Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

80 s Hard Rock/Heavy/Glam Project!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 72x bekeken

80 s Hard Rock/Heavy/Glam Project!Band oprichten in Eindhoven. Begin stadium is het een project maar in een later stadium moet het een draaiende band worden! Ik wil begin Januari gaan starten met het project. Gezocht: * Zanger/es * Bassist/e * Drummer/ster * Gitarist/e Genre: 80 s Hard Rock/Heavy/Glam Metal. Invloeden: Van Halen, Judas Priest, White Lion, Winger Whitesnake, Vandenberg, Lizzy Borden, … meer »

Universe

Bad Duck zoekt bassist.

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 238x bekeken

Bad Duck zoekt bassist.Onze band is op zoek naar een nieuwe bassist. Ben jij die bassist die een solide basis legt onder onze jazzy, soulfull, funky en soms poppy band? We repeteren wekelijks (dinsdag) in de avonduren onder begeleiding van onze artistiek leider, Pieter Bast, in Factorium en treden meerdere keren per jaar op tijdens festivals, op besloten feesten en in cafe's. Elke leeftijd is welkom als je je bij ons, … meer »

Muzikantenbank user Jan Willem van RoesselJan Willem van Roessel

Madelyn Dee, band met eigen werk zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 317x bekeken

Madelyn Dee, band met eigen werk zoekt bassist(e)Hallo bassisten! Wij zijn Madelyn Dee, een band die de blues,rock,pop en jazz verwerkt in eigen composities. Wij bestaan uit zangeres/toetsenist, gitarist en drummer in de leeftijd van 35/55 jaar. Onze bassist heeft na 7 jaar aangegeven te gaan stoppen. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren bassist(e) die onze band weer compleet maakt. We zoeken een bassist(e) die enthousiast meewerkt aan ons creatief … meer »

Muzikantenbank user Daphne ReijnoudtDaphne Reijnoudt

Up To Eleven zoekt een strakke bassist!

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 254x bekeken

Hoi! Ben jij een ervaren, strakke bassist, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft en ben je op zoek naar een gave coverband - instap klaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat hebben we te bieden? - Veel fun en energie! - Repetities op dinsdag (1x per 2 weken) in Budel - Een repertoire dat alle kantjes van de Top2000 wel raakt: van Fleetwood Mac tot The Simple Minds en van Living Colour tot The … meer »

Marc Vos

Bassist & (lead) Gitarist gezocht!

Bassist en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 346x bekeken

Hallo mede muzikant! Wij zijn een 2e gitarist en een drummer en we zijn op zoek naar een bassist en een Lead gitarist voor een nieuw op te richten band die graag Pop-Rock-Alternatief wil gaan spelen. Als je ook nog kan zingen heeft dat de voorkeur, maar het is geen vereiste. Wij zijn zelf 53 jaar jong, maar op zich boeit leeftijd niet zo. We hebben reeds beschikking over oefenruimte in Helmond en … meer »

Jeroen

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 119x bekeken

Hoi! Ik ben een bassist uit Breda en zoek een band om bij aan te sluiten. Ik houd van veel verschillende soorten muziek - als het maar een groove heeft en dansbaar is - en heb als trompettist veel opgetreden in jazzbands. Groetjes Piotr

Muzikantenbank user Piotr QueePiotr Quee

Green day tribute

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 223x bekeken

Green day tributeHallo, Wij (gitarist en drummer) spelen allebei al 5 jaar in een band. tevens zijn wij opzoek naar iets nieuws. wij willen proberen een green day tribute te beginnen. wij zijn hier voor opzoek naar een billie joe en een mike dirnt. lijkt het jou ook super tof en lekker te rammen op de grote hits van green day? wees dan niet bang (bang) om te reageren. wij zijn erg benieuwd! hopelijk tot snel!

Green day tribute

Green day tribute zoekt zanger en bassist

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 329x bekeken

Green day tribute zoekt zanger en bassistHallo, Wij (gitarist en drummer) spelen allebei al 5 jaar in een band. tevens zijn wij opzoek naar iets nieuws. wij willen proberen een green day tribute te beginnen. wij zijn hier voor opzoek naar een billie joe en een mike dirnt. lijkt het jou ook super tof en lekker te rammen op de grote hits van green day? wees dan niet bang (bang) om te reageren. wij zijn erg benieuwd! hopelijk tot … meer »

Green day tribute

Hippie District zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 334x bekeken

Hippie District zoekt bassist(e)Hippie District is een pop / rock band uit Uden. Door omstandigheden gaat onze bassist helaas stoppen. We zijn dus op zoek naar een nieuwe bassist(e)! We spelen een mix van eigen werk en covers van (voornamelijk) sixties en seventies nummers. Het accent ligt nu nog op covers, maar het is nadrukkelijk de bedoeling om gaandeweg meer eigen werk te gaan spelen. Ook covers proberen we ons zo veel mogelijk … meer »

Job Jansen