Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Golden Earring Tribute zkt. gitarist, drummer, vocals (hoog).

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 140x bekeken

Bassist en Vocalist (laag) zkt Gitarist, Drummer, Vocalist (hoog) voor Golden Earring Tribute. Wij hebben ruime ervaring uit eerder project(en) en verlangen er naar terug om weer met deze muziek de Bühne op te gaan. De lat wordt muzikaal wel hoog gelegd. Er zijn namelijk al enkele goede Earring Tributes en een nieuw project zal dan wel onderscheidend moeten zijn. Je mag hier zeker over meedenken/meebeslissen. … meer »

Muzikantenbank user Hugo HermansHugo Hermans

Drummer zoekt muzikanten

Drummer zoekt band in Roermond (Limburg) | 237x bekeken

Ik ben op zoek naar muziekanten die voornamelijk voor de fun muziek willen maken, ongedwongen gewoon lekker jammen en eventueel eigen nummers maken. Liefst richting stevigeRock en bleusrock. Niveau is niet zo belangrijk met de goede instelling komt het wel goed. Voorkeur omgeving Roermond. Lijkt dit je leuk dan stuur ff een berichtje en wie weet wat er van komt.

Muzikantenbank user Roland SeverinsRoland Severins

Drummer zoekt gedreven muzikanten

Drummer zoekt band in Venlo (Limburg) | 165x bekeken

18 jarige drummer, is op zoek naar gedreven muzikanten om een gothic/power metal band op te richten. Ik speel zelf al bijna 9 jaar drums en zoek dan ook graag voor mede muzikanten die hun instrumenten goed beheersen en bereid zijn om veel tijd te steken, voor het ontwikkelen van een band met een goed concept. Ik vind zelf ook niet perse nodig om iedere week ofzo te repeteren. Zolang er goed gecommuniceerd … meer »

Muzikantenbank user Noah HermamsNoah Hermams

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 278x bekeken

We zijn al met zijn drietjes zang/gitaar, bas en toetsen maar missen nog een leuke drummer (M/V) die ook van de meer alternatieve muziek houdt zoals een PJ Harvey of Jaison Molino. Onze zanger schrijft zijn eigen songs en gaf deze tot dusver vorm op zijn Iphone (zang, drum, gitaar, bas, toetsen en meer) maar wil deze nu ook graag live brengen. Ben jij de drummer die deze songs mede vorm wilt geven … meer »

Muzikantenbank user Harrie HabetsHarrie Habets

Captain Beefhaert and his Magic Band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 240x bekeken

Hoi! Ik ben Jasmine 23 jaar en Regie student aan de Toneelacademie van Maastricht. Ik ben opzoek naar een band die bij mij wil spelen tijdens praktijkhuis (een project op de Toneelacademie van Maastricht ). Het stuk wat we gaan brengen is Low Yo-Yo Stuff van Ko van Den Bosch. Een man die tijdens zijn LSD trip denkt dat die vast zit in het hoofd van Captain Beefhaert, opzoek naar een nooit uitgebracht … meer »

Muzikantenbank user Jasmine OuazziJasmine Ouazzi

BrookDale zoekt drummer

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 481x bekeken

Gezocht ROCK/BLUES ROCK Drummer Wij Brookdale zijn op zoek naar een gedreven rockdrummer, die zich thuis voelt in het genre a la Rory Gallagher, Walter Trout, Ozzy Osbourne, maar ook Metallica en Volbeat. Aldus het (blues)rock genre vanaf de jaren 70 tot op heden. Onze huidige drummer, die tevens toetsenist is, zal de toetsen voor zijn rekening gaan nemen. Daarnaast heeft hij de beschikking over … meer »

Muzikantenbank user Ivo KnubbenIvo Knubben