Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist zoekt ervaren en gedreven muzikanten

Percussionist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 146x bekeken

Percussionist zoekt ervaren en gedreven muzikantenProfessioneel ingestelde Percussionist ( beslist geen broodspeler) zoek ervaren muzikanten om gezamenlijk muziek te maken en een goede band te kunnen vormen. Wil me ook aansluiten bij bestaande band. In bezit van een enorm arsenaal aan percussie instrumenten die in meer en mindere mate in de spreekwoordelijke strijd geworpen kunnen worden. Dus, heel uitgebreid, maar zeker ook heel intiem en klein. Mijn … meer »

Muzikantenbank user Ton KruijningTon Kruijning

Percussionist zoekt band

Percussionist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 136x bekeken

Percussionist zoekt bandProfessioneel ingestelde Percussionist ( beslist geen broodspeler) zoek ervaren muzikanten om gezamenlijk muziek te maken en een goede band te kunnen vormen. Wil me ook aansluiten bij bestaande band. In bezit van een enorm arsenaal aan percussie instrumenten die in meer en mindere mate in de spreekwoordelijke strijd geworpen kunnen worden. Dus, heel uitgebreid, maar zeker ook heel intiem en klein. Mijn … meer »

Muzikantenbank user Ton KruijningTon Kruijning

U'mtata is op zoek!

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 212x bekeken

U'mtata is op zoek!u'MTATA; een nomadenvolk dat door de Lage Landen trekt. We verplaatsen ons met een wonderlijk voertuig dat de tand des tijds ter nauwernood heeft doorstaan. De voorwerpen die we op onze weg vinden gebruiken we om onze costuums te creëeren. We begeleiden onze reis met ritmische klanken en laten mensen in verwondering achter. Hoor de bassen, voel het ritme en zie de prachtige creaties van het … meer »

Rita vd Boomen