Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 160x bekeken

Wij, toetsenist en gitarist, zijn op zoek naar een zangeres om met z’n drieën binnen niet al te lange tijd een repertoire van voornamelijk rustige (achtergrond)nummers te gaan spelen. Eigen inbreng qua nummers is vanzelfsprekend welkom. Nadat er voldoende repertoire is ingestudeerd is het onze ambitie om op korte termijn te gaan optreden. Wel enige ervaring gewenst dus. Repetities zullen waarschijnlijk … meer »

Herman Lelieveld

Danceproducer zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 130x bekeken

Professionele dance/trance producer zoekt zangeres of zanger voor een aantal nieuwe projecten. Bij voorkeur uit de omgeving Assen/groningen. In eerste instantie voor studiowerk (inzingen van nieuwe producties) maar eventueel ook figuratie in bijbehorende videoclips etc. Eigen inbreng/creativiteit is een pré. Neem voor eventuele vragen en of het maken van een afspraak contact op.

Michel

Bluesband in oprichting

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 216x bekeken

Beste Muzikanten, mijn naam is Stefan de Vries en ik ben 23 jaar oud. Ik volg momenteel al drie jaar gitaarlessen bij Rootnote. Af en toe treed ik samen met mijn gitaarleraar op bij de Session Sleen. Dit is een evenement georganiseerd door Rootnote waarbij de focus ligt op podium ervaring opdoen voor beginnende muzikanten. Het spelen met anderen bevalt mij tot op heden zo goed, dat ik graag een band … meer »

Muzikantenbank user Stefan de VriesStefan de Vries

Coverband Streetcop zoekt zanger of zangeres

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 225x bekeken

Coverband Streetcop zoekt zanger of zangeresWij, Streetcop, zoeken een zanger of zangeres en een allround toetsenist. Zijn een coverband die rocknummers speelt uit de jaren 70 en 80. Wij zijn 3 muziekanten (drums, bas en gitaar) die door omstandigheden hun zanger kwijt zijn geraakt. Hebben een vaste oefenruimte in Hoogeveen. Hebben alles voorhanden, dus microfoons zijn aanwezig. Je hieft dus alleen je stem mee te nemen. Heb je zin om leuk en … meer »

Muzikantenbank user Bennie de JongeBennie de Jonge

Beginnende Rockband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Meppel (Drenthe) | 149x bekeken

Hallo wij zijn een beginnende rockband(Drummer, bassist, 2 gitaristen) Onze leeftijd varieert van 26 tot begin 40 jaar. Wij zoeken een enthousiaste zanger en spelen muziek van o.a. Nirvana, Rage Against the Machine, Alice in Chains en T-Rex. Onze voorkeur gaat dus uit naar stevigere nummers maar uiteraard is ieders inbreng welkom. Lol is voor ons het allerbelangrijkste! Wij hebben een eigen oefenruimte … meer »

Freddy

Rockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 176x bekeken

Rockband zoekt zanger(es)Hallo, Wij zijn een jonge rockband uit de omgeving Emmen, die bestaat uit een drummer, bassist en 2 gitaristen. We zijn op zoek naar een zanger(es) die het leuk vindt om muziek van o.a. Foo Fighters, Green Day, Pearl Jam en Metallica te zingen. Lijkt het je leuk om een keer met ons te repeteren of heb je vragen? Stuur dan een bericht.

Tim Keuter

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Emmen (Drenthe) | 53x bekeken

ToetsenistHey toetsenist! We zijn op zoek naar jou! Helaas is onze Joeran gestopt. Zit reggae, soulska en rocksteady je in je bloed en vingers en houd je van spelen in een band, meld je dan aan via mail voor een auditie! We repeteren in Drenthe en treden in het gehele land op. Het is belangrijk dat je qua motivatie, niveau en persoonlijkheid binnen de band past.theroosterz3.0@*****.com

The Roosterz

Bassist en toetsenist m/v

Bassist en Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 194x bekeken

Hallo wij zijn beginnende band en zoeken basssiste en toetsenist kan beide zijn dus man of vrouw! Wij spelen nog niet zo lang en onze voorkeur gaat uit naar mensen met niet zoveel ervaring. Het genre is pop/rock beetje blues ook prima. Nogmaals is niet nodig om alles perfect te kunnen al, wij leren ook nog bij en spelen ook lang niet perfect. Leeftijd plus minus tussen 30-50 Regio Coevorden.

Harry muskee