Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband in oprichting

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 122x bekeken

Gitarist en drummer (50+) zoeken bassist, zanger en toetsenman om een hobby (blues)rockband op te zetten. Bestaande band die toevallig een gitarist en drummer zoekt kan natuurlijk ook. Om een idee te geven over wat we voor ogen hebben. We denken aan muziek in de stijl van Joe Bonamassa, The Free, Gary Clark jr,, Gov't Mule, Deep Purple, e.d. Wat het daadwerkelijk gaat worden is natuurlijk nog volledig … meer »

rob jaspersen

Impro-jazz- instrumentalisten gezocht.

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Lelystad (Flevoland) | 147x bekeken

Voor Lelystad en omgeving zoek ik instrumentalisten die de riedels voorbij zijn en geheel in de geest van onbevangen vrijheid JAZZ willen maken. Ben je interactief en sta je open voor een compleet eigenzinnige invulling aan impro-jazz dan zou het mooi zijn als je deel komt uit maken van het collectief. IK ZOEK VOOR DIRECT: BASSIST, GITARISTEN ( SOLO/ SLAG), CELLIST, KOPERBLAZER. Frequentie van spelen … meer »

Toon Borghuis

Gitarist zoek muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Lelystad (Flevoland) | 146x bekeken

Gitarist zoek muzikantenHallo allemaal Mijn naam is Pablo , Ik ben gitarist al 15 jaren ik ben net terug vanout het buiteland al 2 jaar en now wilt ik weer terugkeren om het mogelijkheid om een groep musiek creëren voor hobby en wie weet optreden om sentjes te verdienen,iedereen die kan een muziek instrument(en durft het wel) te spelen is harstikke welkom

Muzikantenbank user Pablo H. DoortenPablo H. Doorten