Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bas en drums zoeken muzikanten

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 260x bekeken

drummer en Bassist zoeken geïnteresseerde om band op te bouwen met als thema alles rond de bluesmuziek. wij hebben over de jaren heen ons ervaringen in verschillende formatie verzamelt. Blues , van gevoelig tot stevig zo te spelen dat iedereen zij eigen in kan brengen en natuurlijk niet alleen voor de oefenruimte.De leeftijd is niet het criteria om eraan mee te doen.ben je op zoek zing je ,speel … meer »

peet ka

Ritmesectie zoekt muzikanten

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 270x bekeken

drummer en Bassist zoeken geïnteresseerde om band op te bouwen met als thema alles rond de bluesmuziek. wij ( net in de 60) hebben over de jaren heen ons ervaringen in verschillende formatie verzamelt. Blues , van gevoelig tot stevig zo te spelen dat iedereen zij eigen in kan brengen en natuurlijk niet alleen voor de oefenruimte.De leeftijd is niet het criteria om eraan mee te doen.ben je op zoek … meer »

peet ka

Drummer gezocht voor old-school rauwe blues/rock band – eigen werk.

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 273x bekeken

Wij willen graag een nieuwe band beginnen Regio Hellevoetsluis/Voorne-Putten en zijn hiervoor op zoek naar een drummer. Het idee is een simpele 3 mans formatie (eventueel te bespreken uitbreiding) waar we old-school rauwe blues-rock met invloeden van country aan ons publiek willen presenteren. ( dus ook lekker optreden! ) Denk hierbij aan muziek van de Stones / Status Quo / the Who / Cream. Uiteraard … meer »

Gert-Jan Timmer

Drummer gezocht!! The Frontiers

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 308x bekeken

Drummer gezocht!! The FrontiersHoi, ik ben Romano en ik ben de rhythm gitarist van The Frontiers en wij zijn op zoek naar een drummer!! Een paar MUST haves: 1. Goed met dubbel bass 2. Je bent thuis in de hardrock/metal/punk 3. Je woont in regio Rotterdam Heb je nou interesse om onze nieuwe drummer te worden? Stuur mij dan een berichtje! (06-40140700)

Muzikantenbank user Romano RomeoRomano Romeo

GEZOCHT: semi-pro drummer voor goedlopende rock coverband

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 359x bekeken

Wij zijn een goed lopende rock coverband en zoeken een gedreven, semi-pro drummer in de regio Rotterdam/Den Haag/Gouda. We spelen zo'n 15 keer per jaar op de leukere podia in de regio en spelen nummers die het grote publiek kent en mee kan blèren. Stilstaan, zowel op het podium als in het publiek, is geen optie. We spelen o.a. nummers van AC/DC, Muse, Aerosmith, Bon Jovi, Foo Fighters, Editors … meer »

Rob

Drummer voor Surf band

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 426x bekeken

Drummer voor Surf bandIn het kader van 'het is het proberen waard'; wij willen een surf band beginnen. Ik ben een gitarist, 38, woon in Rotterdam. 20 jaar bandjes ervaring. Hugo is een bassist, woont in Rijswijk met dito ervaring. Waarom surfrock; het is leuk om te spelen. Hoewel niet iedereen het dagelijks luistert vindt zon beetje iedereen het vette enorm sfeervolle muziek. Mede dankzijn tarantino. Ook belangrijk: … meer »

Pieter