Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren percussionist / drummer - vrolijke covers -oefenen en optreden

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 221x bekeken

Ervaren percussionist / drummer - vrolijke covers -oefenen en optredenOff The Record is op zoek naar een drummer. Een ervaren drummer die zin heeft in zowael oefenavonden als optredens. Wij vinden zowel plezier als serieus repeteren en beter worden belangrijk. Afgelopen jaar hebben we 4 optredens gehad en ons doel is om zeker elke twee maanden op te treden. We zijn gemiddeld 45 met baan en gezin naast deze serieuze hobby. Onze setlist bestaat uit pop covers die we … meer »

Muzikantenbank user EvelineEveline

Nederpopband zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 331x bekeken

Nederpopband zoekt drummerCode B zoekt een nieuwe drummer. Wij spelen eigen werk aangevuld met covers in de lijn van Blof en Nielsson. Onlangs hebben wij onze eerste EP uitgebracht. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Onze muziek is vaak meerstemming, dus een goede tweede of derde stem is welkom. Speelplezier staat voorop maar uiteraard hoort regelmatig optreden daar ook bij. Er staat nog een optreden gepland … meer »

Muzikantenbank user Peter BregmanPeter Bregman

Ruige Folk-band zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Gegroet! Wij van UniPr0n zijn hard op zoek naar muzikanten om een project mee te beginnen. UniPr0n is een band die folk mixt met Metal. Wij streven er naar om af te wijken van de europese folk-metal en willen graag de excotise kant beproeven. Ook willen we wat meer traditionele instrumenten gebruiken. Grote inspiraties zijn o.a.: Alien weaponry, The Sidh, Puya. Lijkt dit je leuk? Wees dan … meer »

Muzikantenbank user UniPr0nUniPr0n

Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 434x bekeken

Coverband bestaande uit 2 gitaristen, bassist, toetsenist en zangeres zoekt een drummer. Repertoire; vooral pop/rock songs 60 en 70 jaren. Doel is gezelligheid en leuke muziek maken, optredens zijn geen must maar leuk om af en toe de Delftse oefenruimte te verruilen voor een podium. Leeftijden van de bendeleden zijn 3 60plussers,een 10 jaar jongere toetsenist en een jonge zangeres. Om een indruk te … meer »

Muzikantenbank user Rob KarlasRob Karlas

Juraini zoekt een Zanger en Zangeres

Blazer, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 174x bekeken

Hallo Allemaal, Mijn naam is Juraini Ferary, ben 25 jaar oud. K ben per direct opzoek naar een zanger en zangeressen voor Nederlandstalig muziek of een Nederlandstalig met beetje rapmuziek, waarbij k zelf dan een Nederlandstalige songtekst schrijft. Ook is het mogelijk voor een rapmuziek, maar ook een blazer en een drummer voor als ik zelf jarig bent te komende 28 juli. Groet, Juraini

juraini

Contrabassist

Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 220x bekeken

Ervaren contrabassist jazz en lichte muziek zoekt dito muzikanten met name ervaren (jazz-) drummer en pianist om een trio te vormen. Alle jazz genres komen aan de orde in de opbouw van een gedegen repertoire met als commercieel doel om op te treden.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy