Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Basist gezocht voor band in Best e/o

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 373x bekeken

Wij zoeken een bassist voor onze (momenteel 3 koppige) band. Wij zijn een drummer, gitarist en pianist/zanger. We spelen momenteel zowel covers als eigen muziek in rock/pop genre. Onze leeftijden lopen van 40 - 60, maar we zijn jong van geest. We zijn nog zoekende naar de eigen sound. We oefenen in Best op locatie of zo mogelijk in Eindhoven. Wie zijn wij? 3 muzikanten, alle enkele jaren met … meer »

Paul

Band zoekt een bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 619x bekeken

Band zoekt een bassistbluesrock band zoekt voor onze nieuwe bluesrock band LOMP een muzikant, die van stevige rockende, groovende nummers houdt. Originele benadering van nummers met ruimte voor bijzondere improvisaties en afwisseling. Bestaande bewerkte- en op termijn eigen nummers. Niet alleen 3 akkoorden. Gezocht wordt nog een bassist, die zowel zwaar als funky, als fretloos kan bassen Repetities ZO braband/Limburg … meer »

koen

Band oprichten

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 874x bekeken

Hallo. Regio Eindhoven - Den Bosch (oefenen in Todo in Best) Ben jij een musicus die samen met mij een band wil oprichten? Laat ik mij voorstellen: Ik ben 49 en werk 4 dagen in de plantsoenendienst. Ik zelf ben zanger, pianist. Ik speel synthesizer. Ik heb bijzonder veel tijd besteed aan het zingen (ik zing ook bijzonder veel; ook deed ik dat voor Corona in koren). Ik zing dagelijks al vier … meer »

Rob

Bassist(e) gevraagd uit Eindhoven of omgeving

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 565x bekeken

Bassist(e) gevraagd uit Eindhoven of omgevingLiefst z.s.m...... We willen in een workshopband gaan spelen en krijgen daarin professionele begeleiding. Alle apparatuur is aanwezig voor gebruik. 1,5 uur zeer gericht repeteren. Kosten 15,- per persoon. Iets voor jou?... Laat snel wat weten. Kijk niet naar de plaatsingsdatum want er worden steeds nieuwe muzikanten gevraagd bij ons.

Nico Spruijt