Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Meppel (Drenthe) | 88x bekeken

Hoi, mijn naam is Paul, 30 jaar Ik zoek naar andere muzikanten om bandje te beginnen. Ik speel gitaar sinds 2006, mijn inspiratiebronnen zijn; Pink Floyd, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Rory Gallagher, Eric Clapton en veel meer. Ook Funk, pop muziek etc. Gericht op het spelen van eigen muziek, niet op covers. Ik heb geen enkel probleem met het schrijven van eigen muziek. Het zou leuk zijn om met … meer »

Paul

Bassist en Toetsenist gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 157x bekeken

Bassist en Toetsenist gezocht!In verband met het stoppen van partyband Xclusive zijn wij; zanger, gitarist en drummer dringend op zoek naar een ervaren toetsenist en bassist. Genre, allround/top 100/NL-talig etc. Wij zijn de vaste huisband van een diner-cafe in Assen waar we maandelijks spelen. Daarnaast staan er grote buitenoptredens gepland en lopen er nog meer aanvragen voor optredens. Locatie oefenruimte in Bovensmilde. Geen … meer »

Muzikantenbank user Robert JoustraRobert Joustra

Bluesgroover zoekt een toetsenist(e) (Hammond/Fender Rhodes, met zangstem?), stijl moderne Blues met een funk/soul sausje (Tedeschi-Trucks/Beth Hart/Bonnie Raitt/Joanne Shaw Taylor)

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 178x bekeken

Bluesgroover zoekt een toetsenist(e) (Hammond/Fender Rhodes, met zangstem?), stijl moderne Blues met een funk/soul sausje (Tedeschi-Trucks/Beth Hart/Bonnie Raitt/Joanne Shaw Taylor)Bluesgroover (omgeving Assen-Groningen) bestaat uit vijf ervaren muzikanten (Zangeres/Drums/Bas/Solo gitaar/Slag gitaar). Wij zijn op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) (a.l.) die bij voorkeur ook vocaal een bijdrage kan leveren (koortjes!) Ons doel is om samen met jou ons huidig repertoire strak neer te zetten en verder uit de bouwen, maar vooral om lekker samen te spelen! Ons repertoire … meer »

J P

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Emmen (Drenthe) | 118x bekeken

Wij gitarist,  bassist, drummer en zangeres zijn op zoek naar een keyboard toetsenist om onze band compleet te maken. Kun je tweede stem zingen is dat mooi meegenomen, maar geen must We zijn gloednieuw en beginnen dus allemaal samen aan dit avontuur Genre: piratenhits en gezellige Nederlandstalige meezingers.  Wij zijn allemaal 50 plus. Plezier en het genieten van muziek maken staat bij ons … meer »

Sandra Moddemeijer

Toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 232x bekeken

Toetsenist gevraagdDe band Funtastic bestaat een jaar en zoekt een toetsenist. Wij spelen nummers van Anouk, Stones, Herman Brood, Chic en nog veel meer. Onze bezetting bestaat uit een gitarist, bassist, drummer en zangeres met genoeg ervaring. Wij willen dit graag uitbreiden met een toetsenist. We komen uit Assen, Groningen. We repeteren in Smilde. Lijkt het je leuk om ons te komen versterken neem dan contact op … meer »

Froukje de Boer

Keyboard toetsenist gezocht.

Toetsenist gezocht in Emmen (Drenthe) | 154x bekeken

Wij gitarist,  bassist, drummer en zangeres zijn op zoek naar een keyboard toetsenist om onze band compleet te maken. We zijn gloednieuw en beginnen dus allemaal samen aan dit avontuur Genre: piratenhits en gezellige Nederlandstalige meezingers.  Wij zijn allemaal 50 plus. Plezier en het genieten van muziek maken staat bij ons voorop.  We willen 1x in de 2 week op donderdagavond gaan repeteren … meer »

Sandra Moddemeijer

Allround toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 128x bekeken

Allround coverband met optredens en connecties zoekt allround toetsenist en bassist. Genres: Feest, Rock, Pop, Nederlandstalig, 80's en 90's, top 40. Optredens: we spelen 12-30x per jaar in cafés en pleinen. Podium ervaring is een vereiste. De meeste optredens en repetities zijn omgeving Assen, Drenthe. Stuur een bericht en we vertellen je graag meer over onze band!

Marcel

Allround Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Assen (Drenthe) | 216x bekeken

Allround coverband met optredens en connecties zoekt allround toetsenist en bassist. Genres: Feest, Rock, Pop, Nederlandstalig, 80's en 90's, top 40. Optredens: we spelen 12-30x per jaar in cafés en pleinen. Podium ervaring is een vereiste. De meeste optredens en repetities zijn omgeving Assen, Drenthe. Stuur een bericht en we vertellen je graag meer over onze band!

Marcel

Coverband zoekt zanger en toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 660x bekeken

Wij zijn een pas opgerichte band die voornamelijk classic rock, blues / pop nummers uit de jaren 60/70/80 speelt. Momenteel is de bezetting: drummer, bassist, slaggitarist , sologitarist en zangeres. We zijn op zoek naar een toetsenist en een zanger. Instrument en zang samen kan natuurlijk ook maar als je alleen zingt of toetsen speelt ben je ook welkom om te reageren.. Onze gemiddelde leeftijd ligt … meer »

Jennie