Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Lead gitarist Rockband Rosmalen

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Eclectische rockband (eigen werk) zoekt lead gitarist. Temporary Name maakt doorstart. Zanger/gitarist/bassist (46) en drummer/gitarist/toetsenist (36) zoeken muzikanten voor eclectische/progressieve rock. Eigen ruimte beschikbaar in Rosmalen, tijden in overleg. Wat zoeken we: - gezellige, gedreven persoon +35 jaar - naast veelzijdig geluid lead gitaar (geen virtuoos) tenminste 1 ander instrument … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Mannelijke (solo) gitarist en zanger gezocht voor akoestisch duo

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Ik ben zelf zangeres en gitariste (35) en zoek een partner om mooie muziek mee te maken. Ik heb zelf veel in bandjes gespeeld, maar het spelen in een akoestisch duo bevalt me erg goed. Na een sabbatical zoek ik weer een nieuwe partner. Welke muziek? Alle pop muziek (oud en nieuw), maar dan in een akoestisch jasje, Countrymuziek vind ik erg mooi, en eigen muziek behoort zeker tot de mogelijkheden. … meer »

G.vansteen

Nieuwe band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 442x bekeken

Ervaren bas- en slaggitarist willen graag weer een band beginnen. Het genre is erg breed: van alle soorten blues, via soul en reggae naar hedendaagse sfeer makende muziek. Hoewel wij 40+ en 60+ zijn, speelt leeftijd geen rol. Het moet gewoon klikken….! Zogauw het nivo het toelaat, willen we uiteindelijk gaan optreden. Wij zitten in regio Waalwijk/Den Bosch, hebben nog geen repetitieruimte maar … meer »

Hans

Band van 3 jongens zoekt zanger die ook gitaar speelt

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Wij (3 jonge mannen allen 15 jaar) zijn een beginnende band en op zoek naar een zanger/slaggitarist om onze band compleet te maken. Stijl die we spelen is Hard-Rock, Grunge, Indie. Nu nog voornamelijk covers maar zijn ook bezig met eigen nummers, er is uiteraard ruimte voor eigen inbreng. Wij hebben onze eigen repetitie ruimte in Heeswijk-Dinther. Woon je in de buurt en lijkt je dit wat, dan horen … meer »

5 Lamps But No Light

Out of stock zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 388x bekeken

Wij Out of Stock zijn op zoek naar een ervaren sologitarist. Wij spelen veel sixties en seventies. Rock / rock en roll / blues / bluesrock. Wij zijn een goed draaiende coverband uit Megen noord brabant. Wij spelen ongeveer een keer of 10 a 12 per jaar ( streven 1x per maand ) Wij hebben een repetitie ruimte met alles tot onze beschikking. Wij repeteren elke woensdag avond. Onze leeftijden variëren … meer »

Johan Hermans

Alleen voor country gitaristen

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 406x bekeken

Tsja dat heb je dan. Een fijne band, goede muzikanten en dan ineens mis je de sologitarist of lead gitarist of whatever you name that guy. Wij zijn Saints and Sinners uit Den Bosch en omgeving en zoeken voor onze club een sologitarist met de voorkeur voor country. Liefst iemand die de respectabele leeftijd van de 50 is gepasseerd maar jonger dan deze leefijd zijn natuurlijk graag welkom. Ons … meer »

Muzikantenbank user Ans van der MeijdenAns van der Meijden