Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wereldmuziek-band zoekt enthousiaste percussionist

Percussionist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Heb je als percussionist affiniteit met (diverse soorten) wereldmuziek, woon je in de omgeving van Breda en vind je het leuk om in kleine bezetting samen te spelen met andere muzikanten en zo nu en dan op te treden? Dan zijn we op zoek naar jou! We repeteren 1x per twee weken op maandagavond en kunnen op het gebied van percussie nog versterking gebruiken. Denk aan Zuid-Amerikaanse muziek, maar ook … meer »

Kevin

Thunderhoof zoekt drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 442x bekeken

Thunderhoof zoekt drummerHey drummer, Wij zijn Thunderhoof, een kersverse formatie op zoek naar een drummer om het plaatje af te maken. We maken brede rock. Een eerste plaat is al geschreven vanuit de slaapkamer, maar deze willen we zo goed mogelijk uitbrengen. We hebben een behoorlijke DYI mentaliteit en hebben zin om in vlot tempo aan de weg te gaan timmeren, denk aan nieuw materiaal schrijven/opnemen en lekker shows gaan … meer »

Daan Werdmüller von Elgg

Percussionist gezocht voor Ierse folkband Grámhara

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 916x bekeken

Grámhara is, begin maart 2024, nog steeds op zoek naar een percussionist(m/v). Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit en ervaring met Ierse folk, die diverse percussie-instrumenten bespeelt, maar met name de bodhran. Wie voelt er iets voor om eens kennis te maken, om onze nummers eens aan te horen bij een repetitie en misschien de stap te zetten naar deelname. Leeftijd speelt geen rol(wij … meer »

Adrie Smits