Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger en/of gitarist voor jaren 80 band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 67x bekeken

Zanger en/of gitarist voor jaren 80 bandBen jij een zanger of gitarist of je hebt de gave om het beide te doen en het lijkt je leuk om met een gezellige en gevorderde band muziek te maken is hier je kans! Zing je alleen of speel je gitaar ben je natuurlijk ook welkom! Wij zijn allen muziekanten in een gevorderd stadium en zijn allemaal wezen stappen in de jaren tachtig. Wij zijn dol op deze sound en zoeken iemand die deze passie met … meer »

Muzikantenbank user HardleersHardleers

Goedlopende coverband met boekingskantoor en agenda zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 971x bekeken

Omdat onze huidige gitarist op termijn de band gaat verlaten is KnockOut -The Band (www.knockoutband.nl) is op zoek naar een nieuwe gitarist. Ervaring in het cover-circuit is vereist. Het spreekt voor zich dat je de sterren van de hemel speelt en zowel de solo als slag gitaar-partijen voor je rekening neemt. Als je ook koorwerk/backing kunt invullen is dat helemaal fantastisch. Daarnaast ben je enthousiast, … meer »

RvdH

Pink Floyd Tribute band zoekt...

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 523x bekeken

Hoi medemuziek-liefhebber! Voor onze Pink Floyd tribute band zijn wij op zoek naar een Gitariste/Zangeres. De bedoeling is dat je een opvullende rol gaat spelen. Dus qua gitaar pak je de slagpartijen voor je rekening en op zang gebied de achtergrondpartijen. Neemt overigens niet weg dat je soms in de spotlights mag, als je dat wil. En als je ergens graag een solo stuk wil spelen is dat natuurlijk … meer »

bluestrat75

Band zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 715x bekeken

Wij zijn een coverband bestaande uit zanger, drummer, bassist, gitarist en toetsenist en zoeken nog 1 gitarist. Kan gaan om solo en of slag. Als je kunt zingen (koortjes, 2e stem) is dat een pre. Wij zijn een eigenzinnig clubje met eigenzinnige veelal onbekende covers. We oefenen een keer per week en variëren in leeftijd van eind veertig tot 70. We komen uit de regio Herpen, Ravestein, Reek en … meer »

Jan