Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist in Nijmegen gezocht!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 134x bekeken

Beste bassist, Wij zijn op zoek naar een nieuwe bassist. Onze band is net uit de start blokken geschoten en we hebben een aantal grote gigs gehad. We zijn daarom ook meer dan een opstartend bandje. Echter door wat persoonlijke omstandigheden zijn we nu op zoek naar een bassist. Doel van het komende jaar is het materiaal wat er ligt kritisch te bekijken en nieuw materiaal te schrijven. Input van … meer »

Band nijmegen

Gezocht Bassist voor Fifties&Sixties band

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 188x bekeken

Bassist gezocht voor onze fifties & sixties coverband The Candyfloss!. Helaas gaat onze bassist stoppen i.v.m. gezondheidsproblemen. We spelen lekker divers; van rock en roll tot melancholische britpop en van swingende soul tot rauwe rock. Denk aan Elvis, ‪The Beatles‬, Aretha Franklin, Janis Joplin, ‪James Brown‬, ‪Van Morrison‬, ‪The Monkees‬, The Commitments, ‪Jerry Lee Lewis‬ … meer »

Muzikantenbank user The CandyflossThe Candyfloss

Diverse muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 363x bekeken

Beste muzikanten. Ik ben zelf als drummer al bijna 40 jaar actief. Ik heb in aardig wat bands gespeeld in diverse genres. Geld heb ik nooit verdient met muziek. In Nederland is dat gewoon ontzettend moeilijk. Ik heb er dus altijd gewoon een baan bij gehad, maar deze baan belemmerde mij in hetgeen wat ik eigenlijk wilde, en nog steeds wil, muziek maken dus. Ik ben onlangs ergens tegen aan gelopen, … meer »

Ron van Kouteren

Band in oprichting zoekt muzikanten omgeving Gennep

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 298x bekeken

Wij zangeres en gitarist willen een amateurband oprichten om samen voor de gezelligheid muziek te maken. Voor ons is het belangrijk dat degene die zich bij ons willen aansluiten gezelligheid, teamspirit en fun hebben in de muziek op de eerste plaats komt. De muziek die we samen te zijner tijd uitkiezen is van de jaren 60 tot heden. Wij zijn samen opzoek naar een drummer(ster), bassist(e), toetsenist(e) … meer »

Maike Hovestadt

End of Ignorance zoekt enthousiaste bassist!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 199x bekeken

Hallo Bassisten! mijn brainchild, End of Ignorance, bestaat al een paar jaar in mijn hoofd en nu heb ik besloten er een serieuze band van te maken. Ik heb een album aan nummers geschreven en zoek nu mensen om ze ook daadwerkelijk te gaan spelen! Een drummer heb ik al en zelf speel ik gitaar en zing ik. Het genre zweeft tussen diverse stijlen, maar met name veel grunge en metal invloeden. Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Stefan Van OmmerenStefan Van Ommeren