Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock and Roll /Btitpop Band zkt. Bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 239x bekeken

Beste Bassisten, wij zijn een aantal semi professionele muzikanten die een nieuw project gaan opstarten. Wij gaan de jaren Fifties en Sixties opnieuw laten herbeleven op onze eigen manier.Show en de juiste kleren horen hierbij. Wij zoeken een Bassist (tot 50 jaar) die ook kan zingen en een semi professionele houding heeft. Repeteren doen wij 2x in de maand op de donderdagavond bij Geluidsstudio De … meer »

Muzikantenbank user The CandyflossThe Candyfloss

Amateurband in oprichting omgeving Gennep zoekt Bassist(e)!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 212x bekeken

Wij zangeres, twee gitaristen en drumster zijn enthousiast bezig met het oprichten van een amateurband om samen voor de gezelligheid muziek te maken. Voor ons is het belangrijk dat degene die zich bij ons wil aansluiten gezelligheid, teamspirit en fun hebben in de muziek hoog in het vaandel heeft staan. De muziek die we gezamenlijk uitkiezen is breed gevarieerd van de jaren 60 tot heden. Wij zijn … meer »

Maike Hovestadt

Songwriter zoekt bassist, zanger en gitarist voor nieuwe band met EIGEN werk

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 411x bekeken

Speel gitaar en piano sinds m'n jeugd, dat is al een tijd geleden. De afgelopen 5 jaar meer dan 30 popsongs gemaakt (ook instrumentale). Zoek medemuzikanten die liefst ook eigen nummers schrijven en samen willen spelen niet alleen voor de fun maar ook om onze nummers heel goed te leren spelen zodat we ze kunnen opnemen en ook voor publiek kunnen uitvoeren. Dus: met name gezocht: goede ZANGER (ik ben … meer »

Paulus

Bassist in Nijmegen gezocht!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 275x bekeken

Beste bassist, Wij zijn op zoek naar een nieuwe bassist. Onze band is net uit de start blokken geschoten en we hebben een aantal grote gigs gehad. We zijn daarom ook meer dan een opstartend bandje. Echter door wat persoonlijke omstandigheden zijn we nu op zoek naar een bassist. Doel van het komende jaar is het materiaal wat er ligt kritisch te bekijken en nieuw materiaal te schrijven. Input van … meer »

Band nijmegen

Diverse muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 572x bekeken

Beste muzikanten. Ik ben zelf als drummer al bijna 40 jaar actief. Ik heb in aardig wat bands gespeeld in diverse genres. Geld heb ik nooit verdient met muziek. In Nederland is dat gewoon ontzettend moeilijk. Ik heb er dus altijd gewoon een baan bij gehad, maar deze baan belemmerde mij in hetgeen wat ik eigenlijk wilde, en nog steeds wil, muziek maken dus. Ik ben onlangs ergens tegen aan gelopen, … meer »

Ron van Kouteren