Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Opstartende band zoekt entousiaste drummer

Drummer gezocht in Lelystad (Flevoland) | 211x bekeken

Zanger, bassist en gitarist zoeken drummer voor herstart band. Genre classic rock, beetje blues rock. Geen bruiloftband! We zijn 55+ en dus op zoek naar oudere jongeren.... Oefenruimte, professioneel, in Dronten. Graag 1x per week of 1x per 2 weken vaste oefenavond (1930/2200) Doel is samen lekker musiceren en af en toe leuk optreden voor liefhebbers van betere rock!

Muzikantenbank user Mark van der BeekMark van der Beek

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 290x bekeken

Toetsenist(e) gezochtNatalie Merchant tribute-band (i.o.) is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) met passie voor de muziek van Natalie Merchant. Onze doelstelling is op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Geen beginner, topper is meegenomen maar geen … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Countryband level50 zoekt toetsenist

Percussionist en Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 307x bekeken

Countryband level50 zoekt toetsenistWij zijn een band bestaande uit drummer, leadzanger, 2 gitaristen en basgitarist. We oefenen elke woensdagavond in buurthuis de Cobra te Almere Stad met een repertoire van echte country. We zoeken ter aanvulling een toetsenist, plezier hebben in het maken van de muziek staat voorop, optredens volgen naar we hopen. Level50 valt vooral op door goede harmonieuze samenzang in de nummers, echter je hoeft … meer »

Muzikantenbank user Gerard BroederszGerard Broedersz

Vrijwilliger met een begeleidings instrument gezocht

Accordeonist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 442x bekeken

Voor onze dagbesteding met een erg gezellige groep (beginnend) dementerende ouderen zoeken wij een enthousiaste en vaardige, muzikale vrijwilliger. Het betreft ter ondersteuning en in samenwerking met de vaste leiding het begeleiden van een zang groepje met ouderen. Het gaat o.a om het spelen van liedjes van vroeger,maar ook Amsterdamse liedjes, zeemans liederen etc. Onze dagbesteding is in Almere … meer »

Muzikantenbank user Annemarie OostingAnnemarie Oosting

Guitarist and beat maker looking for musicians

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 237x bekeken

Guitarist and beat maker looking for musiciansHallo, If you like urban music, trap, chill house , drum and bass , pop, and you wanna participate in my niew beat please don't hesitate to react to this advertisement, I m looking for a singer, drummer bass guitar, to create Experimental music ,here in this link below I give you a specific idea of course suggestions are wormy welcome, https://www.youtube.com/watch?v=Hivzwy9neh0

Muzikantenbank user EscarlatiEscarlati

Jazzcombo zoekt pianist (regio Almere)

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 179x bekeken

Wij zijn op zoek naar een pianist. We spelen jazzstandards en we repeteren om de 14 dagen in Almere op maandagavond van 19.30 tot 22.30 uur in een studio waar alles klaarstaat. De bezetting is piano, (contra)bas, drums, tenorsaxofoon en zang. We zijn geen profs, ook geen broodspelers, maar gevorderde amateurs, die met veel plezier repeteren en af en toe optreden. We zoeken een pianist die kan improviseren … meer »

Jacolien van der Loos