Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band 50+

Overig gezocht in Lelystad (Flevoland) | 269x bekeken

Hoihoi, ik ben een zangeres met wat ervaring, ik hou van meerdere genres dus afhankelijk van wie reageert.. kunnen we overleggen of het ook bij mij past. Ben wel 50+ maar nog niet belegen :p, wie is ook op zoek? Ook als je nog geen band hebt reageer dan wel want dan kunnen we een band opstarten misschien wie weet :)

wilhelmina

Funk/Fusion Coverband The Vibe zoekt drummer

Drummer gezocht in Almere (Flevoland) | 358x bekeken

Funk/Fusion Coverband The Vibe zoekt drummerNiet allerdaagse coverband The Vibe zoekt een goede lekkere groovy drummer. Door omstandigheden gaat onze drummer ons verlaten en zijn wij op zoek naar een lekkere groovy drummer. Wij spelen funk, soul, blues, pop, jazz, fusion. Het zijn niet de makkelijkste nummers, o.a.; Jamiroquai - 2 young 2 die The Brand New Heavies - Sledgehammer Joss Stone - Don't you wanna ride Maceo Parker - The Chicken Joe … meer »

Muzikantenbank user Angela HensensAngela Hensens

Bertus Big Band zoekt trombonist

Overig gezocht in Almere (Flevoland) | 521x bekeken

Bertus Big Band zoekt trombonistDe gezelligste bigband van Almere zoekt een trombonist om de trombonesectie te versterken, die bestaat op het ogenblik uit 2 trombones en een bastrombone. We spelen een mix van swing, latin en rock. Op donderdagavonden kun je ons vinden van 20.00 tot 22.00 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2 in Almere. Als je een keer langs wilt komen, ben je welkom!

JR Oostra