Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Doorstartende coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Almere (Flevoland) | 119x bekeken

Coverband in de breedste zin van het woord uit Almere zoekt ervaren en handige bassist. Wij hebben reeds diverse optredens achter de rug en hebben onlangs "the battle of the coverbands" in Huizen gewonnen :-) Als je kunt zingen is dat mooi meegenomen. Doel: plezier en zo nu en dan optreden. Repetitieavond: donderdagavond eens per 2 weken Samenstelling band: Zangeres / gitarist / toetsen / saxofonist … meer »

Christ de Groot

Zanger en zangeres gezocht voor nieuwe variety band in Lelystad

Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 76x bekeken

Hallo, Alles oke? Wij zijn een nieuwe ‘variety’ band in Lelystad met een leuke groep ervaren muzikanten. We zijn net gestart. We zijn nog op zoek naar zowel een zanger als een zangeres die uit ervaring weten hoe ze een geweldige performance kunnen neerzetten en het publiek kunnen ‘raken’ en vermaken. - podium- en zangervaring vereist - belangrijk: zangeres dient een gospel/soul zangstem … meer »

Muzikantenbank user Ronald VissersRonald Vissers

Mask of Insanity (metal) in search for a drummer!

Drummer gezocht in Lelystad (Flevoland) | 75x bekeken

Mask of Insanity (metal) in search for a drummer!Mask of Insanity is in search for a new member of Insanity! Are you a drummer familiar with black/death/progressive metal beats, riffs and fills? And do you have a healthy (no scrap that, sarcastic & sadistic!) sense of humor? Then we are looking for you! Ideally, our new drummer of Insanity has; - Ambition to record EP's/albums and be on stage a lot - Has his/her own gear and transportation - … meer »

Muzikantenbank user Mask of InsanityMask of Insanity

Band zoekt Sologitarist(e) en Toetsenist(e)

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 179x bekeken

Vanwege het vertrek van onze Sologitarist zijn wij op zoek naar een sologitarist(e). Wij vragen van de gitarist(e) zowel uptempo als slepende solo's uit de snaren te persen. Mocht je eventueel ook nog slide kunnen spelen dat worden wij daar helemaal blij van. Het repertoire bestaat uit zowel Blues als Blues Ballads. Gezien wij momenteel nog in de opbouwende fase verkeren is inbreng van (eigen) … meer »

Fred Huissen

BluesStep zoekt drummer

Drummer gezocht in Lelystad (Flevoland) | 555x bekeken

BluesStep zoekt drummerBeste blues drummer, ben jij zat van die bandjes die Rock & Blues spelen? Is het tijd om echt voor de blues te gaan, dan zijn wij op zoek naar jou! BluesStep is een echte bluesband welke al meer dan zes jaar bestaat. Onze drummer is door persoonlijk leed gedwongen te stoppen en er is dus een vacature. Wij hebben een eigen studio en apparatuur, dus als jij nog opslagruimte zoekt voor een drumstel horen … meer »

Muzikantenbank user WillemWillem

The Medicines zoekt nieuwe zanger & bassist (post-punk, gothic rock)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 251x bekeken

The Medicines zoekt nieuwe zanger & bassist (post-punk, gothic rock)The Medicines zoekt een nieuwe zanger & bassist. Sinds begin 2017 is de band weer bij elkaar. En The Medicines heeft sinds vorige maand hun eerste release uitgebracht met Lifeless Past. Sinds 2 maanden geleden heeft de zanger/bassist de band verlaten om verschillende redenen. Daarom zoeken we een nieuwe zanger en bassist die graag bij The Medicines muziek wil maken. We zijn juist geïnspireerd door … meer »

Muzikantenbank user Gene TeysseGene Teysse

Toetsenist/e gezocht voor coverhobbyband

Toetsenist gezocht in Emmeloord (Flevoland) | 174x bekeken

Hoi, Wij zijn op zoek naar een toetsenist/e voor ons hobbybandje van zanger/gitarist,zanger,gitarist, bassist en drummer. Ons genre is zeer breed van bowie,marmelade,CCR, Greenfield&Cook,Dr.Hook,vanDikhout,John Mayer tot de Cats en veelal in een wat acoustische setting. Onze leeftijden zitten tussen de 50 en 60 jaar en het hoofddoel is gewoon lekker eens in de 2 weken een vrijdagavond muziek maken … meer »

Muzikantenbank user Wim de WitWim de Wit

Band zoekt een goede toetsenist

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 122x bekeken

Band zoekt een ervaren toetsenist die met eigen werk wil experimenteren en eigen invulling aan de songs wil geven. Band is in Almere en oefent woensdag om de week in Almere haven. Mocht je degene zijn die we op zoek naar zijn, reageer snel. Ben je een creativeling die out of the box wil denken en vooral LOL wil hebben met de band, we wachten op je! Alvast bedankt. Philippe

Philippe