Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht / Cherchez d'une chanteuse-pianiste français.

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 58x bekeken

Je (65) suis un guitariste. Et maintenant cherchez une chanteuse-pianiste française, qui vit aux Pays-Bas. De préférence région Noord-Brabant l'est (mais éventuellement à l'extérieur est négociable). On vas formez un duo, faire de la musique petite chansons française (semi) acoustique. Un projet de loisir. Vous êtes de niveau amateur avancé en termes de la chante et a l'instrument. L'heure … meer »

Alexander

Memory zoekt toetsenist en trombonist

Blazer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 63x bekeken

"Amusementsorkest “Memory" zoekt toetsenist (M/V) en trombonist (M/V). Repetities wekelijks ( behalve schoolvakanties) op maandagavond 20.30-22.45 uur in Geldrop. Muziekstijl: engelstalige popmuziek jaren 60-90 , latin, “croonerswerk” . Zowel instrumentale- als zangnummers. Bezetting: saxen A/T/B 4, trompet/bugel 3, ritmesectie 4, zang M+V 2 , Uitgeschreven partijen. voor info: info@************.nl

Muzikantenbank user Piet van den BoomPiet van den Boom

Bandleden

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 183x bekeken

BandledenHallo muzikanten wij mijn zus en ik willen weer een band opstarten,.daar zijn natuurlijk muzikanten voor nodig dus wij zoeken een toetsenist bassist gitarist en een drummer, vrouwen mogen ook reageren, we zijn op zoek naar gevorderde mensen. groetjes jeannette en jolanda

Muzikantenbank user Jeannette ZandbergenJeannette Zandbergen

Pianiste zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 108x bekeken

Hoi, Sinds een aantal jaren speel ik, naast basgitaar, piano. Omdat ik graag beter wil worden in mijn pianospel, ben ik op zoek naar een zangeres die ik kan begeleiden. Muziek zoals Coldplay, Adele maar ook The Killers vind ik erg leuk. Op dit moment heb ik geen ambitie om op te treden, maar covers opnemen op YouTube zou bijvoorbeeld wel leuk zijn. Ik ben 28 jaar en woonachtig in Bellingwolde. Lijkt … meer »

Judith

Ervaren Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 154x bekeken

BLUEZ BABYS Band is een bluesrock band met ervaren muzikanten (de stijl is bluesrock, americana, poprock, ook wat reggae-style). Wij (zanger/gitarist en bassist) zijn op zoek een ervaren drummer. Voor de huidige playlist zie onze playlist op onze site. Eigen inbreng daarbij is uiteraard welkom. Met de huidige bezetting zijn wij ruim een jaar bezig en hebben 30 nummers op de plank liggen.Wij oefenen … meer »

Muzikantenbank user Bluez BabysBluez Babys

Goud van oud band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 68x bekeken

Wij zijn een goud van oud band in oprichting, maar met reeds ervaren goud van oud muzikanten,zodat een setlist opzetten niet te ingewikkeld hoeft te zijn en relatief snel kan gebeuren.. De bezetting is momenteel: Drums, basgitaar, slaggitaar en sologitaar. Met potentiele zangers/zangeressen zijn wij al in gesprek. Wij repeteren op donderdag-avond in Eerbeek, 15km onder Apeldoorn, in een ruimte voorzien … meer »

René Lodewijks