Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Are you the one keyboard player to rule them all!?

Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 101x bekeken

Are you the one keyboard player to rule them all!?WANTED: KEYBOARD PLAYER REGION: Venlo/Roermond/Monchengladbach Hi! I'm Paula Bianca, 15 year pro vocalist, after working in t he US & Asia I've settled in NL and currently founding a new band over here. The one band to rule them all, still looking for that 1 keyboardist to complete our fellowship of the ring.. I mean Rock.. or awesome..you pick one! If you have an advanced/semi pro skillset … meer »

Paula Bianca

Drummer gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 196x bekeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste drummer die de gitarist en bassist ritmisch op sleeptouw neemt. Dit geeft onze zangeres de mogelijkheid om met haar prachtige stem bekende en onbekende covers ten gehore te brengen. Als jij denkt, dit lijkt me leuk reageer dan. Twijfel je of je goed genoeg bent, twijfel dan niet meer en stuur een reactie. We repeteren op de maandagavond in Sittard. Covers van … meer »

peter meulenberg

Nederpopband DoeMeDieMaar zoekt drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 240x bekeken

Nederpopband DoeMeDieMaar zoekt drummerDrummer m/v gezocht. Omgeving Zuid Limburg Nederrock coverband DoeMeDieMaar is per direct op zoek naar een drummer M/V. Omgeving Sittard Geleen. Ons repertoire bestaat naast cover werk van Doe maar, Toontje Lager, Goede Doel, Racoon, Blof, Herman Brood, Golden Earring, etc ook uit eigen werk en dit willen we graag verder uitbreiden. We repeteren wekelijks op vrijdag in Sittard-Geleen. Heb je interesse … meer »

doemediemaar

B-Sides zoekt leadgitarist!

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 214x bekeken

Wij zijn een Coverband uit de regio Parkstad en spelen ook nummers die anderen laten liggen. Natuurlijk spelen we hits, maar soms zijn de minder bekende hits voor de muzikant meer de moeite waard. Vandaar de naam B-Sides, op het snijvlak waar zowel publiek en muzikant zich lekker voelt. Wij hebben allen de nodige ervaring en spelen van Bowie tot Fleetwood en U2 tot Parsons. We nemen onze muziek … meer »

Pista Hajdú

Vocalgroup zoekt aanvulling op nieuw combo!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 261x bekeken

Beste muzikanten, Voor onze super hippe vocalgroup in Horst zijn we als aanvulling op ons combo op zoek naar een bassist, drummer en toetsenist (mag pianist zijn, maar dat hoeft niet) die het leuk vinden om elke eerste maandag van de maand met ons koor mee te repeteren en 5/6x per jaar ons te ondersteunen bij optredens. Als koor repeteren we elke maandag onder leiding van een professionele dirigent … meer »

Muzikantenbank user Lisanne SmuldersLisanne Smulders

Singer songwriter

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 396x bekeken

Singer songwriterSINGER - SONGWRITER (41) is op zoek naar muzikanten om gezamenlijk een bandje mee op te richten. Concreet zoek ik daarbij een drummer/ percussionist, bassist en eventueel een toetsenist of eventueel een lead gitarist in de regio parkstad om het reeds bestaande repertoire uit te werken en uiteindelijk ten gehore te brengen etc. Tweede vocalen hebben de voorkeur maar is geen prioriteit. , inzet en … meer »

Muzikantenbank user David DeederDavid Deeder

Vergevorderde/semi professionele gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 195x bekeken

Marigold is een allround coverband uit Zuid – Limburg en is al sinds het voorjaar van 2011 bezig met muziek maken. We spelen covers van hits van de jaren 60/70 tot nu. Of je nu houdt van swingende nummers, country, een mooie ballad of een lekker rock nummer… Het komt allemaal voorbij in het brede repertoire van Marigold. Het genre wordt dan ook niet voor niets gekenmerkt als pop/rock met een … meer »

Muzikantenbank user Guido HeeresGuido Heeres

Band zoekt Enthousiaste Toetsenist (Beugen bij Boxmeer)

Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 170x bekeken

Voor Crossroad Settlers zijn we op zoek naar een enthousiaste Toetsenist We repeteren iedere maandagavond in Beugen (bij Boxmeer) van 19:30 tot 22:00. Onze band heeft een brede muzieksmaak van Classic Rock, Country, Blues met nummers van The Eagles, Doobie Brothers, Melissa Etheridge, Shocking Blue, CCR, Johnny Cash en veel meer. Met de band willen we een aantal keer per jaar optreden. We hebben … meer »

LK86

Drummer zoekt een gezellige party band.

Drummer zoekt band in Venlo (Limburg) | 146x bekeken

Drummer zoekt een gezellige party band.Ik drum vanaf mijn 12e Speel vanaf mijn 16e in bands. Ben geen technische drummer, maar ik kan bijna alles drummen. Speel niet op noten maar op gevoel en gehoor. Heb een elektrich Roland TD20, en een acoustisch Adams 8000. Ik geniet ervan als de zaal op de kop staat!!😅

Muzikantenbank user Leon DriessenLeon Driessen