Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres Zoekt Symphonische Metal Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Zangeres Zoekt Symphonische Metal BandBeste jij/jullie, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van symphonische metal of metal opera. Denk aan Nightwish, Within Temptation, Rhapsody, Helloween, die richting op. Zoeken jullie nou nog een zangeres, stuur dan een berichtje? Dit is de link naar mijn youtube: https://youtu.be/k4MC_XKtmjo?si=E_zMgqXNyQva2XYt Klik gerust verder rond op mijn youtube … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Zanger zoekt band / nieuw project!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Hallo daar, Mijn naam is Rob.. 30 jaar uit omgeving Breda/Roosendaal. Na 8 jaar in een band te hebben gezongen die een paar jaar geleden is gestopt begint het toch weer te kriebelen. Ik heb veel podiumervaring. Artiesten die ik leuk vind zijn Elvis, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Bruce Springsteen, Billy Joel, Eric Clapton, Frank Sinatra, Dean Martin etc.. dus 50' t/m 80's. Mocht je enthousiast … meer »

Muzikantenbank user Rob JanssenRob Janssen

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Hoi! Mijn naam is Romy. Ik ben 27 jaar en mijn grootste passie is zingen. Dit doe ik al sinds mijn 15e. Het lijkt me fantastisch om deze hobby verder aan te pakken in de vorm van een band. Ik zing verschillende genres, van moderne pop, pop-rock, 80’s & 90’s. Zijn jullie een band die graag op zoek is naar een zangeres en zijn jullie benieuwd naar mijn stem, laat van je horen!

Romy

Rock n Roll zanger van 50's tot de 00's

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Rock n Roll zanger van 50's tot de 00'sMet een gepaste liefde voor muziek van Elvis Presley ben ik op zoek naar een band waar ik deze lekkere muziek kan zingen. Ook andere nummers uit die tijd en swingende muziek uit recentere jaren passen goed bij mijn stem. Ik hou van entertainen met muziek wat past op feesten en evenementen. Met mijn 53 lentes en ruim 10 jaar podiumervaring ben ik wellicht de zanger die je zoekt.

Muzikantenbank user Thom van AertThom van Aert