Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Goeie strakke drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 163x bekeken

Goeie strakke drummer gezocht voor bestaande band met eigen werk: rock, blues, pop, indie. We oefenen 1x per week in Den Haag, en.............we hebben niets tegen drummers uit Rotterdam, Delluft, Rijswijk, Voorburg, Gouda of het Westland hoor.

Dirk Alberti

(progressive) rock/metal band zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 200x bekeken

(progressive) rock/metal band zoekt drummerHi, wij -gitarist en bassist- zijn op zoek naar een drummer en een zanger om een (progressive) rock/metal band te start in Den Haag of omgeving. We willen enkel eigen nummers maken. We houden van zowel: 1. Een psychedelische rock(blues)-sound zoals die van Earthless, zoals bijv. hier: https://www.youtube.com/watch?v=5c0gQXvlCzQ 2. Een progressive metal-sound zoals die van Toska/Rabea Massaad, zoals … meer »

Friso

Drummer zoekt band

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 156x bekeken

Ik zoek een hobby band in het omgeving Den Haag om eigen nummers te schrijven, af en toe op te treden en de studio in te gaan. Mijn muzieksmaak is heel breed maar ik zoek iets in de stijl van Deftones. Ik reageer niet terug op mails die afwijken van de stijl die ik zoek.

chuckholio

Gezocht: gezellige, groovy gelijkgestemde drummer

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 282x bekeken

Gezocht: gezellige, groovy gelijkgestemde drummer om nieuw muzikaal project mee op te starten en minimaal eens in de twee weken savonds mee te jammen met nog nader te benaderen andere muzikanten. Vanuit werk vrije toegang tot oefen studio incl volledige backline in omgeving Scheveningen. Speel zelf Bas en gitaar en sinds kort wat aan het experimenteren met een synth. Mijn Muzikale interesse varieert … meer »

Muzikantenbank user Bas BinnertsBas Binnerts

Drummer & Keyboard Player Wanted for Original 80s Pop Wave Band

Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 325x bekeken

Founded by American musician Richard Morris in 1982, Café Society was a popular local band on the Los Angeles club circuit in the 1980s, playing alongside bands like the Red Hot Chili Peppers, The Meat Puppets, Los Lobos, Cock Robin and many others. After more than 30 years, Morris is dusting off his 1980s set list and launching his first new music project in three decades. The band is in search of … meer »

Muzikantenbank user Richard MorrisRichard Morris