Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en Bassist gezocht

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 321x bekeken

Wij Gitarist en toets zijn ouwe rockers die al wat jaartjes spelen en zangeres 24 jr ,gaan op nieuw starten zoeken een drummer en bassist voor een coverband oefenruimte in den haag voor maandag om de 2 weken leeftijd niet belangrijk ,stijl Rock/bleus/ballads/funk James

Muzikantenbank user James HielckertJames Hielckert

Gitarist zoekt ontspannen Blues, Funk, Soul, Pop jam

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 243x bekeken

Ik zoek andere muzikanten om samen mee te jammen. Het lijkt me tof op een vrije, ontspannen manier samen te spelen. Improviseren kan goed in blues, maar het lijkt me ook leuk funk, soul & pop nummers in te studeren. Toffe gitaristen: Kenny Burrell John Mayer, Vulfpeck en Flights of the Conchords. Meer toffe muziek: Spinvis, Fat Freddy's Drop, Pink Floyd, Otis Redding. Zelf speel ik zo'n 10 jaar … meer »

Muzikantenbank user Rijk MercuurRijk Mercuur

Symfo Metal formatie Derivation zoekt drummer en gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 218x bekeken

Symfo Metal formatie Derivation zoekt drummer en gitaristSymfonische metalband Derivation is op zoek naar een drummer en een gitarist. Derivation is al drie jaar bezig met optreden, hebben oefenruimte in Delft met opslag en repeteren elke zondagavond. Wat zoeken wij? Een enthousiaste drummer/ster die bekwaam is met dubbelbass en ervaring heeft met kliktrack. In bezit van eigen hardware. Een gitarist(e) die het leuk vindt om mee te schrijven, niet … meer »

Alex van den Heuvel

Zanger bouwt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 346x bekeken

Zanger bouwt bandIk ben Andor (zanger en toetsenist) en wil een band opbouwen waarmee ik leuk muziek kan maken in de omgeving van Delft waar ik op het moment studeer. Wanneer we een leuke setlist bij elkaar hebben, gaan we daar ook mee optreden. Ik ben op zoek naar een gitarist, een bassist en een drummer. Muziek die mij aanspreekt ligt ergens in de buurt van artiesten als Michael Jackson, James Morrison, Gavin DeGraw, … meer »

Muzikantenbank user Andor MichelsAndor Michels

Hardrockmuzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Hallo, ik ben een 28-jarige gitarist uit Delft die bezig is met het schrijven van eigen hardrocknummers. Ik zoek muzikanten die hier aan mee willen werken om te werken tot een setlist, die we dan als band kunnen gaan spelen. Ik vind mezelf beter in het schrijven van gitaarriffs en -solo's dan teksten, dus vindt graag iemand die goed is in dat laatste. 3 demo's van m'n eigen nummers kun je hier horen: … meer »

Wreckless

Drummer gezocht voor soul/dance/popband uit Den Haag

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 235x bekeken

DRUMMER gezocht voor soul/dance/pop band in Den Haag. We bestaan uit twee zangeressen, gitarist, toetsenist, percussionist en bassist. Allen met veel ervaring. Hebben een eigen oefenruimte met ruimte voor opslag van je drumkit (heerlijk als je niet van slepen houdt) en een eigen PA. Gratis parkeren (ook wel lekker) voor de deur. Oefenen op de donderdagavond (eens per week of om de twee weken). We zijn … meer »

ser noordam