Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

METALBAND zoekt BASSIST voor eigen nummers

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 320x bekeken

He Basmonster! Wij zijn een metalband uit Eindhoven en zijn op zoek naar een enthousiaste bassist om onze groep compleet te maken. We zijn sinds korte tijd bezig met het schrijven van eigen nummers. We zoeken daarom een bassist die het schrijven van de baspartijen voor zijn rekening wil nemen. Daarbij is er ook ruimte om je eigen stempel op de muziek te drukken. We spelen geen specifieke stijl … meer »

Toni

Jazzcombo zoekt bassist/contrabassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 155x bekeken

Jazzcombo bestaande uit ervaren amateurmusici (piano+slagwerk+trombone, allen man en 50+) zoekt bassist/contrabassist voor jazz/swing/blues/latin. We willen wat meer modernere jazz gaan spelen (o.a. Miles Davis) en zoeken jou om dit met ons op te pakken. Je bent een ervaren bassist/contrabassist, tussen de 40 en 70 jaar, en je woont bij voorkeur in de omgeving van Eindhoven. Ons doel is lekker … meer »

Jelle

March Falls (metalcore) zoekt bandleden!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Muzikanten, We willen graag de band opnieuw starten echter hebben we hier nog een aantal leden voor nodig, we zijn momenteel met een 8 snarige gitarist en een drummer. We spelen de genre metalcore en maken onze eigen muziek zoals: https://soundcloud.com/march-falls De huidige band leden hebben genoeg ervaring zowel solo maar als band formatie ook in de studio en podium. We repeteren regio … meer »

Robin

Progressive Metal band zoekt bassist!

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 160x bekeken

Hey allemaal, wij zijn Cambrian en schrijven progressive metal. We hebben net een cd uitgebracht, zie de link hieronder: https://open.spotify.com/artist/4UbzF2TK393Pa9jOD8bRZ8 Momenteel zijn wij nog opzoek naar een enthousiaste bassist waar we de podiums mee kunnen bestormen en nieuwe muziek mee kunnen schrijven. Mocht je interesse hebben dan horen wij het graag. We repeteren op woensdagavond … meer »

Lennart

Zangeres en gitarist zoeken muzikanten omgeving Eindhoven

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 335x bekeken

Zangeres en gitarist zoeken muzikanten omgeving EindhovenIk, Vera (21) en Ruud (38) zoeken naar muzikanten om mee een band te starten. Wij houden allebei van indie muziek (pop/rock). Ruud is gitarist en ik zing en kan ook mee gitaar spelen. Wij zoeken in ieder geval naar een drummer, toetsenist en bassist. Bespeel je een ander instrument en ben je toch geïnteresseerd? Laat dan vooral iets weten. Wij zijn allebei flexibel in muziekkeuze en houden van iets … meer »

Muzikantenbank user Vera GruijtersVera Gruijters

Dutch Balls zoekt nieuwe bassist!

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Ervaren Rock/Metal band zoekt een nieuwe bassist! Omgeving: Eindhoven vanwege het vertrek van onze voormalige bassist zijn wij nu op zoek naar een bassist die er samen met ons super hard voor wil gaan. Om een impressie te krijgen van wat wij doen kun je onze videoclip en Spotify checken! https://www.youtube.com/watch?v=XwmR7HjjMiM https://open.spotify.com/artist/0OBIGHfPXiytjVm94DwUmB?si=ob45N4bXSuuCIwEkC4IAFg Als … meer »

Muzikantenbank user Guyon KleutersGuyon Kleuters

Nieuw op te starten indie rock band zoekt bassist, drummer en toetsenist m/v

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 209x bekeken

Hallo! Wij, zangeres en gitarist, willen een nieuwe band starten en zijn op zoek naar mede muzikanten in de regio Eindhoven / Helmond. Leeftijd is onbelangrijk. Het idee is sfeervolle, dynamische indie rock te gaan maken waarbij we willen starten met zowel een aantal covers als eigen nummers en op termijn zeker ook het podium op willen.

Ruud van den Berkmortel

Bluesrock/pop band te Helmond zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 373x bekeken

Bluesrock/pop band te Helmond zoekt bassistHoi, ik ben Eline, zangeres/toetsenist bij Mind the Gap NL. We zoeken een nieuwe bassist, want die van ons heeft besloten te stoppen 😭 We spelen een mix van bluesrock en eigenwijze poprock, niet het standaard werk, maar eigenlijk gewoon de nummers die wij mooi vinden (van oa. Bonnie Raitt, Beverly Joe Scott, John Fogerty, Fleedwood Mac). Daarmee treden we zo eens in de twee maanden op in de omgeving … meer »

Muzikantenbank user Eline van HooffEline van Hooff