Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Le phreak zoekt drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 248x bekeken

Drummers opgelet! Le Phreak is opzoek naar een drummer in omgeving Rotterdam / Capelle Aan den IJssel. Wij zijn moment druk bezig met een EP waarvan ons eerste nummer al uit is. Wij willen hier natuurlijk live mee gaan optreden. Bij interesse stuur gerust een berichtje via insta @le.phreak of 0616583871 Luister hier ons eerste nummer om een idee te krijgen van ons genre ! https://open.spotify.com/album/4tNlidULwujmqrImgfmhOM?si=_bpXS1sPQoeUP2socnzJIQ

Muzikantenbank user Mex IveyMex Ivey

Reggae bandleden gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 803x bekeken

Ik ben bezig met een Reggae coverband en ben nog op zoek naar muzikanten die dat ook zien zitten. Ben jij een toetsenist of sologitarist met een klein beetje ervaring en ben je geen freelancer? Ben je gek op reggae? Natuurlijk is er op den duur ook ruimte voor een paar eigen nummers! Ben je bereid om: Te gaan voor het belang van de band en het nummer? COVERS te spelen? Zo nu en dan je eigen … meer »

Fatstringer

Gitarist/componist zoekt band of aansluiting bij gelijkgestemde muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1286x bekeken

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) Gitarist/componist sinds kort pensionado dus ik heb wat meer tijd, zoekt medemuzikanten of bestaande band. Ik heb reeds vele jaren een bestaande band (prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen nu te weinig naar mijn zin. Ik ben dus op zoek naar ervaren muzikanten die samen nieuwe composities willen ontwikkelen, opnemen. … meer »

Paul