Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Countryband zoektgitarist/zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 207x bekeken

Countryband zoektgitarist/zangerWij zijn level50, een band met liefhebbers die heerlijke countrymuziek maken. We bestaan uit: leadzanger, sologitarist, drummer, basgitarist, slaggitarist en toetsenist. Bij gelegenheid speelt er ook een pedalsteelgitarist mee. We zoeken een nieuwe gitarist, die ook de tweede stem kan zingen, ter vervanging van de huidige slaggitarist. Ben je een 50 plusser en lijkt dit je wat? Kom eens gezellig … meer »

Muzikantenbank user Gerard BroederszGerard Broedersz

Met spoed gezocht, geluidtechnicus

Geluidstechnicus gezocht in Lelystad (Flevoland) | 211x bekeken

Met spoed gezocht, geluidtechnicusZangtheater Circle of Music is met spoed op zoek naar een geluidstechnicus. Wij zijn een vereniging met ca. 17 leden. Wij werken een jaar naar een optreden in het theater toe en in aanloop daarvan o.a.een aantal optredens in zorgcentra e.d. wij doen o.a. nummers uit musicals met vaak eigen geschreven Nederlandse teksten. wij repeteren op maandag avond in Lelystad. Het is handig als de geluidstechnicus … meer »

Muzikantenbank user Huub TielemanHuub Tieleman

Zangeres met soul voor breed repertoire

Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 287x bekeken

Zangeres met soul voor breed repertoireWij zijn op zoek naar een zangeres met soul voor een breed repertoire. dance classics, 70’s tot nu, soul, funk, rock…. Denk daarbij aan Toto, Earth, Wind & Fire, Supertramp, Katy Perry, Justin Timberlake, Bruna Mars etc. Je wordt onze leading lady dus uitpakken mag. Enige ervaring is dus wel gewenst. Wij repeteren in Almere.

Muzikantenbank user Clemens LettinckClemens Lettinck

Bertus Big Band zoekt trombonist

Blazer gezocht in Almere (Flevoland) | 593x bekeken

Bertus Big Band zoekt trombonistTer versterking van onze trombonesectie zijn wij op zoek naar trombonisten. Op het ogenblik zijn er drie, een bastrombone en twee trombones, daar kunnen nog 1 a 2 trombones bij. De Bertus Big Band heeft als standplaats Almere. Op het repertoire staan jazzy stukken als ‘All of Me’, Splanky en ‘Cute' maar steviger nummers als ‘Proud Mary’ en 'Mustang Sally' worden niet uit de weg gegaan. De … meer »

JR Oostra