Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trombonist gezocht voor spetterend orkestavontuur.

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg) | 199x bekeken

Hey muzikale maestro's! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde trombonist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer,een krachtige tuba en een trombonist. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van een lead trombonist! Ons repertoire is een feestelijke trip door de tijd, … meer »

Mark Strolenberg

Gezocht Hardrock/ Rock Drummer

Drummer gezocht in Assen (Drenthe) | 424x bekeken

Gezocht Hardrock/ Rock DrummerWij (Fireship) zijn opzoek naar een enthousiaste drummer om de bemanning van het Fireship weer compleet te maken. Fireship is een Hardrock band met een repetoire van covers, aangevuld met eigen werk. We zijn een enthousiaste club van dertigers en we repeteren wekelijks in Assen. ( Tijdens vakanties hebben we een uitwijkmogelijkheid) Het doel is om de covers steeds meer te vervangen voor eigen werk … meer »

Winston

Jazz Pianist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 495x bekeken

Jazz PianistIn Purmerend repteren wij op Woensdagavond met het Waterland Jazz Collectief. We zijn opzoek naar een pianist om onze 16-koppige Big Band te versterken. We spelen Jazz & Jazz/Latin muziek.

Muzikantenbank user Karin SapKarin Sap

Voor onze country-americana coverband Bakersfield zijn wij op zoek naar een drummer.

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 384x bekeken

Onze huidige drummer is er helaas mee gestopt, dus zijn we op zoek naar een vervanger. Qua muziek kan je denken aan de volgende artiesten: - Stealers Wheel - Dwight Youkam - The Band - Tom Petty - Steve Earle - Bob Seger - Allman Brothers Band. Repeteren om de week in Apeldoorn. De huidige bezetting bestaat uit een bassist (37 jaar) zanger/gitarist (40 jaar) solo gitarist (48 jaar) slag gitarist … meer »

RobertBassist

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor beukende partymetal.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 233x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor beukende partymetal.Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Oproerkraaiers heeft 2 zangers, een drummer en een bassist en zoekt nog een strakke gitarist om de lineup compleet te maken voor optredens. We spelen in drop b tuning. We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste … meer »

Wouter Bisschop

*GEZOCHT: achtergrond zangeres voor Tina Turner Coverband*

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 444x bekeken

Ben jij gepassioneerd over zingen en zoek je een leuke uitdaging met mij? Wij zijn een energieke Tina Turner Coverband die optredens verzorgt in Nederland en daarbuiten. Momenteel geniet ik met volle teugen van mijn rol als achtergrond zangeres, maar mis jou naast mij! Wil jij naast mij staan en samen een geweldige sound creëren, en vooral plezier hebben in wat we doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! … meer »

Patricia

Aan alle zangers/zangeressen!

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 577x bekeken

Hoi zangers en zangeressen! Ben jij beginnend of ervaren zanger(es)? Zing je vaak met de radio, youtube of spotify mee? Als je het leuk vindt om in plaats daarvan eens met echte begeleiding te zingen kom ik graag met je in contact. Ik speel al gitaar vanaf mijn 7e en zoek enthousiastelingen in muziek net als ik. Ik speel allerlei muzieksoorten en sta voor vanalles open. Denk aan: London Grammar, … meer »

gitarist-647