Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Madelyn Dee, band met eigen werk zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 303x bekeken

Madelyn Dee, band met eigen werk zoekt bassist(e)Hallo bassisten! Wij zijn Madelyn Dee, een band die de blues,rock,pop en jazz verwerkt in eigen composities. Wij bestaan uit zangeres/toetsenist, gitarist en drummer in de leeftijd van 35/55 jaar. Onze bassist heeft na 7 jaar aangegeven te gaan stoppen. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren bassist(e) die onze band weer compleet maakt. We zoeken een bassist(e) die enthousiast meewerkt aan ons creatief … meer »

Muzikantenbank user Daphne ReijnoudtDaphne Reijnoudt

Up To Eleven zoekt een strakke bassist!

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 250x bekeken

Hoi! Ben jij een ervaren, strakke bassist, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft en ben je op zoek naar een gave coverband - instap klaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat hebben we te bieden? - Veel fun en energie! - Repetities op dinsdag (1x per 2 weken) in Budel - Een repertoire dat alle kantjes van de Top2000 wel raakt: van Fleetwood Mac tot The Simple Minds en van Living Colour tot The … meer »

Marc Vos

Bassist & (lead) Gitarist gezocht!

Bassist en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 335x bekeken

Hallo mede muzikant! Wij zijn een 2e gitarist en een drummer en we zijn op zoek naar een bassist en een Lead gitarist voor een nieuw op te richten band die graag Pop-Rock-Alternatief wil gaan spelen. Als je ook nog kan zingen heeft dat de voorkeur, maar het is geen vereiste. Wij zijn zelf 53 jaar jong, maar op zich boeit leeftijd niet zo. We hebben reeds beschikking over oefenruimte in Helmond en … meer »

Jeroen

The Ascending zoekt gedreven muzikanten!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 195x bekeken

The Ascending zoekt gedreven muzikanten!The Ascending zoekt gedreven muzikanten! Ik ben zelf (37) gitarist/drummer/componist die heeft besloten om zijn oud project weer leven in te blazen. Genre: Death/Industrial/Progressive. Invloeden: Fear Factory, Divine Heresy, Gojira, Morbid Angel, Death, Architects, Crystal Lake, After The Burial etc. Gezocht: zanger/es, bassist/e, drummer. Leeftijd: 25 jaar … meer »

Seymour Duncan

Green day tribute zoekt zanger en bassist

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 326x bekeken

Green day tribute zoekt zanger en bassistHallo, Wij (gitarist en drummer) spelen allebei al 5 jaar in een band. tevens zijn wij opzoek naar iets nieuws. wij willen proberen een green day tribute te beginnen. wij zijn hier voor opzoek naar een billie joe en een mike dirnt. lijkt het jou ook super tof en lekker te rammen op de grote hits van green day? wees dan niet bang (bang) om te reageren. wij zijn erg benieuwd! hopelijk tot … meer »

Green day tribute

Hippie District zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 332x bekeken

Hippie District zoekt bassist(e)Hippie District is een pop / rock band uit Uden. Door omstandigheden gaat onze bassist helaas stoppen. We zijn dus op zoek naar een nieuwe bassist(e)! We spelen een mix van eigen werk en covers van (voornamelijk) sixties en seventies nummers. Het accent ligt nu nog op covers, maar het is nadrukkelijk de bedoeling om gaandeweg meer eigen werk te gaan spelen. Ook covers proberen we ons zo veel mogelijk … meer »

Job Jansen

Songs en blues

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 555x bekeken

Songs en bluesAangezien de gitarist stopt zoekt zangeres die in Best woont een gitarist en een bassist om concerten te geven in Brabant. Op het programma staan songs van o.a. Fleetwood Mac,Danny Vera, Krezip, Amy Winehouse, Van Morrison en Bob Dylan. Ook blues van Etta James, Bonnie Raitt en Sam Cooke komen aan bod. Eigen inbreng van de gitarist(en) is prima en als ze zelf ook willen zingen wordt het concert alleen … meer »

hetty pronk

AC DC coverband zoekt zanger(es), bassist en solo gitarist

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 312x bekeken

Wij - gitarist en drummer - zoeken een zanger(es) en bassist(e) voor het uitbreiden van onze AC DC coverband. Een solo gitarist is ook zeker welkom. We oefenen wekelijks in Eindhoven of Helmond. We willen ons niet alleen maar beperken tot AC DC, maar dat is in ieder geval een belangrijk deel van onze nummers. Grt, Theo

theo van kaathoven