Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist(e) Gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 206x bekeken

Gitarist(e) GezochtHoi, Voor het opstarten van een rockband zoeken wij een gitarist(e)n voor muziek à la Anouk, No Doubt, Alanis Morisette, Skunk Anansie, maar ook Foo Fighters, Lenny Kravitz etc Doel is, serieus repeteren met fun en eventueel optredens. Nivo: geen beginners. Eigen repetitieruimte in Goirle/Tilburg met opnameapparatuur en backing.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Zanger en gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Wij zijn een startende Hardrock band die lekker de beuk erin gooit met eigen geschreven nummers. Denk aan muziek van o.a. Black Sabbath, Guns ‘n Roses, etc. Wij bestaan momenteel uit gitarist (21), bassist (21) en drummer (24). We zoeken een zanger en gitarist maar als je dit weet te combineren is het natuurlijk helemaal super! Omgeving Breda/Tilburg Leeftijdscategorie: 20/30 Ervaring op … meer »

Teun Zomerdijk

Beginnende zanger/gitarist op zoek naar partner voor duo

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Hoi! ik ben Bart. Ik ben 20 jaar en woon in Breda. Ik studeer werktuigbouwkunde op Avans Hogeschool in Breda en loop momenteel stage in Tilburg. Ik ben een beginnende gitarist en zing daar ook een beetje bij. Ik ben op zoek naar iemand die het leuk lijkt om wekelijks muziek te maken. Qua genre heb ik pop/soft rock in gedachten. Ik sta open voor suggesties!

Muzikantenbank user Bart LemmenBart Lemmen

Slaggitarist zoekt leuke cover band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Slaggitarist zoekt leuke cover bandSlag/ritme gitarist zoekt leuke band die 50/60/70/80 ties muziek wil maken. Heb verder een brede interesse ook voor andere genres muziek behalve hard-rock en metal. Ik ben 66 jaar en speel zowel elektrisch als akoestisch en daarnaast kan ik ook nog een stem toevoegen als dat nodig is.. Met vriendelijke groet, Albert. P.S. midden op de foto ben ik.

albert weber

Gitarist gezocht voor coverband

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 281x bekeken

Wij zijn 'Trigger', een 5 koppige (2 zangeressen, bassist, toetsenist, drummer) Tilburgse band die zich vooral toelegt op pop/rock van Nederlandse bodem. Ongeveer 3/4 van onze setlist bestaat uit nummers van Nederlandse bodem, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Wij willen ons tevens toeleggen op het maken van originele keuzes en niet gaan voor de standaard, 13-in-een-dozijn nummers die door al … meer »

Bram van leijsen

Gitarist met surfdiploma zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Gitarist (41) zoekt bandleden om surf te spelen. Mensen die hierbij aan de Beach Boys denken liever niet reageren. Drummers, bassisten, en gitaristen die zich pretentieloos willen uitleven en bij surf denken aan bijv. the Astronauts, the Original Surfaris, mijnheer Dale (dus niet van het woordenboek), the Treble Spankers, the Treble Spankers, en the Treble Spankers graag wel reageren. Omgeving Eindhoven, … meer »

aloha-g