Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hardcore band Plain Aggression zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Wij zijn Plain Aggression een hardcore band gevormd door 3e jaars Metal Factory studenten. Wij zijn een Hardcore band met veel invloeden uit de old-school en nieuw-school hardcore, voornamelijk van bands als Knocked Loose, Terror, en Nasty. Nu zoeken wij een bassist om het plaatje compleet te maken. De band bestaat uit 2 gitaristen, 1 drummer en 1 vocalist. De gemiddelde leeftijd is 20 jaar. Wij zoeken … meer »

Steyn Driesenaar

Handsome Johnny zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 174x bekeken

We zijn op zoek naar iemand die zowel basgitaar als contrabas speelt en enthousiast wordt bij het horen van de muziek van HJ. De stijl is divers en zit in de hoek van de americana en country rock, beïnvloed door muziek uit de sixties en seventies. HJ is te vinden en te beluisteren via de bekende kanalen als youtube, spotify, e.d. Denk je dat je met jouw spel en muzikale creativiteit van toegevoegde … meer »

Mark van Dijk

Groovende Hardrock/Metal Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 171x bekeken

BASSIST GEZOCHT voor groovende Hardrock/Metal band Repetiteruimte omgeving Eindhoven/Tilburg (in Oirschot) Drummer en gitarist/zanger zoeken bassist. Leeftijdsvoorkeur : 30 t/m 50. Speelplezier/vette groovende nummers staan voorop (niet te moeilijk doen!) Aantal jaar ervaring wel verreist, aangezien we eigen (niet te technische) nummers gaan maken. Hier en daar zullen we ook een covertje … meer »

Muzikantenbank user Maurice van DijckMaurice van Dijck

Countryband zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 309x bekeken

Wij, toetsenist/zanger, zangeres, pedalsteellist/zanger, slaggitarist/zanger, drummer en leadgitarist/zanger zijn opzoek naar een bassist. O.a. nummers van Vince Gill, Alan Jackson, Brad Paisley, Mindy Mccready e.a. van THE Eagles, THE Bellamy Brothers, Ilse de Lange. We repeteren elke vrijdagavond in Helmond. Voel je hier wat voor neem dan contact met ons op. Muzikale groet.......

Xavier Trommelen

Bassist(e) gezocht voor opstartende indie band regio Helmond/Eindhoven

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 186x bekeken

Wij zijn een opstartende band bestaande uit een zangeres, drummer, toetsenist en gitarist in de leeftijd 21-45. De muziek die we willen gaan maken laat zich het best omschrijven als ambient/indie met singer/songwriter invloeden. Doel is om voornamelijk eigen werk te gaan maken en daarmee ook het podium op te gaan. Plezier hebben komt altijd op de eerste plek. Vooralsnog repeteren we in Helmond.

Ruud van den Berkmortel

METALBAND zoekt BASSIST voor eigen nummers

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 479x bekeken

He Basmonster! Wij zijn een metalband uit Eindhoven en zijn op zoek naar een enthousiaste bassist om onze groep compleet te maken. We zijn sinds korte tijd bezig met het schrijven van eigen nummers. We zoeken daarom een bassist die het schrijven van de baspartijen voor zijn rekening wil nemen. Daarbij is er ook ruimte om je eigen stempel op de muziek te drukken. We spelen geen specifieke stijl … meer »

Toni

Jazzcombo zoekt bassist/contrabassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 213x bekeken

Jazzcombo bestaande uit ervaren amateurmusici (piano+slagwerk+trombone, allen man en 50+) zoekt bassist/contrabassist voor jazz/swing/blues/latin. We willen wat meer modernere jazz gaan spelen (o.a. Miles Davis) en zoeken jou om dit met ons op te pakken. Je bent een ervaren bassist/contrabassist, tussen de 40 en 70 jaar, en je woont bij voorkeur in de omgeving van Eindhoven. Ons doel is lekker … meer »

Jelle