Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Green Day Coverband Zoekt Gitarist!

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 58x bekeken

Hi! Ben je een gitarist met enige ervaring, vind je Green Day leuk en zin om 2 wekelijks te oefenen en zo nu en dan een optreden te doen? -> Dan zoeken we jou! Wij zijn een Green Day coverband in oprichting. Een ervaren Drummer en Zanger zijn aanwezig, samen met een beginnende bassist. Interesse of meer informatie? Stuur een bericht! Via WhatsApp kan ook: 06 2424 1016 Groetjes, Nicky

Nicky

BlueZENjoyment zoekt slaggitarist

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 224x bekeken

BlueZENjoyment is opzoek naar een slag gitarist met ervaring. De band bestaat uit ervaren leden en beschikt over een repertoire van een 40tal bluescovers. Repeteren op donderdagavond in Almere stad. Optreden 1á 2 x per maand. Interesse ? Stuur een bericht.

Muzikantenbank user Willem Den BakkerWillem Den Bakker

Toetsenist gezocht voor Coverband Sonic Summer jaren 60 & 70 repertoire

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 296x bekeken

Coverband Sonic Summer zoekt een toetsenist. We spelen alleen zeer bekende songs uit jaren 60 en 70. We spelen geen GEEN stevige pop/rock/bluesmuziek, maar meest melodieuze luistersongs met een akoestische sound en harmonische meerstemmigheid. Zie een repertoirelijst op onze website www.sonicsummer.nl We zoeken iemand die als toetsenist naast de slaggitarist, bassist, drummer en de drie zangstemmen … meer »

Cor Kommers

Lead zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 469x bekeken

Lead zanger gezochtOhio Daft is een coverband uit Almere en omstreken. We zoeken naast onze lead zangeres een zanger die van Soul Pop Rock en Funk blij wordt. We zijn na een jaar begonnen met onze derde set en zoeken een persoon die toegewijd en stage performance heeft. We repeteren om de twee weken bij Ad Smit in Almere Haven. Onze taak als muzikanten is om jullie vocalisten te kunnen laten stralen. Spreek je dit … meer »

Muzikantenbank user Maurice RaymondMaurice Raymond

Coverband zoekt ervaren creatieve Sologitarist. muziek jaren 60 / 70

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 341x bekeken

Coverband zoekt ervaren creatieve Sologitarist. muziek jaren 60 / 70Wij zijn Coverband Sonic Summer. Wij zoeken een ervaren sologitarist die repertoire uit jaren 60 en 70 in de vingers heeft. We spelen de meer melodieuze, meerstemmige zangnummers en geen stevige rock. Er zitten veel Beatles songs in ons repertoire. Ben je dat? Neem dan snel contact op met mij. een paar belangrijke punten: - Woonachtig in omgeving Almere - We repeteren 1X per week. - Liefst gepensioneerd … meer »

Cor Kommers