Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Semi-akoestische popband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 220x bekeken

Voor een doorstart van m'n semi akoestische popband ben ik zoek naar een enthousiaste zangeres, niveau gevorderd. Doel is leuk samen muziek te maken en 3-6 keer per jaar op te treden. Vooralsnog herkenbare covers, wellicht aan te vullen met enkele eigen geschreven nummers. Een gehuurde oefenruimte in Etten-Leur is op donderdagavond beschikbaar met eigen geluidsinstallatie, voorzien van in-ear … meer »

Wilfred Wayop

Vocalgroup Close2Vida Made zoekt Bas/Bariton

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 158x bekeken

Vocalgroup Close2Vida Made zoekt Bas/BaritonVocalgroup Close2Vida is per direct op zoek naar een Bariton/Bas voor de versterking van onze mannensectie. Ben je zanger en weet je van jezelf dat je tot deze stemgroep hoort, meld je dan aan via mail op vacature@**********.nl. Je kunt dan op een dinsdagavond om 21 uur ons komen bezoeken en een stemtest laten afnemen. Daarna kun je, mits dat uiteraard uit de stemtest blijkt, vrijblijvend een periode … meer »

Muzikantenbank user Hans van der PluijmHans van der Pluijm

Zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 416x bekeken

Sticks on the floor Wij zijn een beginnende rock/blues /soul coverband. Zijn op zoek naar een rock zanger/zangeres/of achter grond zangeres/die ook sommige nummers solo kan en wil gaan zingen Wij zijn al een tijdje bezig maar lopen een beetje vast zonder een goede strot die ons komt versterken bij ons staat gezelligheid voor op maar wel Serieus muziek maken Wij bestaan uit een drummer en een … meer »

Robert

Zangeres gezocht voor start-up rockband

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 236x bekeken

Wij zoeken een zangeres die het leuk vindt om in een startend bandje te beginnen. We hebben podium ervaring en willen een nieuwe band formeren. We repeteren wekelijks op dinsdagavond vanaf 21:00 - 23:30 in Breda. We zoeken een zangeres 30+ met enige zangervaring. De stijl muziek en nummers welke we maken zijn van oa. Pink, Anouk, Sass Jordan, Melissa Etheridge etc Lijkt het je leuk om onderdeel … meer »

Bart

Wij, band CCR/ 70 en 60 jaren , zijn op zoek naar een sologitarist en toetsenist, backing vocals

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 873x bekeken

Drummer en zangeres, basgitarist en 2 gitaristen zijn op zoek naar muzikanten voor een nieuwe band. Met name sologitarist en toetsenist zijn welkom. Ook de zang mag nog versterkt worden. Graag willen we muziek spelen van CCR maar ook jaren 70 en 60. Onze leeftijd loopt van 59 tot 65 jaar, voel je welkom, we hebben geen voorkeur voor leeftijd, gezelligheid en mogelijkheden tot af en toe optredens. We … meer »

sylvia Floresse

Coverband in Breda zoekt lead zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 578x bekeken

Wij zijn een coverband uit Breda, drummer, toetsenist, 2 gitaristen en een bassist. 3 van de muzikanten zingen maar we zijn op zoek naar een ervaren leadzanger. Sta je graag op een podium, weet je hoe je publiek moet entertainen en vind je het leuk om wekelijks met een aantal ervaren muzikanten te repeteren kom dan een keer langs om kennis te maken. We spelen pop/rock/funk covers (Maroon 5, Herman … meer »

MusicMan