Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mannen laat je stem horen!

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 406x bekeken

Ons koor Sound ’70 uit Sittard is op zoek naar enthousiaste mannelijke zangers. We zingen o.a. popsongs en Limburgstalig en treden een aantal keer per jaar op. Zingen geeft energie en plezier. Kun je zingen, dan nodigen we je van harte uit op onze repetitieavond! We repeteren op dinsdagavond onder leiding van onze dirigent en combo. Lijkt het je leuk? Of wil je meer info? Stuur dan even … meer »

Gemmy Kissels - Sound70

Who's NeXt zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 593x bekeken

Wij zoeken een zangeres. Who's NeXt? is een coverband uit Limburg met een veelzijdig en avondvullend repertoire van echte all-time live muziek. Op het podium is er maar één doel: het dak moet eraf! Who's NeXt? Het brede, zowel Engels- als Nederlandstalige repertoire varieert van rock tot ballades, van de 60's tot anno nu, van The Eagles tot AC/DC tot Pointer Sisters. Meerstemmige zang, melodieuze … meer »

J.C.Boonen

Rock Zanger/Zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 337x bekeken

Beste zangers/zangeressen, Wij zijn Youth, een Rockband met een drummer, 2 gitaristen en een bassist. We zijn op zoek naar een zanger/zangeres om onze band compleet te maken. We spelen covers van oa: Arctic Monkeys, Måneskin, The Strokes en The Cure. Ook hebben we al heel wat eigen nummers. We hopen ook in de toekomst nog meer eigen nummers te gaan maken. Dus ben jij een enthousiaste zanger … meer »

Muzikantenbank user Fenne VinckenFenne Vincken

Zanger zoekt bandje!

Zanger / Zangeres zoekt band in Parkstad (Limburg) | 326x bekeken

Hoi! Ik ben een 32 jarige man die graag wil zingen in een band met gelijkgestemden! Ik volg zelf al enkele jaren met veel plezier zangles, en zou iets meer willen doen met deze hobby. Daarom zoek ik mensen met wie ik samen muziek kan maken. Ik hou van heel veel soorten muziek, maar iets met een stevig randje geniet de voorkeur, zoals rock/grudge. Zoeken jullie, of kennen jullie mensen die een zanger … meer »

Roy

Ben jij de band waar ik terecht kan?

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 278x bekeken

Hallo, Ik ben Roos en ik ben 16 jaar. Ik woon bij Valkenburg en ik ben al een tijdje op zoek naar een leuk alternatief bandje waar ik mijn zangkunsten kan uitoefenen. Ik zou het leuk vinden om punk/indie/pop muziek te zingen. Maar eigenlijk valt mij veel wel in de smaak. Laat me wat weten bij interesse. Groetjes!

Roos

Alternatieve rockband zoekt vocalist voor eigen muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 293x bekeken

Alternatieve rockband zoekt vocalist voor eigen muziekWie zijn wij? The Lost Project is een alternative rockband uit de omgeving Venlo/Venray. In de 5 jaar dat wij samen zijn als band hebben we al een aantal mooie optredens mogen geven, variërend van 50 man publiek in een gezellig kroegje tot een uitverkocht zaal met 700 man publiek! Een ander mijlpaaltje in onze korte carrière is een studio opname in de Sound Vision Studio in Arnhem waar we een … meer »

Muzikantenbank user Eddie van LeuvenEddie van Leuven