Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Orkest zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 284x bekeken

Orkest zoekt gitaristFull Stage Collective, het grootste allround poporkest van Nederland, heeft een vacature vrij voor een LEAD gitarist. Het orkest bestaat uit 40 muzikanten, 6 vocals en heeft een uiteenlopend repertoire in vele stijlen en van alle tijden. Het orkest staat onder leiding van een ervaren muziekleider. De wekelijkse repetities worden gehouden op woensdagavond van 20.30 – 23.00 uur in Drunen (NB).Voor … meer »

Frank Dirne

Leadgitarist met countrybloed

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 309x bekeken

Saints and Sinners Countryband zoekt een LEADGITARIST die graag voor kippenvelmomenten zorgt…bij ons, en onze luisteraars! Zit countrymuziek in je bloed, of beter nog, in je hart? Wil jij de karakteristieke gitaarsolo’s spelen in ons repertoire van bekende en minder bekende countrysongs? Dan willen we jou graag horen. Plezier in samen muziek maken staat voorop, maar we staan ook graag op … meer »

Frans van de Wiel

Drummer, zanger

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 267x bekeken

Wij (bassist en slaggitarist die samen rouleren van instrument) zijn opzoek naar twee à drie Beatlefanaten die Beatlenummers in een ander jasje op het podium te brengen. Gezocht wordt naar muzikanten die weten wat bedoeld wordt met dynamiek. Leeftijd speelt absoluut geen rol. Het gaat om wat we neerzetten. Geen beginners Wil: 0629242017

Wil

Drummer, leadgitarist, zanger gezocht

Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 320x bekeken

Wij (bassist en slaggitarist die samen rouleren van instrument) zijn op zoek naar twee à drie Beatlefanaten om Beatle songs in een ander jasje op het podium te brengen. Gezocht wordt naar muzikanten die weten wat bedoeld wordt met dynamiek. Leadgitarist moet bereid zijn om afentoe te begeleiden. Leeftijd speelt absoluut geen rol. Het gaat om wat we neerzetten. Geen beginners. Gr Wil: 0629242017

Wil

Slaggitarist en Accordeonist gezocht gypsy jazz band

Accordeonist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 325x bekeken

Wij zijn nu een duo met een violist en contrabassist. Afgelopen jaren hebben een mengeling gespeeld van tradional jazz, gypsy jazz, Zuid-Amerikaanse nummers en chansons. Door het vertrek van de slaggitarist en accordeonist zijn we weer op zoek naar deze muzikanten. Als je ervaring of affiniteit hebt met deze stijlen, willen we graag met je kennis maken. Op welke stijl of stijlen we gaan voortbouwen … meer »

Niek