Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 256x bekeken

Ervaren zangeres gezochtToto, Earth Wind & Fire, Diana Ross, Supertramp, Katie Perry, Donna Summer, Total Touch etc. Kortom een muzikale reis vanaf de seventies tot nu. Wij repeteren 1 maal in de week op de donderdagavond Optreden willen wij maximaal 2 keer per maand. Repetitieruimte in Almere Haven Als dat je wat lijkt dan horen wij graag van je.

Muzikantenbank user Clemens LettinckClemens Lettinck

Coverband zoekt een lead/solo gitarist(e)

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 244x bekeken

Dans en coverband de Gouwe Ouwe Dansband is op zoek naar een lead/solo gitarist(e). De band bestaat uit 6 personen, drums, bas,gitaar, keys en 2x lead vocaal. Onze huidige gitarist is in goed overleg vertrokken. Onze sets bestaan uit pop, rock, soul, new wave en ook disco, alles overbekend en dansbaar. Denk aan een reis door de jaren 70,80 en 90 van Fleetwood Mac tot ABBA, van Roy Orbison tot Donna … meer »

Muzikantenbank user De Gouwe Ouwe Dans BandDe Gouwe Ouwe Dans Band

Bertus Big Band zoekt trombonist

Overig gezocht in Almere (Flevoland) | 400x bekeken

Bertus Big Band zoekt trombonistDe gezelligste bigband van Almere zoekt een trombonist om de trombonesectie te versterken, die bestaat op het ogenblik uit 2 trombones en een bastrombone. We spelen een mix van swing, latin en rock. Op donderdagavonden kun je ons vinden van 20.00 tot 22.00 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2 in Almere. Als je een keer langs wilt komen, ben je welkom!

JR Oostra