bezig zijn houden. We repeteren wekelijks op donderdagvond in Assen en streven er naar om af en toe een mooi optreden te neer te zetten. We spelen vlotte popmuziek en ballads van toen tot nu in de breedste zin van het woord. Huidige bezetting: … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Saxofonist (m/v)

Blazer gezocht in Assen (Drenthe) | 172x bekeken

Band in Assen is per direct op zoek naar een saxofonist (M/V) We zijn een enthousiaste club mensen (tussen de 40 en 65 jaar) die van gezelligheid en serieus met muziek bezig zijn houden. We repeteren wekelijks op donderdagvond in Assen en streven er naar om af en toe een mooi optreden te neer te zetten. We spelen vlotte popmuziek en ballads van toen tot nu in de breedste zin van het woord. Huidige … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Toetsenist -of stage-pianist (M/V) gezocht 40+

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 206x bekeken

Band in Assen is per direct op zoek naar een toetsenist of stage-pianist (M/V) We zijn een enthousiaste club mensen (tussen de 40 en 65 jaar) die van gezelligheid en serieus met muziek bezig zijn houden. We repeteren wekelijks op donderdagvond in Assen en streven er naar om af en toe een mooi optreden te neer te zetten. We spelen vlotte popmuziek en ballads van toen tot nu in de breedste zin van het … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel