Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 171x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel, ik speel gitaar en samen met bassist Lars en drummer Tom zijn wij een nieuwe band opgestart in de genre van postpunk/rock. Wij zoeken nog een goede frontman/zanger om de band compleet te maken zodat we lekker kunnen repeteren en optreden. Als je gitaar kan spelen en teksten kan schrijven dan zou dat top zijn. Wij hebben al wat nummers en ideeën klaarliggen. … meer »

Marcel van Tuyll

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 125x bekeken

Mijn naam is Eric en ik woon in Heerlen. Ik zoek in de omgeving Zuid-Limburg een band om in te drummen. Mogen covers en/of eigen nummers zijn. Ik heb ruime ervaring met het spelen in bands en met optreden. Ben in het bezit van een drumstel en eigen vervoer. Ik zoek geen metal/jazz/blues band. Zijn jullie op zoek naar een gemotiveerde en goede band drummer, dan hoor ik dat graag!

Eric Langen

Foo Fighters tribute zoekt Shifty!

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 222x bekeken

Foo Fighters tribute zoekt Shifty!Wij, The Fucking Foos, zijn op zoek naar onze Chris Shiflett! Wij zijn een lopende Foo Fighters tribute die 1,5 jaar geleden is begonnen en we hebben al een aantal gigs gehad. Ons doel is de beste FF tribute van Nederland te worden???? En blijven dus zeker niet in de oefenruimte hangen. Oefenen doen we om de week in Den Haag. Wij bestaan uit een zanger/gitarist, gitarist, bassist en een drummer. … meer »

Sami

Toetsenist zoekt metal band

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 276x bekeken

Hoi, ik ben Marcel Winkes (41) en zoek een band waarbij ik de toetspartijen kan invullen. De voorkeur gaat uit naar een (symfonische/doom/black/gothic) metal band, maar ik sta ook open voor andere genres. Over mij In mijn jeugd heb ik klassiek pianoles gehad, hierna heb ik vanaf mijn 15e in diverse bandjes gespeeld. Qua stijl was dit uiteenlopend, van gothic metal tot prog rock tot indie. … meer »

Marcel Winkes

Drummer gezocht reg. Rotterdam

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 168x bekeken

Hi, Ik ben Artjom (44) en ik speel instrumentale hard rock / metal. Ik ben opzoek naar een drummer om samen te jammen, optreden, muziek schrijven op een chille manier ) https://soundcloud.com/the_right_thing/albums - ik heb daar 10 nummers, maar ik heb veel meer muziek om te spelen. Zelf heb ik 20+ jaar klassieke gitaar gespeeld en meerdere jaren in en hard rock band.

Artjom

Trombonist gezocht voor spetterend orkestavontuur.

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg) | 178x bekeken

Hey muzikale maestro's! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde trombonist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer,een krachtige tuba en een trombonist. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van een lead trombonist! Ons repertoire is een feestelijke trip door de tijd, … meer »

Mark Strolenberg

Zoek andere muziekanten om mee te spelen.

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 245x bekeken

Hoi ik ben Rens 37 jaar uit Alkmaar. Ik speel gitaar zo wel akoestische als electrische en heb een box vol met effecten. Ik vind het leuk om zelf mooi klinkende chorden bij elkaar te vinden voor een chord progressie.dan zoek ik de juiste toon lader er bij zodat ik er een mooie melodie bij kan maken. Om te zingen Ik schijf er soms tekst bij. Echt solo's spellen kan ik niet, dus als dat wel jou ding … meer »

Rens

Gezocht Hardrock/ Rock Drummer

Drummer gezocht in Assen (Drenthe) | 377x bekeken

Gezocht Hardrock/ Rock DrummerWij (Fireship) zijn opzoek naar een enthousiaste drummer om de bemanning van het Fireship weer compleet te maken. Fireship is een Hardrock band met een repetoire van covers, aangevuld met eigen werk. We zijn een enthousiaste club van dertigers en we repeteren wekelijks in Assen. ( Tijdens vakanties hebben we een uitwijkmogelijkheid) Het doel is om de covers steeds meer te vervangen voor eigen werk … meer »

Winston