Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer, Percussionist(Conga's) en Saxofonist gezocht voor Latin/Caribbean band

Blazer en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 167x bekeken

We zijn een allround Latin/Caribische band van ervaren 40- en 50plussers, met oefenruimte op de woensdagavond in Berkel Rodenrijs. Onze huidige bezetting: Piano/Keyboards, Gitaar, Bas, Trompettist, Percussioniste, bg vocal en (lead) zangeres. Stijl o.a: Salsa, merengue, Bachata, Zouk, Soka, en verder alle soorten swingende party muziek. 06-50646511

Ruben

Allround band zoeken nog een cajon beoefenaar en een zangeres of een zanger

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Hallo vocalisten en drummers, Aangezien wij via onze advertentie met regelmaat Rock drummers op bezoek krijgen, zijn wij genoodzaakt om een gajon beoefenaar (is een drummer met een geluid-box) te zoeken, of een drummer die niet te hard speelt mag uiteraard ook)) die in onze band wil komen drummen. De mooiste nummers zoals Pink - Try en Girls like you - Maroon 5 Jessie J. - Flashlight die wij ook … meer »

bm tuts

Nieuw op te richten metal band zoekt drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 120x bekeken

voor een nieuw op te richten metal band zijn we opzoek naar een drummer op dit moment zijn er 6 ideeen klaar om verder uit te werken het doel is deze goed uit te werken met een band hopelijk kunnen we daarna gaan werken aan een demo/plaat en het boeken van optredens we hebben niet echt een stijl voor ogen zolang iedereen er maar zijn of haar idee op kwijt kan zullen we wel ergens in een hokje passen … meer »

bjorn schamle

Band zoekt drummer die mee wil groeien

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 309x bekeken

het klinkt wel dom, maar is het niet. Wij zijn een complete band ,met een zangeres, een bassist en 2 geschoolde moderne gitaristen,en kunnen heel veel solo's spelen, maar ook met mooie rytmische begeleiding, zowel funk als pop/rock moderne country nummers zoals / Hotel California, en meer, Maroon 5 /Girls like you Pink - Try, Santana,Corazon Espinado/Treashure Island/Bruno M. This is the Life/Amy … meer »

Michael

Heavy rock/metal coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1822x bekeken

Heavy rock/metal coverband zoekt drummerHeavy rock/metal coverband Cabbage Men zoekt per direct een drummer om onze band te versterken. Cabbage Men bestaat uit redelijk ervaren muzikanten die inmiddels 2,5 jaar in deze samenstelling spelen en heeft goed ontvangen optredens achter de rug. We spelen rock/metal van Deep Purple tot Iron Maiden en van Guns n Roses tot Dio. We hebben een eigen oefenruimte op Goeree Overflakkee waar we wekelijks … meer »

Cabbage Men

Devine is op zoek naar een drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 258x bekeken

Hallo daar, wij zijn Devine, een rockband aan de slag met hun eerste album. Wij maken een muzikale mix tussen Metallica en Clannad en kunnen daar op zeer korte termijn een drummer bij gebruiken. We hebben ambities om in ieder geval het album af te krijgen, uit te brengen en willen begin 2019 gigs gaan doen. Ben jij dé drummer die wij zoeken en die eens per twee weken een heel weekend beschikbaar is … meer »

Doranne Scheenstra