Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gevraagd

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Wij zijn een semi-akoestisch spelende Americana band met een 'country feel' en hebben momenteel een positieve doorstart waarin nog een drummer ontbreekt. Leeftijd van de bandleden is tussen de 50 en 70 jaar. Ben je jonger dan 50 is dat voor ons ook geen probleem. Wij zoeken een drummer/percussionist die in een kleine setting vooral ook strak kan spelen met brushes. Wij repeteren in Waddinxveen. Heb … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk

KAE zoekt drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 667x bekeken

KAE zoekt drummerWij zijn Kae, een melodische rockband met (alleen) eigen repertoire. Wij bouwen aan een goede live band. Aan de nummers wordt de laatste hand gelegd of ze zijn klaar. Naast zang zijn er gitaar, basgitaar en keys. Vanwege de sound zoeken we een drummer die graag elektronisch speelt, met mogelijk een sampler om de backings in te starten maar we staan ook open voor akoestisch of gecombineerde drummers … meer »

Muzikantenbank user Korine VarekampKorine Varekamp

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Drummer gezocht!hallo, Ik ben op zoek naar een gedreven drummer voor mijn backing band. Mijn muziek is een mix van Springsteen, Pear Jam en Mark Lanegan. Mocht je geinteresseerd zijn kan je mijn muziek vinden op youtube, spotify en Itunes etc.

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Drummer gezocht!!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 201x bekeken

Help!! Onze drummer gaat stoppen! Wij zijn On Loose Screws en op zoek naar een drummer. Genre: Bryan Adams, the Cranberries, Nathalie Imbruglia en verder wat jij leuk vindt! ;) We spelen gemiddeld 1x per twee weken in Vlaardingen ..we hebben geen ambities, belangrijkste is muziek maken met elkaar en lol hebben. Ben je geïnteresseerd, neem dan even contact met mij op via 06-15912552 of

Jeremy Bode

Ervaren harder werk drummer regio Rotterdam met voorliefde voor experimenteren.

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 174x bekeken

Ervaren harder werk drummer regio Rotterdam met voorliefde voor experimenteren.ERVAREN DRUMMER GEZOCHT MET VOORLIEFDE VOOR BREED EXPIRIMENTEREN, MET HET HARDERE WERK ALS BASIS. Wij zijn THE AL(L)ONETIME PROJECT uit Rotterdam. Twee jaar geleden begonnen als expirimenteel project waarin we een plaat willen maken waarin we voor elk nummer andere muzikanten bij elkaar zochten om een nummer in een andere stijl te maken en zo een compleet unieke plaat te maken. Na twee jaar en … meer »

Muzikantenbank user Harvey SengersHarvey Sengers

Singer songwriter zoekt bandleden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 428x bekeken

Singer songwriter zoekt bandledenIk ben op zoek naar een ervaren drummer gitarist bas en elektrisch. En natuurlijk een toetsenist om een productiebedrijf te beginnen. Het plan is om zelf de muziek te componeren en te maken maar de jeugd als front te gebruiken in de videoclips. Ben jij een ervaren muzikant en heb je tijd en ruimte, laat het mij dan weten. Ik schrijf in alle stijlen dus rock blues reggae pop hip hop country. Ik heb … meer »

Maria Soares

Muzikanten gezocht voor band project

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 352x bekeken

Muzikanten gezocht voor band projectHoi medemuzikant, Ik ben Mara, ben 14 jaar en ik studeer voor zangeres in het tweede jaar bij het Codarts in Rotterdam. Voor een groot landelijk project waarbij diverse acts/optredens op de agenda zullen staan (en waar de winnaar een podiumplaats op een groot landelijk festival kan bemachtigen), ben ik met spoed op zoek naar 4 medemuzikanten: bassist(e), gitarist(e), drummer en toetsenist(e). Vaste … meer »

Anton Biscola

Surinaams/Caribische band zoekt gepassioneerde groovy Drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 660x bekeken

Via deze weg wil ik graag de muziekformatie FIGO Extrema Delight (The FED) voorstellen: Wij zijn een “Caribisch” geheroriënteerde muziekformatie die vrolijke muziek ten gehore brengt. Denk hierbij aan Reggae, Latin, Merengue, R&B, Soul, Surinaams muziek en alles wat wij in de tropen krijgen te horen. Wij zijn na jaren van opleiding en podium ervaring opnieuw begonnen en in volle swing. Onze … meer »

Dino