Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mandoline spelers

Gitarist en Overig gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 92x bekeken

Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Het orkest bestaat uit 12 muzikanten. 1e 2e mandoline Mandela , 2 gitaren dwars fluit en contrabas. We spelen licht klassiek tot moderne herkenbare muziek. Lijkt je het wat? Stuur … meer »

Muzikantenbank user J HendriksJ Hendriks

Slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen omgeving Grave

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 140x bekeken

Wij zijn Coverband Yust wanted uit Escharen en bestaan nu uit 4 enthousiaste muzikanten van middelbare leeftijden (50-65). De setting is sologitarist, bassist, slaggitarist/zanger en drummer. Helaas gaat onze slaggitarist/zanger verhuizen naar Spanje dus zijn wij op zoek naar een slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen om onze band weer compleet te maken. We hebben een eigen repetitieruimte … meer »

Coverband

Zangeres zoekt leden voor een coverband

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 329x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Amy, 21 jaar en kom uit omgeving Den Bosch. Ik heb een passie voor zingen en zou dit graag naar buiten brengen in een band met leeftijdsgenoten. Ik zou het leuk vinden om covers te zingen, van bekende nummers uit de jaren 70/80/90 tot aan hedendaagse popmuziek. Een guilty pleasure kan er altijd bij :) Ik zou graag 1 keer in de week willen repeteren om toe te werken naar optredens. Laat … meer »

Amy

Toetsenist en Gitarist gezocht voor cabaretvoorstellingen!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 171x bekeken

Toetsenist en Gitarist gezocht voor cabaretvoorstellingen!!Wij, cabaretvereniging Wè Nou Wir uit Nieuwkuijk, zijn op zoek naar een toetsenist en gitarist voor tijdens onze voorstellingen op 15,17 en 18 juni. Wij schrijven onze liedjes zelf , wel op bekende melodieën. Eenmaal per jaar tijdens de kermis hier geven wij 3 avonden een cabaretvoorstelling. Natuurlijk zal hiervoor gerepeteerd worden de weken ervoor. Super leuk is het wel in ieder geval !

Muzikantenbank user Marleen VerhoevenMarleen Verhoeven

Poporkest zoekt een leadgitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 241x bekeken

Poporkest zoekt een leadgitaristFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste leadgitarist.

Frank Dirne

Metal band in oprichting zoekt gitaristen.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 229x bekeken

Wij [ zanger 15 jaar , drummer 13 jaar en bassist 16 jaar ] zijn op zoek naar 2 metal gitaristen [ death / melodieus / prog metal bij voorkeur ] Leeftijd: 13 - 17 jaar. Om een band te starten. Wij komen uit de omgeving van Den Bosch en oefenen in Waalwijk. https://www.facebook.com/OdinsMusic

phuijbens@hotmail.com