Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt muzikanten voor opzetten coverband (Omgeving Rotterdam)

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 233x bekeken

Omdat ik in bestaande bands niet direct kan vinden wat ik zoek, wil ik proberen om zelf weer band bij elkaar te krijgen. Op zoek naar Drummer, gitarist(en), toetsenist en zanger. Idee is covers die grooven, pop, rock, soul, funk, whatever, als het maar gaaaat. Ambitie is 1 a 2 per maand spelen. Motto is plezier, en kwaliteit. Leeftijdscategorie: 30-50.

Jeroen

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 341x bekeken

Drummer gezochtErvaren coverband op zoek naar een nieuwe drummer. Genre:pop,soul, jazz, funk, disco, nederlandstalig,kortom allround. Repeteren wekelijks in Dordrecht/Rotterdam. Plezier maken staat voorop, leeftijd niet belangrijk. Leeftijdscategorie band: 27-50+ Ben jij de drummer die wij zoeken dan hoor ik graag van je! e=mail:karinmekes@*******.com

Muzikantenbank user Ka RinKa Rin

So many roads,,,zoekt drummer. blues blues/rock

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 365x bekeken

tja wij zoeken dus een drummer ,, voor ons is de persoonlijke klik net zo belangrijk als de muzikale klik we maken een doorstart omdat we het echt de moeite waard vinden om door te gaan we zoeken een goede drummer die er net als ons ECHT voor wil gaan en die begrijpt dat een toffe gig veel meer is dan een setlist afwerken,,wij zijn een hechte club muzikanten afspraak is afspraak veel lol en rock&roll … meer »

Muzikantenbank user Jan van EltenJan van Elten

Allround band zoekt strakke drummer(ster) en bekijk de nummers

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Hallo drummer(ster), Wij zijn een allround band en spelen al deze nummers. Kijk naar de nummers die wij o.a. spelen; Every br.you take-(police), What's up / (4 Non Blondes), Piece of my heart (Faith Hill),Mr.Rock&Roll-(Amy Mcdonald)Pink-(Try), Jessie J.(Flashlight-from Pitch Perfect),Pink-(Idon't believe you), This is the life-(Amy Mcdonald),Ev.thing-i do, i do it for you en When your Gone-en Summer … meer »

bm tuts

Elke paar weken samen komen om muziek te maken

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 436x bekeken

Hi, Ik ben Edwin, gitarist, 29, en op zoek naar een bassist, drummer, zanger die het gewoon leuk vinden om elke 2 a 3 weken in Eotterdam bij elkaar te komen om samen muziek te maken. Het voornaamste moet zijn om lol te hebben en met muziek bezig te zijn; geen druk of verplichtingen (al zou het fijn zijn als iedereen op komt dagen) Optreden is niet het doel Ik speel zelf graag nummers van Nirvana, … meer »

Edwin

Coverband Sundays zoekt gevorderde drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 399x bekeken

Sundays zoekt een gevorderde drummer. Zanger/gitarist, gitarist/zanger, bassist en drummer. We spelen bekende liedjes uit de jaren 70,80 en 90 in een aangepaste versie. Het repertoire gaat van Billy Jean tot aan Just the two of us. Kijk even naar toegevoegde link met promovideo. Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze en gevorderde drummer met eigen vervoer. We repeteren 1 x per week omgeving Rotterdam … meer »

Rob Herben