Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

M/V Toetsenist, (solo)Gitarist, Saxofonist gezocht

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 200x bekeken

Zangeres, bassiste, drummer en gitarist zijn bezig een Natalie Merchant tributeband op te zetten met als doelstelling op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Wij zijn nog op zoek naar een (M/V) SOLOGITARIST, twee KEYBOARDSPELERS (en/of … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Vrijwilliger met een begeleidings instrument gezocht

Accordeonist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 367x bekeken

Voor onze dagbesteding met een erg gezellige groep (beginnend) dementerende ouderen zoeken wij een enthousiaste en vaardige, muzikale vrijwilliger. Het betreft ter ondersteuning en in samenwerking met de vaste leiding het begeleiden van een zang groepje met ouderen. Het gaat o.a om het spelen van liedjes van vroeger,maar ook Amsterdamse liedjes, zeemans liederen etc. Onze dagbesteding is in Almere … meer »

Muzikantenbank user Annemarie OostingAnnemarie Oosting

Gitarist of pianist gezocht voor opnemen nummers.

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 197x bekeken

Gitarist of pianist gezocht voor opnemen nummers.Beste allemaal, Mijn naam is Priscilla Homan ben 24 jaar en kom uit Almere. Zelf hou ik mij veel bezig met zingen. Sindskort zoek ik een gitarist of een pianist die mij kan helpen om cover nummers te zingen/op te nemen wat vervolgens online op internet geplaatst kan worden. Het liefst rond de omgeving van Almere !

Muzikantenbank user Priscilla HomanPriscilla Homan