Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht voor (Indo) Rock Band

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Wij zoeken een goede/strakke 60+ drummer uit de omgeving Den Haag, voor een Band uit Den Haag. Dient bekend te zijn met muziek uit de jaren '50, '60, '70, plus wat Zuid-Amerikaans. Belangrijkste is: lekker met elkaar muziek en lol maken, maar wel serieus. Wij treden regelmatig op. Eigen drumstel en vervoer is een must.

Muzikantenbank user FrankFrank

Salsaband La Parranda zoekt een enthousiaste Percussionist!

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 269x bekeken

Wij zijn La Parranda uit Den Haag. Wij zijn op zoek naar een goede timbalero en/of kleine percussie. We treden regelmatig op. In juni hebben we gespeeld op de Dias Latinos in Amersfoort. We repeteren iedere maandag in Den Haag, vaak onder leiding van percussionist Michelangelo Catal. Dus voor een timbalero is er nog een extra uitdaging en mogelijkheid tot leren. Er is ook ruimte voor soleren, graag … meer »

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens

Big Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Wij zijn een amateur big band met een uitgebreid repertoire waaronder speciaal voor de band gearrangeerde nummers. Wij repeteren elke dinsdagavond in Zoeterwoude- Rijndijk (nabij A4. Meer weten? Kijk op www.bigbandoegstgeest.nl en Facebook

E. Klap

Rhythm Gitarist en Bassist zijn op zoek naar Drummer om Chic/Funk coverband te starten

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 191x bekeken

Rhythm Gitarist en Bassist willen een "Chic" / Funk coverband oprichten en zijn hiervoor op zoek naar een Drummer. Ik (Gitarist) ben een gevorderde amateur gitarist met veel ambitie en de Bassist is ook een gevorderde amateur met podium ervaring. Mijn absolute muziekhelden zijn Nile Rodgers en Bernard Edwards en wij willen een band oprichten in de geest van hun Funk/Disco repertoire. Denk hierbij … meer »

Michel van Nieuwland

Hardrockmuzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Hallo, ik ben een 28-jarige gitarist uit Delft, heb een setlist met 12 hardrocknummers geschreven en zou er graag met een band mee willen gaan optreden. Ik heb al een zanger en een bassist/gitarist, en zoek nu alleen nog een drummer, en een bassist of gitarist. M'n invloeden zijn bands als Guns N' Roses, Led Zeppelin, Thin Lizzy, etc. Hier even 3 van de nummers als voorbeeld. https://soundcloud.com/user-779244927 … meer »

Wreckless

Band zoekt gitarist en drummer

Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 356x bekeken

Wij (toetsenist, bassist en zangeres) zijn een band in oprichting. Wij hebben in Exit7 gespeeld maar willen een andere richting op. Vandaar dat wij een nieuwe pop/rock coverband willen oprichten. Wij spelen muziek van Anouk, Amy McDonald, Pink, Ilse de Lange, Skunk Anansie, enz. Oefenruimte is in Zoetermeer. Gezelligheid is voor ons belangrijk maar daarnaast willen we ook weer op het podium staan. Spreekt … meer »

Henri Paasman

Contrabassist

Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Ervaren contrabassist jazz en lichte muziek zoekt dito muzikanten met name ervaren (jazz-) drummer en pianist om een trio te vormen. Alle jazz genres komen aan de orde in de opbouw van een gedegen repertoire met als commercieel doel om op te treden.

J Hardy