Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor band project

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Muzikanten gezocht voor band projectHoi medemuzikant, Ik ben Mara, ben 14 jaar en ik studeer voor zangeres in het tweede jaar bij het Codarts in Rotterdam. Voor een groot landelijk project waarbij diverse acts/optredens op de agenda zullen staan (en waar de winnaar een podiumplaats op een groot landelijk festival kan bemachtigen), ben ik met spoed op zoek naar 4 medemuzikanten: bassist(e), gitarist(e), drummer en toetsenist(e). Vaste … meer »

Anton Biscola

Ervaren muzikanten voor eigen werk gevraagd!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 55x bekeken

Ervaren gitarist en zangeres zijn op zoek naar serieuze muzikanten. We zoeken een strakke bassist, drummer en toetsenist voor eigen werk (pop) rock. We zijn in het bezit van een oefenruimte en willen zsm het podium weer op! Regio Zuid-Holland. Leeftijds categorie tussen de 30 en 50 jaar. Voor meer informatie graag een korte bio en geluidsfragment naar: meideprac2018@*****.com

meideprac2018

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 63x bekeken

Drummer gezocht!hoi Ik ben op zoek naar een gedreven drummer voor mijn backing band. Mijn muziek is een mix van Springsteen, Pear Jam en Mark Lanegan. Mocht je geinteresseerd zijn kan je mijn muziek vinden op youtube, spotify en Itunes etc.

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Dums percussie en zangeressen gezocht

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 92x bekeken

Dums percussie en zangeressen gezochtZe zijn er al een tijdje. Allround bands die met een DJ een vettere en hippere combinatie zijn. Denk maar aan Beethoven FirstcalltheDJ 1,2dance en I-Dance. Ik ben een funky gitarist met jazz achtergrond en hou ook van soul en stevige pop dance. Het produceren van vette covers is de andere tak van sport die ik beoefen en in combinatie met live gitaar en zang zet ik een avondvullend programma neer. Na … meer »

Marc O.Ten

Coverband in oprichting zoekt gevorderde drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Bassist, gitarist/zanger en zanger/gitarist zoeken drummer om coverband te beginnen. Bekende liedjes uit de jaren 70/80/90 in kleine uitvoering neerzetten. Beetje jazzy feel meegeven aan de nummers maar sommige liedjes ook gewoon spelen zoals ze zijn. Begin januari 2018 starten met repeteren. Max 30 liedjes in 30 weken. Dan free trials en boekingsbureaus uitnodigen. Vooral de zondagmiddagen optreden … meer »

Rob Herben

Hardcore/Metal band zoekt Drummer!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Wij zijn sinds een aantal maanden bezig met het opstarten van een nieuwe band en hebben inmiddels al een aantal nummers geschreven met een midi drumtrack als guideline. Het doel is om zo snel mogelijk op te starten, zodra we 20 minuten hebben willen we al voor een paar try outs gaan. Onze oefenruimte is in Hellevoetsluis waar we over eigen gear spelen voor een zeer goedkope huur per maand. Het … meer »

Muzikantenbank user Rob SchuppersRob Schuppers

Drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Muziekanten Rotterdam en omgeving ! Voor een gemotiveerde veelzijdige coverband zijn wij opzoek naar een drumster voor energieke repetities en optredens! Wij oefenen in Rotterdam Zuid . Leeftijdscategorie: 25 tot 50jaar.Lijkt het je wat ? Stuur een bericht en je word uitgenodigd voor een kennismaking .

Muzikantenbank user Santita PresgotSantita Presgot

Pink Floyd liefhebbers gezocht!!!!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 504x bekeken

Pink Floyd liefhebbers gezocht!!!!Ex toetsenist Tribute band, zoekt muzikanten die grote passie hebben voor de muziek van Pink Floyd Ik zelf heb 7 jaar in Tribute band On The Moon gezeten en heb daar vele mooie momenten meegemaakt en dit jaar eind september is de band door omstandigheden gestopt. Maar bij mij is er heimwee ontstaan. Herinneringen die door het hoofd spoken maar ook naar het luisteren van David Gilmour laatste concert … meer »

Muzikantenbank user Glenn CoomansGlenn Coomans