Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Invalbassist aangeboden

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 5x bekeken

Hi, Mocht je een bassist invaller nodig hebben dan ben ik wellicht geinteresseerd. Ben 40 jaar, woon in omgeving Utrecht. Ruim 18 jaar ervaring. momenteel bassist in een vaste band. In bezit van vervoer, materiaal, de hele rambam. voorkeur voor rock en stevige pop. Met invaller bedoel, invallen bij een optreden, geen behoefte om vast te repeteren. uiteraard wel bereidt om een aantal keer … meer »

Sander

Bassist met eigen studio zoekt band voor oprichting Indie-Soul band (covers en eigen werk)

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 28x bekeken

Bassist met eigen studio zoekt band voor oprichting Indie-Soul band (covers en eigen werk)Beste medemuzikanten, Ik ben Jochem Mulders (38) en aan het onderzoeken of ik voor een kleine formatie (drums, gitaar en keys) muzikanten kan vinden voor het oprichten van een Indie-Soul/Indie-Rock bandje. De sound? Denk aan bands zoals Khruangbin en Tame Impala. Ook elektronische invloeden van bijvoorbeeld Maribou State en Bonobo. Het idee is om covers te spelen en uiteindelijk eigen werk en … meer »

Muzikantenbank user Alvaro MuldersAlvaro Mulders

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 62x bekeken

Band gezochtHoi allemaal, Ik ben Ruth, 36 jaar en op zoek naar een band met wie ik symphonische metal kan zingen. Ik schrijf zelf muziek in die stijl, maar zing ook graag covers van bands als Nightwish, Within Temptation etc. Ik sta open voor beide opties: coveren of eigen werk, of een combi. Ik woon centraal in Nederland, heb eigen vervoer. Beschik ook over in ears en ik kan thuis opnemen.

Muzikantenbank user Ruth BootsmaRuth Bootsma

Toetsenist zoekt zangeres voor composities stijl Enya

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 110x bekeken

Ik - Thijs, 42, wonend in Utrecht centrum - zoek een zangeres die graag wil samenwerken met een toetsenist om muziek te maken in de stijl van Enya. Langere tijd heb ik nauwelijks muziek gemaakt en heb er nu weer veel motivatie voor. Een aantal jaren heb ik klassiek pianoles gehad, in een pop- en metalband gespeeld, en les gehad in harmonieleer. Daarnaast heb ik een opleiding gedaan in studiotechniek. … meer »

Muzikantenbank user Thijs van der HaarThijs van der Haar

Startende Deathmetal band zoekt...

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 100x bekeken

Band in oprichting zoekt nog bassist en 2de gitaarist. We spelen Death met stijl in ontwikkeling. momenteel aanwezig zanger, drummer en gitarist. leefdtij rond 40. Oefenen in Rhoon (omgeving rotterdam). zelf hebben we podium ervaring maar dit is geen pre. Doel lol hebben en kijken waar we uitkomen. bij intresse bel/app Richard. 0655345130

Richard van der Bok

Gitarist zoekt band of coverband ( Rock, Hard Rock, Metal )

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 158x bekeken

Gitarist zoekt band of coverband ( Rock, Hard Rock, Metal )Gitarist zoekt band ( Rock & Metal ) Ik ben een 39 jarige gitarist uit Overijssel en zoek een band of coverband waar op een gezellige en collegiale manier wordt samengewerkt. Ik zoek geen formatie waar alcohol of drugsmisbruik van de orde is, ben dan met dezelfde vaart ook weer weg. Het gaat mij puur om op een positieve en volwassen manier bezig te zijn met de muziek. Gemotiveerd en … meer »

ROKITZ

Gitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige Muziek

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 130x bekeken

Gitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige MuziekGitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige Muziek Ben jij ook een gitarist die houdt van de sfeervolle, melancholische klanken van Hermanos Gutiérrez? Zoek je een medemuzikant om samen dit soort muziek te maken? Dan zijn we mogelijk een goed gitaar duo! Ik ben een gitarist uit Uitgeest (Noord-Holland) en zoek een medegitarist om samen dit soort muziek te maken voor de hobby. Het doel … meer »

Bas Rottier

Zangeres Zoekt Symphonische Metal Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 96x bekeken

Zangeres Zoekt Symphonische Metal BandBeste jij/jullie, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van symphonische metal of metal opera. Denk aan Nightwish, Within Temptation, Rhapsody, Helloween, die richting op. Zoeken jullie nou nog een zangeres, stuur dan een berichtje? Dit is de link naar mijn youtube: https://youtu.be/idnGxi7S-pw?si=q-t8Jq-NEwebiw92 Klik gerust verder rond op mijn youtube … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)!

Strijker gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 75x bekeken

Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)!Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)! Sinds enkele weken staat ons eerste album, Melodies of Reveries, op Spotify, Youtube, Apple Music, en diverse andere streaming platforms. Inmiddels hebben wij een repertoire van 16 nummers. Het accent bij komende nummers zal meer liggen op een wat meer uptempo, keltische feel (richting folk). Helaas moet onze huidige violiste de band binnenkort … meer »

Kimm Boum Bletterman