Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende zanger/gitarist op zoek naar partner voor duo

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Hoi! ik ben Bart. Ik ben 20 jaar en woon in Breda. Ik studeer werktuigbouwkunde op Avans Hogeschool in Breda en loop momenteel stage in Tilburg. Ik ben een beginnende gitarist en zing daar ook een beetje bij. Ik ben op zoek naar iemand die het leuk lijkt om wekelijks muziek te maken. Qua genre heb ik pop/soft rock in gedachten. Ik sta open voor suggesties!

Muzikantenbank user Bart LemmenBart Lemmen

Coverbandformatie zoekt met spoed ervaren Zanger of Zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 186x bekeken

Deze coverbandformatie is op zoek naar een ervaren Zanger of Zangeres met enige podiumervaring in Breda of omgeving. Van de zangeres verwachten we dat ze naast vrouwennummers ook een aantal mannennummers wil en kan zingen. Huidige bezetting is nu: bassist, toetsenist en drummer. We zijn ook op zoek naar ervaren gitarist. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock vanaf jaren 80 tot nu met invloeden zoals … meer »

Bert Mommers

Gitarist wil rock band beginnen

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 211x bekeken

Ik ben een 27-jarige gitarist uit Breda en ik wil een nieuwe melodische rock & roll band beginnen. De bedoeling is dat wij eigen nummers gaan doen. Ik ben opzoek naar: -drummer -bassist (die eventueel ook zanger is) -2e gitarist voor zowel ritme als lead (die eventueel ook zanger is als de bassist geen zanger is) -zanger (als zowel de 2e gitarist en de bassist beide geen zangers zijn) Reageer … meer »

Marc

Bassist / Zanger voor beginnende metalband gezocht (omg. Breda).

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Hoi, ben jij een metalhead en zing je of speel je basgitaar? Dan zijn wij opzoek naar jou! Zoals misschien al duidelijk is, hebben we een zanger en bassist nodig (of een bassist die kan zingen natuurlijk!). Momenteel zijn we nog een fictieve band, maar willen zo snel mogelijk van start met de oprichting van een metal tribute of coverband. Het idee was in eerste instantie metallica te coveren, … meer »

Muzikantenbank user Tom Levi LizzyTom Levi Lizzy

**Bandleden Gezocht** invloeden van o.a. Rob Zombie & Marilyn Manson..

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 282x bekeken

Hallo! Aangezien ik dit nooit voorbij zie komen op dit soort sites plaats ik deze advertentie. De belangrijkste invloeden zijn zoals hierboven genoemd Marilyn Manson en Rob Zombie, het shock rock genre...lekker theatraal on stage qua kleding en make-up, maar bovenal de muziek! Ik speel zelf gitaar zonder podium ervaring maar dit wil ik heel graag veranderen. Ik hoop dat er nog bandleden zijn … meer »

Dennis

Band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 577x bekeken

Hallo .. Wij muzikanten van de band Zolid ( 50+ ) zijn nog op zoek naar een lead zangeres en een backingsvoalist(en). Ook meerdere personen zijn welkom. De band speelt graag covers uit de jaren 70 tm hedendaags. Genre: Popsoulfunkyjazz met o.a. covers van Pointer sisters, G. Gaynor, J.Lidel, Brandnewheavies, Joss Stone, A. whinehouse e.v.a. doel : plezier, optredens. repetities : vrijdagavond … meer »

Benni de Lima