Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Hi, Ik ben Marieke (22) en ik ben op zoek naar een leuke band om aan mee te doen als vocalist. De genres die mij het beste liggen zijn pop/rock/r&b maar ik sta open voor andere stijlen. Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en sta niks liever dan op het podium. Ik ben opzoek naar een band in de omgeving Tilburg/Breda. Zijn jullie op zoek naar een diverse, ervaren en gezellige zangeres? … meer »

Muzikantenbank user Marieke JansenMarieke Jansen

Zangeres zoekt symphonische rock/metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 165x bekeken

Zangeres zoekt symphonische rock/metal bandHallo daar, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar een coole band om lekker mee te rocken. Ik heb al te lang niet meer op een podium gestaan en ik kan niet wachten om er weer op te klimmen! Hopelijk kunnen we elkaar helpen muziek te maken! Je kan me vinden op youtube via de link hieronder of zoeken op Barbara Music Channel! Hit me up! Groetjes Barbara

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Zangeres zoekt bossa en / of jazz muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 197x bekeken

Zangeres zoekt bossa en / of jazz muzikantenHi Bossa en Jazz liefhebbers! Ik zou zo graag weer bossanova en/ of jazz willen zingen met andere liefhebbers! Na mijn verhuizing terug naar Nederland vorig jaar ben ik op zoek naar (zeer ervaren of professionele) muzikanten die dezelfde passie hebben en graag willen spelen en optreden. Het kan daarbij gaan om een duo, maar ook eventuele aansluiting bij een band. Het liefst in de regio Breda of bereisbaar … meer »

Laura Greebe

Gemotiveerde zangeres op zoek naar een toffe band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 254x bekeken

Heyhey, Ik ben een 16-jarige zangeres, die opzoek is naar een paar leuke gemotiveerde muzikanten in de omgeving van Hoeven/Oudenbosch. Zelf ben ik nu zangeres in een hardrock/metalband, waarin we alle muziek zelf schrijven. Door corona hebben we vijf optredens gemist en opnames voor een tv programma. Iedereen van de band is een beetje gedemotiveerd hierdoor, maar ik wil graag door. Nu ben ik op … meer »

Muzikantenbank user Milouska DonkersMilouska Donkers

Screamer/clean vocalist zoekt metalcore, djent, hardcore band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Screamer/clean vocalist zoekt metalcore, djent, hardcore bandOver de jaren heen heb ik ervaring opgedaan bij meerdere bands wat vooral punk en poppunk bands waren maar ik wil weer terug naar mijn metal roots en heftige muziek maken. Speel zelf gitaar, drums, bass en piano maar zingen en screamen is echt mijn favoriete ding om te doen. Ben zelf 22 en ik vind het tijd om de harde muziek scene terug te brengen naar Nederland.

Muzikantenbank user Rico van AlphenRico van Alphen