Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Santana Tribute Band Fuente del Ritmo Eindh zoekt Conguero(a) / Percussionist(e)

Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Hey hallo , Fuente Del Ritmo is een Eindhovense 9 ervaren muzikanten sterke Santana Tribute Band, die er naar streeft de muziek van deze legendarische Latin Rock band, die al 50+ jaren wordt geleid door Carlos Santana, zo identiek mogelijk neer te zetten. Daarbij vinden wij een sterke percussie sectie van essentieel belang en dat is tevens de kracht van onze band. Daarvoor spelen wij van meet af … meer »

Bill

Drum-maatje(s) gezocht!

Drummer en Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 172x bekeken

Slagwerkgroep Loco bestond bijna 25 jaar uit Nico, Frans en Jan. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Nico. Heel droevig, maar we hebben besloten toch de draad weer op te willen pakken. De muziek die we met ons drieën bedacht en gespeeld hebben lijkt nog het meest op de muziek zoals Slagerij van Kampen die maakt. Het grote verschil is natuurlijk dat zij professionele, conservatorium geschoolde, … meer »

Muzikantenbank user Jan van NulandJan van Nuland

Turkse band zoekt percusionist & klarinettist

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 214x bekeken

Turkse band zoekt percusionist & klarinettistHoi, Wij zijn een Turkse band en willen stappen nemen om professionele opnames te maken om een single uit te brengen. We hebben ook concerten 80% in Duitsland. Bij interesse voor de opnames en/of concerten zouden we graag in contact met je komen. We zoeken momenteel -Percusionist en/of Drummer -Klarinettist Youtube Channel https://www.youtube.com/mehtabguitar Instagram www.instagram.com/mehtab.guitar Tel: 0681381937

Muzikantenbank user Mehtab Guitar BandMehtab Guitar Band