Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: bassist(e), Almere

Bassist gezocht in Almere (Flevoland) | 272x bekeken

Rock/blues coverband The Importals zoekt een bassist(e), liefst met band- en podiumervaring. We repeteren eens in de twee weken, op dinsdagavond, in een riante oefenruimte in Almere. De band is nu zo’n zes maanden bij elkaar, we hebben één optreden achter de rug, en zijn nog druk bezig een repertoire op te bouwen. De band bestaat momenteel uit twee zangeressen, twee gitaristen en een drummer. … meer »

Muzikantenbank user Arthur SimonseArthur Simonse

Animo opzet tribute band

Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 136x bekeken

Een kleine oproep aan alle mannen tussen de 18-25 jaar oud! Ik ben erg benieuwd of er mannen zijn die het net zo tof als ik, 19 jarige meid, vinden om naar One Direction te luisteren en hun muziek te coveren. Ik vraag me dan ook heel erg af of er mannen zijn die een tribute band van One Direction zouden willen opzetten. Komend van een meid die graag met veel projecten bezig is en geen genoeg kan … meer »

Mila

Green Day Coverband Zoekt Gitarist!

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 106x bekeken

Hi! Ben je een gitarist met enige ervaring, vind je Green Day leuk en zin om 2 wekelijks te oefenen en zo nu en dan een optreden te doen? -> Dan zoeken we jou! Wij zijn een Green Day coverband in oprichting. Een ervaren Drummer en Zanger zijn aanwezig, samen met een beginnende bassist. Interesse of meer informatie? Stuur een bericht! Via WhatsApp kan ook: 06 2424 1016 Groetjes, Nicky

Nicky

BlueZENjoyment zoekt slaggitarist

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 317x bekeken

BlueZENjoyment is opzoek naar een slag gitarist met ervaring. De band bestaat uit ervaren leden en beschikt over een repertoire van een 40tal bluescovers. Repeteren op donderdagavond in Almere stad. Optreden 1á 2 x per maand. Interesse ? Stuur een bericht.

Muzikantenbank user Willem Den BakkerWillem Den Bakker

Lead zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 559x bekeken

Lead zanger gezochtOhio Daft is een coverband uit Almere en omstreken. We zoeken naast onze lead zangeres een zanger die van Soul Pop Rock en Funk blij wordt. We zijn na een jaar begonnen met onze derde set en zoeken een persoon die toegewijd en stage performance heeft. We repeteren om de twee weken bij Ad Smit in Almere Haven. Onze taak als muzikanten is om jullie vocalisten te kunnen laten stralen. Spreek je dit … meer »

Muzikantenbank user Maurice RaymondMaurice Raymond