Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 4x bekeken

Hoi! Wij zoeken een bassist voor de doorstart van onze coverband. De band bestaat uit 2 gitaristen, een drummer en een zangeres. We repeteren om de week op woensdagavond in de omgeving Heerlen. Repertoire: mix van ouwe meuk en meer recente nummers in stijl rock. We komen graag in contact met je!!

Mark de Bruijn

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 63x bekeken

Eagles, CSN&Y, America, Little River Band, Doobie Brothers, deze muziek spelen wij met onze coverband. We zijn op zoek naar een bassist die misschien ook wel een beetje kan zingen maar dat is geen must. We repeteren 1 keer in de 2 weken in Neer.

Daan Metsemakers

Progrockband in oprichting zoekt toetsenist(e) (regio Twente)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 37x bekeken

Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een progrockband in oprichting? Lees dan nu verder! Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres), en samen zijn wij de band Xenotime. Wij maken originele muziek, met een paar covers als aanvulling. We zijn op dit moment in voorbereiding op onze eerste optredens in … meer »

Marijn Schaaf

Rocktoetsenist(e) gezocht!!

Toetsenist gezocht in Sneek (Friesland) | 100x bekeken

Rocktoetsenist(e) gezocht!!Hoi! Hou jij van Europe, Van Halen, The Scorpions, KISS, Whitesnake, Guns N' Roses en ACDC? In een flink aantal van onze nummers zitten uitdagende toetsenpartijen. Kun jij naast echt goed toetsen spelen ook een beetje met samples uit de voeten? DAN ZOEKEN WE JOU!! Mocht je ook nog 2e- of 3e stem kunnen zingen, dan is dat helemaal top. Op dit moment zijn we heel druk bezig met de voorbereidingen … meer »

Muzikantenbank user Jeroen van der BijJeroen van der Bij

Alternative rock band eigen werk zoekt leadzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Onze mede oprichtster songwriter/leadzangeres doet stapje terug, blijft wel componeren, maar speelt en zingt niet meer mee. Wij, Mental Shift, 2 gitaristen bassist en drummer zoeken daarom een nieuwe frontman, we gaan waarschijnlijk van female front naar male, maar staan overal voor open, mits rocky voice. We spelen alleen eigen werk, hebben veel repertoire, treden graag op, maar niet te vaak. Daarnaast … meer »

Muzikantenbank user Mental ShiftMental Shift

Muzikanten gezocht

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 192x bekeken

Wij drummer en zangeres met ervaring willen graag een allround band opstarten. (Geen heavy metal e.d.) We willen 1 x in de 14 repeteren in de buurt van Groningen. Hoogst waarschijnlijk op de donderdag in de even weken. Ons doel is in eerste instantie gezellig samen muziek maken en komt er een x een optreden uit dan is dan prima. Wij zoeken enthousiaste muzikanten, zoals een gitarist(e), bassist(e) … meer »

Jolanda

Toetsenist gezocht voor pop coverband

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 91x bekeken

Wij zijn een doorstartende coverband en zoeken een toetsenist om ons te versterken. Ben jij die toetsenist die graag de muzikale basis samen met bas&drum legt, waar nodig de lead partijen pakt en ook subtiel invulling kan geven als less more is? Lees dan snel verder. Onze band bestaat ruim 6 jaar en oefent regelmatig op donderdagavond in De Meern, waar we beschikken over een mooie oefenruimte. Ons … meer »

Ronald Dunsbergen

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 91x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken per direct een toetsenist(e) met enige bandervaring. Wij … meer »

Frans