Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) gezocht!!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 237x bekeken

Help!! Onze bassist gaat stoppen! Wij zijn On Loose Screws en op zoek naar een bassist. Genre: Bryan Adams, the Cranberries, Nathalie Imbruglia en verder wat jij leuk vindt! ;) We spelen gemiddeld 1x per maand in Vlaardingen ..we hebben geen ambities, belangrijkste is muziek maken met elkaar en lol hebben. Ben je geïnteresseerd, neem dan even contact met mij op via 06-15912552 of email.

Jeremy Bode

Allround band zoekt strakke bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 279x bekeken

Hallo Bassisten, Wij een allround band en zangeres met heel veel ervaringen zoeken nog een bassist, het gaat zo, we sturen gegadigden een allround muziek repertoire met diverse muziek genres en bestaat uit americana / blues / rock & roll, country & moderne Country, pop muziek, Queen, o.a.I want to break Free enz. /John Mayer/Perfectly lonely/ Dire Straits/ The Eagles Hotel California /Santana muziek … meer »

Michael

Wij zoeken een "puike" bassist en gitarist

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 248x bekeken

Wij (Puik!) bestaan uit een zangeres, drummer en lead gitarist in de leeftijden 25-40 jaar. Ons repertoire bestaat uit energieke blues en rock'n roll met uitstapjes naar andere muziekstijlen. We spelen nummers van o.a. Cream, CCR, Dire Straits, Fleetwood Mac en The Beatles. Repeteren doen we in Rhoon en onze ambitie is om zo'n 6x per jaar op te gaan treden. Muziek is voor ons vooral genieten … meer »

Raymond Verhoef

Band zoekt nog een zangeres en ook een zanger, maar een bassist kan ook reageren

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 494x bekeken

Hallo mensen, Voor onze allround band (Zeer Breed repertoire), zoeken wij een zanger en een zangeres, geen een dag's vliegen en ook geen leerlingen s.v.p. Daar doen wij het eigenlijk niet voor, al hoewel wij wel degelijk hobbyisten zijn, maar we zijn wel goed bezig met muziek maken. Wij hebben bijna iedereen al gehad 20 zangeressen en 6 zangers gehad. Kwa zang, en hebben reeds heel veel zangeressen … meer »

Michael

Startende Post / sludge / stoner metal band op zoek naar gitarist en bassist

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 765x bekeken

Startende Post / sludge / stoner metal band op zoek naar gitarist en bassistWij zijn een duo, bestaande uit een gitarist (Freek, 24 jaar) en drummer (ikzelf, 26 jaar), die nog zoeken naar een gitarist en bassist in Rotterdam en omgeving om een band op te richten (leeftijdcategorie 20/30 jaar, als je daar enkele jaren van afwijkt, schroom dan ook niet om te reageren). Eigen muzikale ideeën stellen wij zeer op prijs en als je ook lyrics schrijft of vocals tot je wilt nemen … meer »

Muzikantenbank user Jamie KobićJamie Kobić

Danceband zoekt ervaren bassist m/v

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 185x bekeken

Hoi! We spelen dancecovers in een eigen versie. Doel: optreden. We willen ook eigen nummers gaan schrijven. Ben je ervaren en ver gevorderd, laat ons dan meteen even weten dat je mee wil doen! Stuur je ajb een youtube-linkje van je mee? Leeftijdvoorkeur: tussen 25 en 35 jaar. Repeteren doen we in Sassenheim.

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Singer songwriter zoekt bandleden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 430x bekeken

Singer songwriter zoekt bandledenIk ben op zoek naar een ervaren drummer gitarist bas en elektrisch. En natuurlijk een toetsenist om een productiebedrijf te beginnen. Het plan is om zelf de muziek te componeren en te maken maar de jeugd als front te gebruiken in de videoclips. Ben jij een ervaren muzikant en heb je tijd en ruimte, laat het mij dan weten. Ik schrijf in alle stijlen dus rock blues reggae pop hip hop country. Ik heb … meer »

Maria Soares