Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Tweede gitarist voor The Black Crowes Tribute band

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 41x bekeken

Tweede gitarist voor The Black Crowes Tribute bandWij zoeken we nog een tweede gitarist voor een Black Crowes Tribute set (met zangstem is mooi meegenomen). rest van de band is compleet! Doel: op tributefestivals een uur te kunnen vullen op goed niveau en wellicht ook de semi-akoestische versies voor andere podia (lees: wel mogelijkheden tijdens Corona)Geen look-a-like maar wel de juiste uitstraling en sfeer op het podium (maar wel nuchter en clean … meer »

Lique

Drummer, Bassist, gitarist, toetsenist en zanger gevraagd voor eigen werk pop- en rockband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 121x bekeken

Hallo! Componist zoekt drummer, bassist, gitarist, toetsenist en zang (allen m/v) om band in Oss (Oostelijk-Noordbrabant) op te zetten. Doel: speelplezier, muzikaliteit en succes. De partijen zijn gereed als tabulatuur of notenschrift, improvisatie mogelijk.. Reageer en je ontvangt een aantal nummers. Muzikale groet, Amazing Mercury.

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Metal gitarist zoekt dito band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Metal gitarist zoekt dito bandHallo mede-metalhead, Ik ben een net 44 jarige gitarist, die vol energie/ideeën zit en graag weer in een oefenruimte zou willen spelen en daarnaast optreden. Heb zo'n 10 nummers die klaar zijn voor gebruik, maar zou er graag in bandvorm iets moois van smelten. Ik ben dus ook op zoek naar een band die eigen nummers maakt/schrijft. Het is lastig om al je invloeden neer te zetten, want dan zou ik … meer »

Muzikantenbank user Geert KoelinkGeert Koelink

Guitarist looking for a band

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 102x bekeken

Hi, I am Bram, I live in Tilburg for now. I am looking for a band to play (I play almost to any music, just ask me). I am willing to learn new stuff even though I usually play rock and metal, but I also played in an RnB band as well. If you need anything, please contact me on my Facebook: Bram Purwadi or my Instagram: @brampurwadi I look forward to hearing more from you guys. Thank you!

Muzikantenbank user Bram PurwadiBram Purwadi

Sologitaris (Hank Marvin-adept)

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 156x bekeken

SOLOGITARIST voor gitaarband, omgeving Zevenbergen/Etten-Leur, Wij zijn pensionados maar nog lang niet uitgespeeld! Serieus gezellig oefenen is belangrijker is dan veel optreden. Maar een paar keer per jaar je kunstjes vertonen is Stik leutig 🤣. Onze voorkeur ligt bij 60/70, Shadows en Cliff maar andere stijlen zijn ook welkom. Nu aanwezig: drummer, zanger, slag-sologitarist en bassist. Repetitieruimte … meer »

Bas van Wijngaarden

Band zoekt bassist en gitarist (M/V)

Bassist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 401x bekeken

Voor de heroprichting van een coverband zijn wij op zoek naar een enthousiaste gitarist(e) en bassist(e), bij voorkeur met 2de stem. Wij hebben meer dan 15 jaar podiumervaring en na een stop van een aantal jaar, willen we de draad weer oppakken. Het idee is om tweewekelijks te repeteren in de buurt van Heusden (Noord-Brabant) in een eigen repetitieruimte. We repeteren met in-ear en instrumenten … meer »

Ton

Toetsenist zoekt bassist, drummer,gitarist en zanger

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 300x bekeken

Toetsenist zoekt voor een nieuwe bluesrock band muzikanten, die van stevige rockende, groovende nummers houden. Originele benadering van nummers met ruimte voor bijzondere improvisaties en afwisseling. Bestaande bewerkte- en op termijn eigen nummers. Niet alleen 3 akkoorden. Gezocht goede muzikanten: gitarist (evt 2, niet alleen snelheid, ook gevoelig), zang, bas, drums. Repetities ZO brabant/Limburg … meer »

koen

Gitarist zoekt coverband

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 186x bekeken

Ervaren (solo)gitarist, leeftijd 50+ met een brede belangstelling voor (blues)rock- en popmuziek zoekt aansluiting bij dito coverband ( let wel: geen country- of rockabilly ). Naast elektrisch speel ik ook akoestische gitaar. Insteek is lekker spelen/repeteren en zo nu en dan een optreden. Ik kijk er naar uit.

Ad

Hoax zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 290x bekeken

Hoi, wij zijn Hoax. Een band met ervaren muzikanten: drummer, bassist, zanger en toetsenist (leeftijden 43-54, maar voelen ons allemaal veel jonger) en wij zoeken een gemotiveerde gitarist. We werken hard aan ons repertoire (van ACDC en De Dijk tot Queen en Steppenwolf) en repeteren iedere maandagavond in Eindhoven. Onze smaak en stijl is muziek van de jaren 60 tot aan de jaren 90 met stevig ritme … meer »

Jeroen Wijnen