Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Roermond (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 239x bekeken

Hallo muzikanten We zijn een duo bassist en gitarist We zijn op zoek naar een zangeres of zanger Onze stijl is van jaren 60 tot 2000 Als je interesse hebt stuur me een app....0641630055 Ps we doen dit voor de hobby en willen ook wel...optreden in het klein

ronald de hart

Vocalist zoekt Professionele Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 562x bekeken

Vocalist zoekt Professionele BandHallo ik ben Bram ik ben op 13 jarige leeftijd erg geïnteresseerd geraakt in metal punk en rock Muziek. Ik ben begonnen met schreeuwen maar wil nu ook gaan zingen, ik maak mijn eigen teksten en zoek een band in het genre metal/rock/punk/pop. Ik kijk op naar metal bands zoals slaughter to prevail en thy art is murder en pop/punk bands zoals all time low, Mod Sun sleeping with sirens en MGK. Ik heb … meer »

Muzikantenbank user Bram WijntjesBram Wijntjes

Zangeres met talent, lef en motivatie

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 624x bekeken

Zangeres met talent, lef en motivatieSemi-Profesionele Producer, songwriter, componist met zeer veel ervaring, eigen platenlabel en studio, zoekt jonge gemotiveerde zangeressen met talent, lef en motivatie om verder te komen. Ik bied diverse mogelijkheden; o.a. studio- en live projecten, zowel solo alsook in samenwerking, jouw eigen promotie en evt. de release van je eigen songs (afhankelijk van de omstandigheden, talent, enz.). Het … meer »

Muzikantenbank user BandvoorjouwfeestBandvoorjouwfeest

Zangeres gezocht voor nieuw Duo, Trio, of band grensgebied omgeving Roermond-Mönchengladbach (D)

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 627x bekeken

Zangeres gezocht voor nieuw Duo, Trio, of band grensgebied omgeving Roermond-Mönchengladbach (D)Hallo allemaal , ik ben Antony een ervaren zanger/gitarist rond de 49 maar met jonge uitstraling. Ik kom uit de omgeving Roermond en Mönchengladbach Duitsland. Na jaren met kleine en grote coverbands te hebben gewerkt, zoek ik nu per direct een zangeres/collega met een leuke stem en uitstraling voor een nieuw duo, trio of kleine band. Ik hoef er niet van te leven dus elk weekend op het podium … meer »

Muzikantenbank user BandvoorjouwfeestBandvoorjouwfeest

Muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 669x bekeken

Ik ben een Leadzanger / Toetsenist met ruime ervaring , en zoek muzikanten ( bassist en solo-gitarist en drummer) om een nieuwe band te starten, of een bestaande band met muzikanten, mag ook. Mijn repertoire zou zijn: pop / rock, Dan ook engels, duits, nederlands en limburgstalige muziek. Stimmung en feestmuziek zou daar misschien ook bij kunnen horen, maar dat zien we dan wel. Ik kom uit … meer »

Jos Simons