Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saints and Sinners Countryband Zoekt Leadgitarist(e)

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 104x bekeken

Saints and Sinners Countryband Zoekt Leadgitarist(e)Na verschillende pogingen nog maar eens een keertje.... Saints and Sinners Countryband is per direct op zoek naar een solo/leadgitarist(e). Denk jij diegene te zijn die ons weer op het spoor kan zetten met jouw licks in combinatie met toetsen, steelguitar en onze fantastische zangeres dan horen we graag van je. Voor meer info kijk eens op onze website: http://www.saintsandsinners.nl/page/homepage … meer »

Frans van de Wiel

Out of stock zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Wij Out of Stock zijn op zoek naar een ervaren sologitarist. Wij spelen veel sixties en seventies. Rock / rock en roll / blues / bluesrock. Wij zijn een goed draaiende coverband uit Megen noord brabant. Wij spelen ongeveer een keer of 10 a 12 per jaar ( streven 1x per maand ) Wij hebben een repetitie ruimte met alles tot onze beschikking. Wij repeteren elke woensdag avond. Onze leeftijden variëren … meer »

Johan Hermans

Gitarist/Zanger gezocht voor akoestisch duo

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 287x bekeken

Gitariste/Zangeres zoekt een mannelijke zanger/gitarist voor een akoestisch duo. Mijn voormalig partner is gestopt met ons duo ivm drukte en andere zaken die aandacht vragen, vandaar deze advertentie en de zoektocht naar iemand met muzikale talenten die akoestisch en meerstemmig mooie liedjes wil maken ! Repertoire is tot nu toe top 100 geweest, alles in een akoestisch, meerstemmig jasje. De … meer »

G.vansteen

Saints and Sinners Countryband zoekt solo/leadgitarist(e)

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 216x bekeken

Saints and Sinners Countryband zoekt solo/leadgitarist(e)Saints and Sinners Countryband is per direct op zoek naar een solo/leadgitarist(e). Ben je of ken jij zo iemand met een vleugje country in het bloed? dan horen we graag van je. Voor meer info kijk eens op onze website: http://www.saintsandsinners.nl/page/homepage of kijk eens op de volgende links: https://www.youtube.com/watch?v=ZZVaQgbrPfQ https://www.youtube.com/watch?v=r0Qd2uFKSaU Repetities … meer »

Frans van de Wiel

Akoestische band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Wij zijn een akoestische band bestaand uit twee zangeressen, een zanger en een toetsenist (backing vocals). We zijn rond de veertig jaar en hebben in allerlei (cover)bands gespeeld. We spelen akoestische eigentijdse versies van nummers uit verschillende decennia, zowel Engelstalig (bijvoorbeeld Bill Withers, Crowded House, Don McLean, maar ook Prince, Cyndi Lauper, Alanis Morrisette en zelfs Justin … meer »

Joost van Berkel

Gevraagd slaggitarist(e)

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 273x bekeken

Beste muzikanten. Wij zijn op zoek naar een slaggitarist(e) Wij repeteren op Maandag avond bij popkollektief in Oss. We spelen voornamelijk country / jaren 60 / 70 muziek. Leeftijd is totaal niet belangrijk, gezellig muziek maken wel. Mocht je meer informatie willen, een komen kijken of een repetitie bij wonen, stuur me dan even een berichtje. Groetjes Melanie Groetjes

Muzikantenbank user Melanie SterkenMelanie Sterken

Alleen voor country gitaristen

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 319x bekeken

Tsja dat heb je dan. Een fijne band, goede muzikanten en dan ineens mis je de sologitarist of lead gitarist of whatever you name that guy. Wij zijn Saints and Sinners uit Den Bosch en omgeving en zoeken voor onze club een sologitarist met de voorkeur voor country. Liefst iemand die de respectabele leeftijd van de 50 is gepasseerd maar jonger dan deze leefijd zijn natuurlijk graag welkom. Ons … meer »

Muzikantenbank user Ans van der MeijdenAns van der Meijden