Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wij zoeken nog bandleden

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 282x bekeken

Wij zijn Icons Of Rock een hard/rock pop band die muziek maakt tussen de 50s en 90s. Die stijl geven wij onze eigen twist eraan en maken we covers. Onze doel is om uiteindelijk onze nummers op een cd te krijgen. We zullen zowel op feestjes, evenementen, bar & cafe,s ,bruiloften, old school party,s ect op te treden. We hebben een repetitieruimte in den bosch en zullen daar in overleg met de bandleden … meer »

Kelly

Nederlandstalige pop/rock coverband zoekt ervaren sologitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Wij, zanger/gitarist, bassist en drummer (ikke zei de gek), met veel ervaring, zoeken een solo-gitarist voor nederlandstalige rock en pop covers. Denk hierbij aan bands als Bløf, The Scene, Frank Boeyen, Het Goede Doel, De Dijk, IOS, etc. We zijn al begonnen, en de bassist en ik spelen al jaren samen, maar voor de rest zijn we als band nog startend en vormen we ons ook voor een deel door wat er … meer »

Muzikantenbank user Gert-Jan RoefsGert-Jan Roefs

Hulp nodig!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 226x bekeken

Beste jonge muzikanten, Ik heb hulp nodig! Ik wil graag een band oprichten een hard-rock en soft metal. Ik heb super veel ideeën maar ja ik speel alleen bas dus ik heb hulp nodig in het schrijven en spelen van muziek. Dus ik zoek een goede lead gitarist, een goede drummer en een goede grungy zanger. Oh ja ik ben Syd en ik ben 16 jaar dus ik wil graag met mensen spelen die ook 16 zijn want … meer »

Muzikantenbank user sydsyd

Funky creatieve gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Funk soul RnB Rock band, Zoekt een creatieve gitarist. We spelen covers in een kleine bezetting. Wat het band bijzonder maakt is onze jonge bassist (12). Vergist je niet de band groove. We zoeken een doorzetter die samen met ons mee wil groeien . Mensen die snel opgeven niet melden aub. We wachten op je .!!!

Randell Sambo

Lead gitarist Rockband Rosmalen

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 304x bekeken

Eclectische rockband (eigen werk) zoekt lead gitarist. Temporary Name maakt doorstart. Zanger/gitarist/bassist (46) en drummer/gitarist/toetsenist (36) zoeken muzikanten voor eclectische/progressieve rock. Eigen ruimte beschikbaar in Rosmalen, tijden in overleg. Wat zoeken we: - gezellige, gedreven persoon +35 jaar - naast veelzijdig geluid lead gitaar (geen virtuoos) tenminste 1 ander instrument … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop