Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 71x bekeken

hallo drummert wij ,,so many roads,, zoeken een toffe no nonsense drummer. leeftijd ,, boeiend,,not wij variëren tussen de 30 en 60. bassist zanger en gitarist. en zitten allen nog in de pubertijd. ,,allen uitstekende muzikanten ,,wat wij van jou willen is ,,gedrevenheid lol zin om te giggen ,meedenken ,en afspraak is afspraak we hebben een eigen oefenruimte in Rotterdam-ijsselmonde waar jou drumstel … meer »

Muzikantenbank user Jan van EltenJan van Elten

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 74x bekeken

Drummer gezocht!hoi Voor een nieuw startend project ben ik op zoek naar een drummer! Momenteel ben ik ook bezig met nieuwe nrs die binnenkort uit gaan komen maar voor een impressie zijn mijn nrs op Itunes Spotify Ytube etc te vinden. tks Bruno Rocco

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Country band zoekt drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 139x bekeken

Band in herstartfase bestaat tot nu toe uit toetsenist, gitarist, zanger en zangeres. Voorop staat lekker en serieus muziek te maken, in een prettige sfeer, in de stijl van The Common Linnets, Alison Krauss, Bonnie Raitt, John Mayer, Emmylou Harris en Marc Knopfler, Douwe Bob enz. Repetities 1 x per 2 weken.

Muzikantenbank user Carla MaljersCarla Maljers

Pop/Rock Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 207x bekeken

Wie wij zijn Ellements Coverband, een stevige pop/rockband die met een herkenbaar eigen stijl en geluid de beste nummers van onze muziekhelden uit de top 1000 spelen. We staan voor kwaliteit en gaan voor vette fun! Wie we zoeken Een ervaren drummer die de backbone van onze band wordt, met dezelfde drive als de huidige bandleden. Check onze youtube voor een greep uit ons repertoire en als je … meer »

Michel Goené