Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alleen voor country gitaristen

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Tsja dat heb je dan. Een fijne band, goede muzikanten en dan ineens mis je de sologitarist of lead gitarist of whatever you name that guy. Wij zijn Saints and Sinners uit Den Bosch en omgeving en zoeken voor onze club een sologitarist met de voorkeur voor country. Liefst iemand die de respectabele leeftijd van de 50 is gepasseerd maar jonger dan deze leefijd zijn natuurlijk graag welkom. Ons … meer »

Muzikantenbank user Ans van der MeijdenAns van der Meijden

Gitarist gezocht voor Neil Diamond Tributeband.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Wij zijn een, uit elf muzikanten bestaande, band die zich vooral richt op theaters. De muzikanten zijn een combinatie van beroepsmuzikanten en amateurmuzikanten van hoog niveau. Wij zijn op zoek naar een akoestisch gitarist (waarnaast ook elektrisch). Je werkt nauw samen met een andere gitarist in onze band en met de leadzanger die bij veel nummers ook akoestisch gitaar speelt. Het geheel staat onder … meer »

Henk W

Saints and Sinners Countryband zoekt leadgitarist(e)

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Saints and Sinners Countryband is per direct op zoek naar een leadgitarist(e) Heb jij het countrybloed door je aderen stromen en zie je het zitten om ons te komen versterken?? We horen graag van je. Voor meer info kijk eens op onze website: http://www.saintsandsinners.nl/page/homepage of kijk eens op de volgende links: https://www.youtube.com/watch?v=ZZVaQgbrPfQ https://www.youtube.com/watch?v=r0Qd2uFKSaU Repetities … meer »

Frans van de Wiel

Sologitarist gezocht voor een niet commerciele coverband

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 355x bekeken

Sologitarist gezocht voor een niet commerciele coverbandStreamz: een gezellige band in Boxtel zoekt een sologitarist. Muzieksoort: 60-70-80 maar ook wat hedendaags. Gewoon wat we allemaal mooi vinden. Van Melissa Etheridge, Pink tot aan CCR, Joe Cocker , Dooby Brothers en Johnny Cash etc Samenstellling: leadzangeres, zanger, toetsenist/zanger, slaggitarist, basgitarist en drummer. Doelstelling: 2 a 3 x/jaar een leuk optreden of op verzoek natuurlijk. … meer »

Muzikantenbank user Christian van ZogchelChristian van Zogchel

Drummer zoekt band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 310x bekeken

Ik : een allround gevorderden drummer van 45 jaar Met heel wat optredens achter de rug, Van blues tot rock en terug. In bezit van professionel gear Ik zoek een band met ambitie dus niet alleen maar repeteren Covers of eigen werk maakt mij niet uit zolang het maar creatief is. Dus niet na spelen van nummers tot op de laatste noot. Plezier en kwaliteit staat voorop. Voor meer info kan je me … meer »

Muzikantenbank user Freek HeijdenFreek Heijden