Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband uit Breda zoekt extra zanger en zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 182x bekeken

License2play is een band met ervaren muzikanten en een zangeres. We willen graag de zangsectie uitbreiden met een zangers en zanger! We zoeken: Redelijk tot goed ervaren zangers; band ervaring is zeer gewenst Een lekkere vette stem Performers zijn welkom! Mensen die ook een leuk team willen vormen (commitment, discipline, fun, durven door te pakken en wat extra tijd te besteden … meer »

MusicMan

Symfonische metalband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Voor een op te richten symfonische metalband zoeken we een enthousiaste zangeres van enig gevorderd niveau. Op dit moment bestaan we uit 2 gitaristen, bassist en toetsenist en hebben we een eerste aanzet voor eigen werk gemaakt. Voorbeelden van onze stijl zijn: Epica, Nightwish, After Forever etc. Ons doel is om serieus aan de slag te gaan en eventueel op een later moment ook op te gaan treden. Daarom … meer »

Muzikantenbank user Robert TangermanRobert Tangerman

Zangeres gevraagt

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Zangeres gevraagtMIJN NAAM IS BERT 65 PLUSSER ZIT MIJN LEVEN LANG IN DE MUZIEK ZOEK EEN ZANGERES VOOR AF EN TOE EENS N OPTREDEN TE DOEN LIEFS IN EEN STRAAL VAN 25 KILOMETER IK WOON IN KLUNDERT MOCHT JE HET LEUK VINDEN OM SAMEN TE ZINGEN HOOR IK HET GRAAG VAN JE TEL 0168325556 OF 0612181149 OF EEN MAILTJE NAAR BERTSEGERS@LIVE.NL

Muzikantenbank user Bert SegersBert Segers

Zanger en toetsenist 60+ gezocht voor op te richten soul-funk-pop coverband te Breda.

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 293x bekeken

Zanger en toetsenist (60+ ) omgeving Breda gezocht voor te formeren soul-funk-pop coverband. Streven om een maal per week samen te spelen en te groeien tot een band waar plezier en voldoening voorop staan. Incidenteel optreden prima maar wekelijks met veel enthousiasme gezamenlijk de hobby beoefenen is het uitgangspunt. Dit is zowel in de avond of overdag een optie. Repertoire suggesties; Bruno Mars-Uptown … meer »

Ron Koster

Wij zoeken een zangeres voor backing vocals

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 333x bekeken

Onze band i.o. zoekt vocale ondersteuning. In ons voorlopig repertoire o.a. Everybody Wants To Rule the World, Sledgehammer, Talking in Your Sleep, Wallstreet Shuffle, Power of Love (Huey Lewis), Addicted to Love (Palmer), Only When You Leave kunnen wij onze zanger in de hogere tonen onvoldoende ondersteunen. We zijn zeker geen beginners, leggen de lat hoog en spelen voor de love of music. Ons … meer »

Muzikantenbank user Glenn Den DoopGlenn Den Doop

Zang maatje gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 340x bekeken

Mijn naam is Suus 27 jaar. Ik zoek een zangmaatje. Niemand in mijn omgeving zingt maar zou graag samen met iemand zingen. Gewoon amateuristisch voor de gezelligheid!! Zie vaak filmpjes op youtube voorbij komen van duo's die meerstemmig zingen en zou dat graag met iemand samen doen! Mocht je me willen horen check dan suusguitar op youtube.

Muzikantenbank user Suus GijzenSuus Gijzen

Zoekt zanger :

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 717x bekeken

Erv. muzikanten gitarist / drummer / bassist / toetsenist zoeken nog een zanger. leeftijd : 40 - 60 De band maakt een nieuwe start maar heeft een compleet repetoire die zo ingespeeld hoeft te worden maar je inbreng voor derg. sugesties is welkom. De muzikanten zijn ervaren en hebben podiumervaring. Genre: Popsoulfunkyjazz covers jaren 70 / 80 / 90 tot hedendaags w.o. Jamiroquai, Jamie Lidell, … meer »

Benni de Lima