Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Santana Tribute Band zoekt inval percussionist

Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Hoi, Wij zijn Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo en zijn op zoek naar een goede percussionist die in kan vallen als een van onze beide percussionisten voor een optreden niet beschikbaar is. Dus iemand die het misschien te druk heeft om vast in de band te spelen maar het wel leuk vindt om af en toe in te vallen is van harte welkom. Gezien het niveau van onze band zoeken we geen beginner maar … meer »

Bill

Percussionist Drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 469x bekeken

Percussionist DrummerBij onze band Taksie, draait het om de gezellige sfeer. Wij genieten ruim 25 jaar een redelijke faam in onze omgeving. Huidige bezetting; Zanger en verteller Jos, accordeonist Ko, Slaggitaar en zang Peter, bassist en zang Ruud, en vacant een drummer percussionist. Gevarieerd repertoire; Rowen Heze, Rocco Granata, Wil Tura, Texas Tornado's, Freddy Quinn. wij repeteren in Casteren. neem geheel vrijblijvend … meer »

Muzikantenbank user Rudolf GeboersRudolf Geboers

Zuiderlijk duo zoekt muzikanten voor california leaning indie band

Bassist, Percussionist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 383x bekeken

Zuiderlijk duo zoekt muzikanten voor california leaning indie bandRuben Heuvel en Kimberly Peters zijn opzoek naar muzikanten en vocalisten om een indieband te vormen met een california leaning sound (melancholisch, harmonieeen), en een ambienty en textural backdrop om zo tot een cinematische ervaring te komen live. We willen graag nummers over de human experience schrijven en willen daarbij dus ook een volledige productie aanzetten (van zelfgemaakte visuals, videoproductie … meer »

Muzikantenbank user Ruben van den HeuvelRuben van den Heuvel

Poporkest zoekt enthousiaste percussionist

Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Poporkest zoekt enthousiaste percussionistFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste percussionist.

Frank Dirne

Wereldmuziekband zoekt enthousiaste slagwerker

Drummer en Percussionist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 472x bekeken

Ben jij als slagwerker goed in staat een 7/8, 9/8, 11/16 of 15/16 maat strak te spelen, of lijkt het je leuk om dit te leren? Weet je aan elk nummer een eigen creatieve invulling te geven, afgestemd op wat het nodig heeft? Lees dan verder! Wij spelen met name instrumentale muziek van all over the world. Denk aan muziek uit de Balkan, klezmer, uit Zuid-Amerika maar soms ook West-Europese traditionele … meer »

Kevin

Percussionist gezocht voor Ierse folkband Grámhara

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 1014x bekeken

Grámhara is, half mei 2024, nog steeds op zoek naar een percussionist(m/v). Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit en ervaring met Ierse folk, die diverse percussie-instrumenten bespeelt, maar met name de bodhran. Wie voelt er iets voor om eens kennis te maken, om onze nummers eens aan te horen bij een repetitie en misschien de stap te zetten naar deelname. Leeftijd speelt geen rol(wij … meer »

Adrie Smits