Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: ervaren sologitarist

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 153x bekeken

GEZOCHT: ERVAREN SOLOGITARIST Wij zijn een coverband die een ervaren sologitarist zoekt omdat onze huidige sologitarist ons over een poosje gaat verlaten. Bij voorkeur niet te jong want wij zijn zelf 50+. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit dansbare muziek uit de jaren 60 en 70, o.a. rock & roll, linedance en foxtrot. Zoek maar eens op Youtube naar Jamber coverband, dan krijg je een goed idee. https://www.youtube.com/channel/UCx3nSCucEwrfGhUcfxo52mA/videos We … meer »

Jamber

Lead guitar zoekt band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 186x bekeken

Mijn naan is Yannic. Ik ben een lead guitarist. Ik speel vooral in de stijl van slash. Hij is een groot voorbeeld voor mij. Het gaat dan ook voornamelijk om hard rock. Je kan me ook vinden op instagram als: Yannic Hamers Productions. Een van mijn covers op mijn instagram is van red hot chilli peppers waar ik een eigen versie gemaakt heb samen met een vriend van mij uit Engeland. Dit is de … meer »

Muzikantenbank user Yannic HamersYannic Hamers

B-Sides zoekt leadgitarist!

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 232x bekeken

Wij zijn een Coverband uit de regio Parkstad en spelen ook de nummers die anderen laten liggen. Natuurlijk spelen we hits, maar soms zijn de minder bekende of vergeten hits voor de muzikant meer de moeite waard. Vandaar de naam B-Sides, op het snijvlak waar muzikant én publiek zich lekker voelen. Wij hebben allen de nodige ervaring en spelen van Bowie tot U2 en Parsons tot P!nk. Ben je leadgitarist … meer »

Pista Hajdú

Gitarist voor Soul en Gospelkoor

Gitarist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 164x bekeken

Enthousiast Soul- en Gospelkoor uit Spaubeek zoekt (soul) gitarist. Repetitie: donderdagavond 1930-2130 uur in Spaubeek. Repertoire: Love train - O'Jays You say - Lauren Daigle You are the reason - Calum Scott Another day - Jamie Lidell Oh happy day, Amen, I will follow him en Joyful joyful. Verder liedjes van Oslo gospel choir (Shout to the Lord, Shine a light). Verder liedjes van Trammps, … meer »

Muzikantenbank user Tiny RitterbeeksTiny Ritterbeeks

Bluesrock/classic rock Gitarist zoekt bandleden!

Gitarist zoekt band in Venlo (Limburg) | 200x bekeken

Om maar even met de deur in huis te vallen, Gitarist zoekt band(leden) qua genre ben ik op zoek naar bluesrock/classic rock en de moderne verlengdes hiervan. denk Cream, SRV, AC/DC, aerosmith, guns n roses, Hollywood vampires, dirty honey, etc. Natuurlijk is eigen inbreng welkom, helemaal gezien het doel is eigen materiaal te maken. Qua omgeving zoek ik in Noord Limburg of eventueel omgeving … meer »

Muzikantenbank user Quinn LeeuwQuinn Leeuw

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudal

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 163x bekeken

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudalIk ben Mitch, ik ben 17 jaar en ik speel gitaar, ik speel vooral de genres blues en jazz maar hou me ook bezig met rock pop en country, ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en het lijkt me leuk in een band te spelen,ik zou het niet erg vinden om covers of eigen liedjes te spelen en leeftijd maakt me ook niet uit jong of oud geen probleem, heb je een band of wil je een band oprichten? Laat me … meer »

Mitch verkoelen

Sologitarist en Bassist gezocht!

Bassist en Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 385x bekeken

Voor de doorstart van Rocky-Bluesy-Country band, zoeken wij, drummer en zangeres een sologitarist en bassist die affiniteit hebben met genoemde muziekstijlen. Stevigere rocknummers zijn al in het repertoire, wij willen speciale nummers er aan toevoegen. Eigen inbreng! Geen saaie covernummers! Leeftijd niet belangrijk!

Maureen van Ommen