Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband zoekt zanger en toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 109x bekeken

Gitarist, bassist en drummer (50+) zoeken een zanger en toetsenist voor onze rockband. We spelen muziek in de stijl van Joe Bonamassa, The Free, Gary Clark Jr, Gov't Mule, ZZ Top,Cream e.d.. Met een toetsenist erbij is er natuurlijk meer mogelijk! Vooral gezelligheid en musiceerplezier staat bij ons voorop (wat muzikale bagage en inzet is daarbij best wel handig). We spelen 1x per week op de woensdag … meer »

rob jaspersen

Ervaren zangeres of zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 213x bekeken

Ervaren zangeres of zanger gezochtToto, Earth Wind & Fire, Diana Ross, Supertramp, Katie Perry etc. Kortom een muzikale reis vanaf de seventies tot nu. Wij repeteren 1 maal in de week in Almere-Haven. Optreden willen wij maximaal 2 keer per maand. Als dat je wat lijkt dan horen wij graag van je. www.thissideupband.nl

Muzikantenbank user Clemens LettinckClemens Lettinck

Coverband Amplifier zoekt ZANGER (Regio Zwolle/ Lelystad)

Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 169x bekeken

Coverband Amplifier is opzoek naar een enthousiaste, explosieve en energieke zanger! Wil je tijdens optredens iedereen enorm uit zijn plaat zien gaan, en heb jij een DIJK van een stem... dan zijn wij op zoek naar jou!! Zie website en promovideo voor meer info en sfeerimpressie! Leeftijdscategorie ca. tussen 20 - 40 jaar. Standplaats = Dronten, Regio Zwolle/ Lelystad. Wij horen graag … meer »

Muzikantenbank user Boudewijn RosierBoudewijn Rosier

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Almere (Flevoland) | 259x bekeken

Hallo, beste bassist, wij zijn een drummer van 27 en zanger gitarist van 58 die onze eigen rock muziek en wat covers spelen. We oefenen op de donderdagochtend in onze eigen oefenruimte in Almere Buiten en we treden een paar keer per jaar op, tot nu toe met een invalbassist. Dus gewoon wat leuk muziek maken voor de lol, geen grote ambities. We zijn wel goed, dus je moet je instrument wel goed beheersen. … meer »

Eric Meindersma

Nieuw band starten Regio Almere

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 159x bekeken

Hallo :) Ik ben Amber, ik ben 18 jaar en speel al meerdere jaren gitaar. Ik ben opzoek naar (het liefst meiden) om een kawaii-metal band te beginnen. Ik weet dat dit erg specifiek is, maar niet geschoten is altijd mis haha. Hiervoor ben ik opzoek naar een bassist, drummer, zangeres en misschien wel een extra gitaariste. Ben je geïnteresseerd? stuur gerust een berichtje :)

Muzikantenbank user Amber de VliegerAmber de Vlieger

Bertus Big Band zoekt trombonist

Overig gezocht in Almere (Flevoland) | 161x bekeken

Bertus Big Band zoekt trombonistDe gezelligste bigband van Almere zoekt een trombonist om de trombonesectie te versterken, die bestaat op het ogenblik uit 2 trombones en een bastrombone. We spelen een mix van swing, latin en rock. Op donderdagavonden kun je ons vinden van 20.00 tot 22.00 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2 in Almere. Als je een keer langs wilt komen, ben je welkom!

JR Oostra

Bertus Big Band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 441x bekeken

Bertus Big Band zoekt gitaristDe gezelligste bigband van Almere zoekt een gitarist. We spelen een mix van swing, latin en rock. Op donderdagavonden kun je ons vinden van 20.00 tot 22.00 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2 in Almere. Als je een keer langs wilt komen, ben je welkom.

JR Oostra