Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt een bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 301x bekeken

Coverband RightOnTrack zoekt een team speler als bassist. Wij spelen pop covers en een vleugje rock covers. Ontspannen met elkaar spelen is ons allerbelangrijkste doel! Wij zijn een zangeres, toetsenist, gitarist en drummer in de leeftijd van 40 tot 66 jaar. We spelen iedere donderdagavond in MCA te Rhoon vanaf 19.00uur. Op de speellijst staan ongeveer 40 nummers, maar ook jouw inbreng is meer … meer »

Muzikantenbank user Jan-Cees de KamJan-Cees de Kam

Bassist en zanger(es) gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 480x bekeken

Bassist en zanger(es) gezochtHi, Wij zijn opzoek naar een bassist en een zanger(es). We zijn nu met zn tweeën; Lena(drum) en Julia(gitaar). We willen graag richting classic rock en we staan open voor andere stijlen! Onze voorkeur gaat naar 16-19 jaar en in de buurt of rondom Rotterdam. Ook zijn we nog opzoek naar een goede oefenruimte die niet te veel kost dus als je er eentje weet ben je van harte welkom!

Muzikantenbank user LenaLena

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 317x bekeken

Bassist gezocht!hallo, Ik ben op zoek naar een gedreven bassist die het leuk zou vinden om mijn nrs te spelen en ook dat je eigen inbreng hebt! De muziek is een mix van singer/songwriter en Rock. We oefenen in Muziekfabriek, Vlaardingen. Mijn nummers zijn overal terug te vinden: -https://music.apple.com/us/artist/bruno-rocco/827912687 -https://open.spotify.com/artist/4d1WSfXNqVJEYoZ2PLG924 Hier is nog … meer »

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Memorial zoekt bassist (metal)

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 763x bekeken

Memorial zoekt bassist (metal)Memorial zoekt bassist (metal). Band bestaat uit drums, 2x gitaar en zanger. We spelen eigen nummers. Onze leeftijd is 40-50, maar als je hier buiten valt is dat geen probleem. Eigen vervoer is wel fijn. Wij hebben een eigen oefenruimte/ studio in Alblasserdam, welke wij delen met andere bevriende bands. Speakerkast en versterker zijn aanwezig. Wij oefenen op vrijdag avond. Een andere avond (maandag … meer »

Roeland