Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Fifth Ace zoekt bassist en leadgitarist!

Bassist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 140x bekeken

The Fifth Ace zoekt bassist en leadgitarist!Hey jij! Wij zijn een enthousiaste rockband uit Den Bosch. We spelen zowel eigen nummers als covers van o.a. Anouk, Bon Jovi en Iron Maiden. Eigen inbreng is zeker welkom! Gezelligheid staat voorop en daarnaast focussen we ons graag op eigen werk en optredens! We zijn momenteel met z'n 3e (drummer, gitarist en zangeres) van rond de 25 jaar en repeteren op de vrijdagavond. Dus ben jij die leuke bassist … meer »

Willemijn

Muzikanten gezocht voor Nederlandstalige pop/rock coverband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 237x bekeken

Enthousiaste en ervaren zanger/slaggitarist en toetsenist zoeken muzikanten om een Nederlandstalige pop/rock coverband op te zetten. We denken hierbij niet alleen aan de geijkte nummers van De Dijk en BLØF, maar ook aan de wat minder bekende nummers en aan bands als Toontje Lager, I.O.S., Tröckener Kecks, Kadanz, Splitsing, etc. We willen om de week gaan repeteren in de omgeving van Oss, om toe … meer »

Rene Sings

Drummer, Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht voor originele eigen werk band Noord-Brabant

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 351x bekeken

De semi-professionele band Amazing Mercury zoekt jou! Gitarist/componist en gedreven zanger willen graag in contact komen met een Drummer, Bassist, Gitarist en Toetsenist om eigen werk te gaan maken. Man/vrouw/genderneutraal welkom. Repeteren in de hoofdstad van Noord-Brabant - 's-Hertogenbosch - of directe omgeving. Wil je meewerken aan een kansrijke nieuwetijds band kijk dan eens op de website … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Saints and Sinners Countryband zoekt solo/leadgitarist(e).

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 199x bekeken

Saints and Sinners Countryband zoekt solo/leadgitarist(e).Saints and Sinners Countryband is per direct op zoek naar een solo/leadgitarist(e). Denk jij diegene te zijn die ons weer op het spoor kan zetten met die herkenbare country licks die deze muziek zo herkenbaar maken dan horen we graag van je. Ben jij of ken jij zo iemand die een vleug countrybloed bezit neem dan contact op met het e-mailadres op onze website. e-mail saintsandsinnerscountryband@*****.com Voor … meer »

Frans van de Wiel

Gitarist voor Oktoberfest/Schlager Band

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 162x bekeken

Voor nieuw op te starten band zijn we nog op zoek naar een gezellige en gemotiveerde gitarist voor het spelen van Duitse Schlagers en Oktoberfest repertoire. Niveau gevorderd, maar wel met veel gezelligheid. Het kunnen zingen (2/3 stem) is een pre! Band is vwb de overige muzikanten rond...als we een gitarist vinden kunnen we aan de slag. Contacten met boekers zijn gelegd en we zijn met hen in gesprek.

Oktoberfest