Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband Jankity zoekt bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 86x bekeken

Rockband Jankity uit Nijmegen speelt alleen eigen materiaal. Wij zoeken een creatieve avontuurlijke bassist die een eigen bijdrage kan leveren aan de arrangementen van de nummers. Kijk voor een indruk op onze Facebookpagina of op ons YouTubekanaal. Wij repeteren op dinsdagavond.

Jack

Rock coverband is op zoek naar een bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 188x bekeken

Rockband in oprichting is op zoek naar een bassist Wie zijn wij? 2 gitaristen en zangeres. We hebben ervaring met muziek maken en spelen rocknummers in een eigen stijl. Daarnaast vinden we het een uitdaging om zelf een nummer te schrijven. Ontspanning en gezelligheid staat bovenaan. We gaan voor af en toe optreden in een kroeg of op feestjes en partijen. Onze leeftijden 50+. Muziekstijl … meer »

Ramon Lamers

Beginnende bassist gezocht in regio Nijmegen

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 154x bekeken

Hai, wij zijn drie vrienden (leeftijd 30-40, m/v) die ongeveer een jaar geleden voor de lol zijn begonnen met een rock/metal coverbandje (zang, drums, gitaar). Inmiddels begint het zowaar ergens op te lijken, dus we zouden het leuk vinden als er een bassist aansluit! Ervaring is niet nodig (mag uiteraard wel), leeftijd maakt niet ook niet uit, zolang je maar een goed humeur hebt en met plezier muziek … meer »

Mark van der Wolf

Toto tributeband Totolylive (omgeving Nijmegen/Arnhem) zoekt een bevlogen toetsenist en bassist.

Bassist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 400x bekeken

Doorstart Gitarist Stephan Dirkx, zanger Simon Chiola en drummer Luciano D'Agnolo Vallan maken een compacte doorstart met Tototylive en zoeken versterking! Profiel Toetsenist Kom je met jouw pianospel dicht in de buurt van David Paich? Kun jij goed soleren, samenwerken met andere bandleden en je eigen partijen componeren? Heb je ritmegevoel en kun je eventueel een tweede stem zingen (pré)? Tenslotte, … meer »

Luciano D'Agnolo Vallan

Flink zoekt (contra)bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 420x bekeken

Flink zoekt (contra)bassistWij zijn de band Fling! Twee dames en één man op zang, begeleid door een pianist en gitarist. We brengen lichte muziek (covers) en hiervoor worden arrangementen geschreven, m.n. voor zang. De meerstemmigheid en onze interactie tijdens optredens onderscheiden ons. Wij zijn op zoek naar een bassist. Om onze muzikale basis te versterken zijn we op zoek naar een (contra)bassist. Het meest belangrijk … meer »

Elleke Muller