Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt een lead/solo gitarist(e)

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 108x bekeken

Dans en coverband de Gouwe Ouwe Dansband is op zoek naar een lead/solo gitarist(e). De band bestaat uit 6 personen, drums, bas,gitaar, keys en 2x lead vocaal. Onze huidige gitarist is in goed overleg vertrokken. Onze sets bestaan uit pop, rock, soul, new wave en ook disco, alles overbekend en dansbaar. Denk aan een reis door de jaren 70,80 en 90 van Fleetwood Mac tot ABBA, van Roy Orbison tot Donna … meer »

Muzikantenbank user De Gouwe Ouwe Dans BandDe Gouwe Ouwe Dans Band

Countryband Almere zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 366x bekeken

Countryband Almere zoekt toetsenistHallo, Wij zijn Level50band uit Almere. We spelen puur countrymuziek en zoeken een toetsenist of pedalsteelspeler. Bij ons is plezier maken in de muziek het belangrijkste en we willen nu langzaam aan meer gaan optreden. We bestaan uit zanger, basgitaar, 2 gitaristen en een drummer. Samenzang staat hoog in ons vaandel. Www.level50band.nl

Muzikantenbank user Gerard BroederszGerard Broedersz

Bertus Big Band zoekt trombonist

Overig gezocht in Almere (Flevoland) | 349x bekeken

Bertus Big Band zoekt trombonistDe gezelligste bigband van Almere zoekt een trombonist om de trombonesectie te versterken, die bestaat op het ogenblik uit 2 trombones en een bastrombone. We spelen een mix van swing, latin en rock. Op donderdagavonden kun je ons vinden van 20.00 tot 22.00 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2 in Almere. Als je een keer langs wilt komen, ben je welkom!

JR Oostra

Bertus Big Band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 821x bekeken

Bertus Big Band zoekt gitaristOnze Almeerse bigband heeft nu een ritmesectie van toetsen, bas en drums, daar hoort nog een gitarist bij! We spelen een mix van swing, latin en rock. Op donderdagavonden kun je ons vinden van 20.00 tot 22.00 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2 in Almere. Als je een keer langs wilt komen, ben je welkom.

JR Oostra