Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband searching for Drummer | Rotterdam | Age 16-25 |

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 55x bekeken

Hello, My name is Mels Walraven, i’m 17 years old and play the guitar/vocals. I’™m searching for a motivated and serious Drummer with enough time to practice atleast once a week. I’d like someone with an particular interest in the 90’s Seattle Rock Scene, and other contributing musical influences like country, psychedelic, blues, etc. If you’re interested please send me a e-mail containing … meer »

Mels Walraven

Thrash metal band zoekt drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 92x bekeken

Thrash metal band zoekt drummerOpgericht in 1985 maakte banduit van de eerste extreme metal wave die ons landje rijk was. Het album 'Divine Spiritual and Intellectual Development' uit 1990 inmiddels een cult classic. De re-releases van het album maakte dat de band in 2016 t podium op stapte en werkt de band aan een nieuw album die "Century of Entitlement" gaat heten. De songs zijn klaar. alles staat in de steigers. We zoeken … meer »

Muzikantenbank user pmj harremanpmj harreman

Coverband Melting Groove zoekt Drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 208x bekeken

Lijkt het jou leuk om een breed repertoire te spelen met ervaren muzikanten? Wij zijn Coverband Melting Groove en bestaan uit: Zangeres, Bassist Toetsenist en Gitarist. Repeteren doen we op de donderdag avond in Rhoon. Een greep uit onze nummers: Phil Collins - Roachford - Sade - Toto - Santana - ect..... Spreekt het jou aan en wil je de uitdaging aan, laat dan een bericht achter!

Coverband Melting Groove

Startende Coverband zoekt een Drummer en een Bassist met of zonder 2de stem

Bassist en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 445x bekeken

Beste Drummer en Bassist! Wij (ervaren toetsenist, solo gitarist en zangeres) willen een Coverband gaan formeren " Rolling with The Times" en in de buurt van Zoetermeer gaan repeteren. Wij zijn dus op zoek naar jullie, Een ervaren Drummer en dito Bassist!!! Het lijkt ons geweldig om serieus aan de slag te gaan in alle gezelligheid, eerlijkheid, gelijkheid, enz om met ons allen in de toekomst … meer »

Muzikantenbank user BrendaBrenda

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 309x bekeken

Drummer gezocht!hallo, Ik ben op zoek naar een gedreven drummer voor mijn backing band. Mijn muziek is een mix van Springsteen, Pear Jam en Mark Lanegan. Mocht je geinteresseerd zijn kan je mijn muziek vinden op youtube, spotify en Itunes etc.

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic