Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt muzikanten voor raprock/rapmetal project

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 57x bekeken

Hallo medemuzikanten, Ik ben opzoek naar een gitarist, drummer, en een rapper/heavyvocalist voor een nieuw "rapmetal/raprock" project met invloeden zoals doodseskader of ghostmane, doodseskader: https://www.youtube.com/watch?v=O5vXYaaYuTU ghostmane: https://www.youtube.com/watch?v=2qJFsPxV-R4&list=PL9cP5ST3IWPKtIBR3JmDURIlX5fbCUyjN Repetities zijn in tilburg of breda, wat het beste uitkomt. podiumervaring … meer »

Samy

New-Waveband zoekt een Zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 65x bekeken

Heb je een stem voor New wave muziek en word je blij van Depeche Mode, the Simple Minds, The Cult, Tears for fears en Killing Joke? Onze band (m), variërende leeftijden, is compleet op een zanger na. 1x per 2 weken repeteren in omgeving Breda. Onze ambitie is om 4x per jaar op te treden, maar fun en muziek maken staat voorop. Interesse? App met Rick: 0630837930 Of met Bert: 0612258781 Hopelijk … meer »

Bert

Bestaande Bon Jovi Tribute zoekt Lead Zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Bestaande Bon Jovi Tributeband zoekt zanger. Wij zoeken per direct een ervaren en professionele zanger die gepassioneerd de stem en energie van Jon Bon Jovi tot leven kan brengen. Onze missie is om bij het publiek de magie van de legendarische rockband Bon Jovi tot leven te brengen! De band staat garant voor een spectaculaire live-ervaring. Denk je samen met ons de performance, de energie en de … meer »

Muzikantenbank user Hidde WeetinkHidde Weetink

Beyond Civlisation zoekt zangeres! (Symphonic metal)

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 315x bekeken

Beyond Civlisation zoekt zangeres! (Symphonic metal)Hey muzikanten! Ik ben Eric, 22 jaar oud, een componist en gitarist met een passie voor symfonische metal. Op dit moment ben ik druk bezig met het opzetten van een symfonisch metalproject/band genaamd Beyond Civilisation. En we hebben nog één belangrijk puzzelstukje nodig: een geweldige zangeres! Als je de demo's hieronder checkt en denkt: "Ja, hier wil ik bij betrokken zijn!", dan moeten we zeker … meer »

Muzikantenbank user Eric BolierEric Bolier

Zanger gezocht!!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 406x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito zanger. We zijn op zoek naar een zanger die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80 tot de hedendaagse hits. Setlist op aanvraag. De planning is om 2 keer per maand op te treden en 1 … meer »

Hans Bal

Slack Alice zoekt zanger en gitarist

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 418x bekeken

Slack Alice, een gerenommeerde rock-coverband uit Breda, zoekt een zanger en een (solo)gitarist. Wij bestaan al 17 jaar, hebben diverse hoogtepunten meegemaakt (opening van Hartje Ginneken, opening van Parkfeest Oosterhout, afterparty van De Dijk in de Vorstin in Hilversum), zijn vaste gast in de Panta Rhei in Vlissingen, hebben regelmatig de Bommel in Breda op z’n kop gezet, en nog veel meer. Echter, … meer »

Muzikantenbank user Frank de GroeneFrank de Groene