Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband in oprichting

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 68x bekeken

Gitarist en drummer (50+) zoeken bassist, zanger en toetsenman om een hobby (blues)rockband op te zetten. Bestaande band die toevallig een gitarist en drummer zoekt kan natuurlijk ook. Om een idee te geven over wat we voor ogen hebben. We denken aan muziek in de stijl van Joe Bonamassa, The Free, Gary Clark jr,, Gov't Mule, Deep Purple, e.d. Wat het daadwerkelijk gaat worden is natuurlijk nog volledig … meer »

rob jaspersen

Impro-jazz- instrumentalisten gezocht.

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Lelystad (Flevoland) | 108x bekeken

Voor Lelystad en omgeving zoek ik instrumentalisten die de riedels voorbij zijn en geheel in de geest van onbevangen vrijheid JAZZ willen maken. Ben je interactief en sta je open voor een compleet eigenzinnige invulling aan impro-jazz dan zou het mooi zijn als je deel komt uit maken van het collectief. IK ZOEK VOOR DIRECT: BASSIST, GITARISTEN ( SOLO/ SLAG), CELLIST, KOPERBLAZER. Frequentie van spelen … meer »

Toon Borghuis

Brassband Almere zoekt muzikanten

Blazer en Percussionist gezocht in Almere (Flevoland) | 220x bekeken

Brassband Almere zoekt muzikantenDe enthousiaste vereniging Brassband Almere is hard op zoek naar nieuwe leden. Het opleidingsorkest heeft altijd plek voor jong en oud, in de A-Band zijn op dit moment nog een paar plekjes vrij. Brassband Almere is voor jong en oud, voor gevorderd en niet gevorderd. Ook herintreders zijn zeer welkom, dus heb je al een tijd niet gespeeld en wil je het weer eens proberen? Je bent van harte welkom! Waar … meer »

Muzikantenbank user Cindy DorrestijnCindy Dorrestijn

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 111x bekeken

Toetsenist(e) gezochtToetsenist(e) gezocht voor coverband (Anouk, Ilse de Lange, Melissa Etheridge, Rihanna etc.). Doelstelling is op een prettige manier met elkaar omgaan, wekelijks afwisselend op de donderdag/vrijdag avond repeteren in Ankeveen ('s Graveland) en zo nu en dan optreden. Graag reactie per mail.

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Gitarist zoek muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Lelystad (Flevoland) | 114x bekeken

Gitarist zoek muzikantenHallo allemaal Mijn naam is Pablo , Ik ben gitarist al 15 jaren ik ben net terug vanout het buiteland al 2 jaar en now wilt ik weer terugkeren om het mogelijkheid om een groep musiek creëren voor hobby en wie weet optreden om sentjes te verdienen,iedereen die kan een muziek instrument(en durft het wel) te spelen is harstikke welkom

Muzikantenbank user Pablo H. DoortenPablo H. Doorten

Pianist/zanger zoekt medemuzikanten voor veelzijdig trio

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 299x bekeken

Pianist/zanger zoekt medemuzikanten voor veelzijdig trioNa jaren solo als piano entertainer te hebben gereisd, wil ik nu meer samen gaan spelen. Liefst als duo of trio met gitaar en zang. Ik zing zelf ook en speel een beetje gitaar. Hieronder wat video’s en m’n soundcloud met eigen muziek. https://youtu.be/r-hyN9ZvPX8 https://youtu.be/1IDysqhMg8k https://youtu.be/7QL3pAjYGBY https://soundcloud.com/damon-music/sets/no-mans-land-damon

Muzikantenbank user Peter ZwerverPeter Zwerver

Bertus Big Band zoekt trombonist en toetsenist

Blazer en Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 702x bekeken

Bertus Big Band zoekt trombonist en toetsenistTer versterking van onze trombonesectie zijn wij op zoek naar trombonisten. Op het ogenblik zijn er drie, een bastrombone en twee trombones, daar kunnen nog 1 a 2 trombones bij. Ook zoeken wij een toetsenist. De Bertus Big Band heeft als standplaats Almere. Op het repertoire staan jazzy stukken als ‘All of Me’, Splanky en ‘Cute' maar steviger nummers als ‘Proud Mary’ en 'Mustang Sally' … meer »

JR Oostra