Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 111x bekeken

Hoi, Wij zijn een band die stevige rock covers speelt en zijn momenteel op zoek naar een slaggitarist die ook af en toe lead wilt spelen. Repetitie is momenteel in Roermond. Vragen of interesse? Stuur een berichtje!

Jamm

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 189x bekeken

Gitarist zoekt bandHallo, ik ben Jordan Faber, 18 jaar, en ik ben op zoek naar een band. Ik speel al 5 jaar gitaar en ik ben vooral beïnvloed door metalbands zoals Mastodon en Gojira, maar ook speel ik graag muziek zoals post-punk of alternative rock. Covers of eigen werk vind ik beide goed. Dus als het je leuk lijkt om samen muziek te maken of een band te vormen, laat het dan vooral weten! E-mail: jordanggf@****.nl

Jordan Faber

Gitarist zoekt band Limburg, roermond

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 156x bekeken

Ik ben mitch, ik ben 16 en speel gitaar en ben best breed in genres(blues,rock,jazz enz..) en ik zoek een band, ik zou het liefst in een blues band spelen maar andere genres sta ik zeker voor open, alleen metal en hard rock is niet voor mij weg gelegd. Ben jij op zoek naar een gedreven gitarist die ook snel veel kan leren, neem dan contact met me op

Mitch verkoelen

Coverband Dizcover zoekt nieuwe Leadgitarist(e)

Gitarist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 248x bekeken

Coverband Dizcover zoekt nieuwe Leadgitarist(e)Coverband Dizcover zoekt jou! We zijn per direct op zoek naar een nieuwe gitarist(e) voor onze band. We zijn een leuke groep muzikanten met een uit de hand gelopen hobby. Dizcover bestaat uit 8 muzikanten; een gezellige muzikale groep mensen ongeveer tussen de 25 en 35 jaar oud. We zijn al meer dan 10 jaar bij elkaar en hebben een breed repertoire opgebouwd. Dit varieert van medleys tot rock … meer »

F Gubbels

Sologitarist of toetsenist gezocht voor pop-rock band

Gitarist en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 208x bekeken

We zijn een beginnend maar enthousiast bandje van al wat ervarener muzikanten (zanger, slaggitarist, bassist en drummer) en nog op zoek naar een sologitarist en/of veelzijdig toetsenist voor de muzikale inkleuring. We oefenen in Heerlen op de donderdagavond. Plezier in het samen muziek maken en samen beter worden staat voorop. We streven naar af en toe een optreden voor de kick maar voorlopig heeft … meer »

Andre

Zanger(s) en gitarist(en) gezocht voor 80s poprock coverband uit Maastricht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 156x bekeken

80s POPROCK COVERBAND ZOEKT MUZIKANTEN zanger, zangeres en gitarist(en) gezocht in Maastricht e.o. Heb jij ook zo’n voorliefde voor popmuziek uit de jaren ’80? Zoals ‘Don’t stop believin’’ (Journey), ‘Everybody wants to rule the world’ (Tears for Fears) of ‘ ‘The whole of the moon’ (The Waterboys)? Heb jij ook zo’n verlangen naar de guilty pleasures uit die tijd en zou … meer »

Muzikantenbank user Thomas GulikersThomas Gulikers

Op zoek naar een band / leden om iets op te starten

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 308x bekeken

Hoi allemaal, Na een tijdje bandloos te zijn geweest, begint het toch wel weer te kriebelen. Ik ben een slaggitarist (met hier en daar wat 'lead mogelijkheden') en voel mij het beste thuis in de blues en 50's rock'n'roll; aanverwante genres vind ik ook prima. Ik ben op zoek naar mensen om een band te starten of naar een band om bij aan te sluiten. Mijn doel is vooral om samen in een goede sfeer … meer »

Rob Theunissen

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 623x bekeken

Mijn naam is Casper van den Elzen. Ik ben 17 jaar oud en ben op zoek naar een band. Ik speel nu zo'n 8 jaar gitaar maar er hebben een aantal lange pauzes tussen gezeten. Ik heb het gitaarspelen een klein jaartje geleden weer fanatiek opgepakt en denk nu klaar te zijn om mijn kunsten aan de buitenwereld te laten horen. Ik woon in Roermond en ik zou het fijn vinden het hier in de buurt te houden aangezien … meer »

Muzikantenbank user Casper van den ElzenCasper van den Elzen

80s poprock coverband zoekt zanger/zangeres en gitarist(en)!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 344x bekeken

80s POPROCK COVERBAND ZOEKT MUZIKANTEN zanger, zangeres en gitarist(en) gezocht in Maastricht e.o. Heb jij ook zo’n voorliefde voor popmuziek uit de jaren ’80? Zoals ‘Everybody wants to rule the world’ van Tears for Fears of ‘The whole of the moon’ van The Waterboys? Heb jij ook zo’n verlangen naar de guilty pleasures uit die tijd en zou je deze graag met een band willen spelen? … meer »

Muzikantenbank user Thomas GulikersThomas Gulikers