Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Creatieve muzikanten gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 169x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van aanpak: eerst instrumentaal samen op zoek naar een sound en zodra dat een richting krijgt op jacht naar een … meer »

Rindert Bul

Muzikant voor protestliedjes

Accordeonist, Bassist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas, accordeon, blaas je op koper en/of riet, sla je op een wasbord of met lepels en spreekt het concept je … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 329x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem

(Drummer) en Bassist m/v gezocht voor eigen muziek

Bassist en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 692x bekeken

Ben jij die (drummer) en of bassist die het leuk lijkt om met eigen muziek bezig te zijn en om samen nieuwe nummers te creëren? We zijn enthousiaste muzikanten, die de afgelopen jaren ontdekt hebben dat we goed zijn in het maken van eigen muziek. We zijn 2 gitaristen (m en v) en zangeres. Leeftijden tussen 40 en 50 jaar. Genre is nog een beetje een mix, maar richt zich op jaren 90 rock. We willen … meer »

Christel

Blues Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 213x bekeken

Blues Bassist zoekt bandBlues bassist 56 met voldoende ervaring zoekt muzikanten met de fameuze Blues feel. Skills, drive en speelplezier zijn een must. Het doel is, om zo snel mogelijk live te gaan. Mijn voorkeur gaat uit naar een bestaande band. Tenzij je een gitarist/zanger bent met geweldige skills....

Muzikantenbank user Rico HagemeijerRico Hagemeijer

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rock

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 794x bekeken

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rockA newly formed Arnhem-based band is looking for a drummer and a bassist. Music style indie/americana/rock. At the moment the formation is a singer, guitar and keyboards. Ages: 29 - 54. We are looking to do primarily our own songs with a couple of covers just to get us started. For example: The Arcs "keep on dreaming" . Black Pistol Fire "Suffocation Blues" Black Keys "Wild Child". -Practice at Jacobiberg … meer »

BK

Grunge coverband

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 196x bekeken

Hey, been trying to meet you. Bassist zoekt drummer, gitarist en zanger om een grunge-coverband mee te starten. Denk aan Nirvana, Foo Fighters, Weezer, Bush, Stone Temple Pilots... Enige beheersing van je instrument en podiumervaring is fijn, dat heb ik ook. Leeftijd 35-55 jaar. Oefenen eens in de 2 weken in een professionele oefenruimte in Ede. Interesse? Stuur een appje naar Chris: 06-15699776

Chris