Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Met spoed gezocht Sologitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 295x bekeken

wij zoeken met spoed een sologitarist kenmerken ,gezellig ,ervaring, tijd om overdag te repeteren omgeving Den Bosch, leeftijd van ons basist, zanger gitarist, drummer: tussen 55 en 72 jaar 60 70ties muziek . wij spelen voor ons plezier maar wel serieus/pro aanpak. eigen oefenruimte ,en alle instalatie aanwezig 10 -12 x per jaar de buhne op repertoire van Elvis tot indorock Interesse gewekt mail … meer »

Muzikantenbank user Theo FiatoscapartsTheo Fiatoscaparts

Zeer ervaren’ leadgitarist en slaggitarist gezocht omgeving Waalwijk

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 844x bekeken

‘Zeer ervaren’ leadgitarist en slaggtarist gezocht omgeving Waalwijk voor nieuw op te richten band. Heb je zin om minimaal 1x per maand op te treden in een toffe coverband die lekker rockt? Een drummer, zangeres en een bassiste (incl. backing vocal) met bandervaring en optreed-netwerk die elkaar net hebben gevonden zijn daar naar op zoek en willen graag een nieuwe band opstarten met enthousiaste … meer »

Muzikantenbank user Marella IJpelaarMarella IJpelaar

Muzikanten gezocht! Gitaar, viool, blazers

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 270x bekeken

Voor een klein/leuk orkest in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. Gitaristen, Violisten, Cellisten, Slagwerkers en natuurlijk Koper- en Hout blazers zijn van harte welkom. We repeteren op maandagavond in Schaijk (bij Oss). Misschien iets voor jou? Stuur gerust een berichtje met jouw vragen of bel.Musica.landerd@*****.comOf bel 06-12895564

Ron

Gitarist/zanger(es) gezocht voor akoestisch trio/kwartet

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 500x bekeken

Ik zoek als gitarist en zanger medemuzikanten (gitaar, zang, percussie, andere instrumenten?) om samen plezier te beleven aan akoestische muziek en meerstemmige zang. Denk bijvoorbeeld aan CSNY reportoire. Mijn naam is Rob en ik ben een jonge 60'er uit Vught en zoek enthousiaste muzikanten uit de omgeving Tilburg/Den Bosch/Eindhoven die ook weten waar Abraham zijn mosterd haalt.

Rob Olthof