Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht!! (M)

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 131x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres en bassist zijn op zoek naar muzikanten of een band. We zijn op zoek naar muzikanten met een serieuze/ambitieuze instelling qua nummers uitzoeken en spelen. Graag ontmoeten we muzikanten die net als wij voor de volle 100% willen gaan voor deze band. Ons streven is om het origineel zo goed mogelijk te benaderen en ons daarmee te onderscheiden van andere bands. Voor … meer »

Hans Bal

Grunge / rock-band STOÏC SOULS zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Grunge / rock-band STOÏC SOULS zoekt zangerBen jij de zanger, die ons geluid compleet maakt? Wij, STOÏC SOULS zijn op zoek naar een getalenteerde zanger om onze muzikale reis naar nieuwe hoogten te tillen. Als jij klaar bent om samen met een gedreven en creatieve groep muzikanten te rocken, dan is dit jouw kans om het podium te veroveren. WIE ZIJN WIJ:: • Een gepassioneerde groep muzikanten, die grunge/ rock ademt in al haar vormen. • Onze … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Slack Alice zoekt (solo)gitarist en zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 889x bekeken

Slack Alice, een gerenommeerde rock-coverband uit Breda, zoekt een zanger en een (solo)gitarist. Wij bestaan al 17 jaar, hebben diverse hoogtepunten meegemaakt (opening van Hartje Ginneken, opening van Parkfeest Oosterhout, afterparty van De Dijk in de Vorstin in Hilversum), zijn vaste gast in de Panta Rhei in Vlissingen, hebben regelmatig de Bommel in Breda op z’n kop gezet, en nog veel meer. Echter, … meer »

Muzikantenbank user Frank de GroeneFrank de Groene

Zanger/zangeres gezocht voor Funky Soul band

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 315x bekeken

Wij (drummer, bassist, toetsenist en gitarist) zoeken een zanger/zangeres om onze nieuw opgerichte soul/funk band compleet te maken. We willen pure muziek maken. Covers en eventueel eigen nummers. De covers willen we niet precies spelen; er moet ruimte blijven voor eigen inbreng en improvisatie. We oefenen in Breda, leeftijd is niet belangrijk, maar ga uit van 40+. Interesse? Schroom niet, reageer!

Martin