Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 206x bekeken

Wij zijn een coverband bestaande uit zanger, drummer, bassist, gitarist en toetsenist en zoeken nog 1 gitarist. Kan gaan om solo en of slag. Als je kunt zingen (koortjes, 2e stem) is dat een pre. Wij zijn een eigenzinnig clubje met eigenzinnige veelal onbekende covers. We oefenen een keer per week en variëren in leeftijd van eind veertig tot 70. We komen uit de regio Herpen, Ravestein, Reek en … meer »

Jan

Hee Sologitarist, kijk eens naar onderstand verhaal

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 365x bekeken

Hoi Sologitarist Ja, wij snappen dat Corona het er niet leuker op heeft gemaakt voor ons allen, als muzikanten. Ja, wij snappen dat er steeds meer bands uit elkaar gaan omdat zij er geen zin meer in hebben waardoor de fut eruit is. En ja, wij snappen dat jij misschien door je leeftijd, door je eventuele negatieve ervaringen met andere bands, door te weinig uitdaging, door te weinig perspectief … meer »

Muzikantenbank user BamBam53BamBam53

Saints and Sinners Countryband zoekt een Leadgitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 228x bekeken

Saints and Sinners Countryband zoekt een LEADGITARIST die graag voor kippenvelmomenten zorgt…bij ons, en onze luisteraars! Zit countrymuziek in je bloed, of beter nog, in je hart? Wil jij de karakteristieke gitaarsolo’s spelen in ons repertoire van bekende en minder bekende countrysongs? Dan willen we jou graag horen. Plezier in samen muziek maken staat voorop, maar we staan ook graag … meer »

Frans van de Wiel

Solo gitarist 60+

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 234x bekeken

gezocht sologitarist voor bestaande 60 ties 70ties band omgeving Den Bosch repeteren overdag , dus graag een pensionado of iemand die overdag kan gezelligheid staat boven , maar wel prof aanpak en uitvoering repertoire veelzijdig van ventures via mustangs naar dave berry , elvis, etc.

theo berg

Bigband The Big Bandits zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 365x bekeken

Bigband The Big Bandits is op zoek naar trombonisten, tenorsaxofonisten en een gitarist en toetsenist. Wij zijn een Bigband die bestaat uit hobbyisten die voornamelijk pop achtige nummers speelt zoals Dancing in the street, Make me Smile, Ain't no Sunshine, Birdland, EWF Hitmix e.a.. Eens per jaar maken we een muzikaal uitstapje naar het z.g. “Toppers Repertoir” en worden er in een carnavals-setting … meer »

Eddy