Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bertus Big Band zoekt percussionist

Percussionist gezocht in Almere (Flevoland) | 158x bekeken

Bertus Big Band zoekt percussionistDe Almeerse 'Bertus Big Band' zoekt een percussionist ter versterking van de ritmesectie. Bekendheid met latin ritmes is een vereiste. Op het repertoire staan jazzy stukken als ‘All of Me’, Splanky en ‘Cute',steviger nummers als ‘Proud Mary’ en 'Mustang Sally', en latin werk als 'Oye Como Va'. De repertoirelijst op onze website: http://www.bertusbigband.nl/repertoire Repetities zijn op donderdagavond … meer »

JR Oostra

Bertus Big Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 281x bekeken

Bertus Big Band zoekt toetsenistDe Almeerse 'Bertus Big Band' zoekt een toetsenist ter versterking van de ritmesectie. Op het repertoire staan jazzy stukken als ‘All of Me’, Splanky en ‘Cute',steviger nummers als ‘Proud Mary’ en 'Mustang Sally', en latin werk als 'Oye Como Va'. De repertoirelijst op onze website: http://www.bertusbigband.nl/repertoire Repetities zijn op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur, in buurthuis … meer »

JR Oostra

Blues4Roses zoekt bassist

Bassist gezocht in Lelystad (Flevoland) | 272x bekeken

Blues4Roses zoekt bassistBen jij de ‘Donald Duck Dunn’ bassist die wij zoeken? Wegens het vertrek van onze goede en op leeftijd zijnde bassist, zijn we op zoek naar een goede bluesbassist. Wij zijn een nieuwe echte blues formatie uit Lelystad met behoorlijk wat kwaliteiten. Dus als je auditie wilt doen, wees dan voorbereid en kom met echte blues bagage. We gaan voor kwaliteit en niet voor de eerste de beste bassist. We … meer »

Muzikantenbank user WillemWillem

60+ muzikanten gezocht voor oprichting band in Lelystad, op vrijwilligheid basis

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 141x bekeken

Ik zoek mede muzikanten in omgeving Lelystad om, vooral gezellig samen te spelen, en misschien in de toekomst wat optredens te doen . ik speel wat gitaar , djembé , lapsteel gitaar , handpan , op amateur nivo ik denk wat in de richting van blues , county , bluegrass , e.d. in overleg. alle instrumenten zijn welkom,

Gina

Lead gitarist voor Blues band

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 281x bekeken

Ben jij die lead gitarist zonder egocentrische trekken, die op zijn instrument de juiste tonen weet te vinden ? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU. Wij zijn een startende band ( iets ouder dan gemiddeld) met het doel een goede setlist op te bouwen en daarmee het podium op te gaan. Ook jouw inbreng van nummers is van harte welkom. Onze samenstelling: Zang, rhythm gitaar, bas gitaar en drums ( vacature … meer »

Fred Huissen

Coverband zoekt ‘losse’ drummer en ‘groovy’ gitarist.

Drummer en Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 348x bekeken

Coverband zoekt ‘losse’ drummer en ‘groovy’ gitarist. Nieuw op te richten coverband zoekt een losse drummer en een groovy gitarist om strakke muziek neer te zetten en regelmatig op te treden. Topzangeres en strakke bassist reeds aanwezig. Doel : we willen een feestje bouwen met swingende en ophitsende covers. Genre : Soul, Funk en Disco! Denk aan o.a. Bruno Mars, Aretha Franklin, … meer »

Erik