Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe band zoekt leden! (Omgeving Zuid-holland)

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 75x bekeken

Hey toekomstige bandmaat! Voor een nieuw opgerichte band zijn mijn gitaarmaat en ikzelf (ook een gitaarpersoon) op zoek naar een bassist, drummer en een zanger! Onze invloeden zijn bands zoals Volbeat, Five Finger Death Punch, Foo Fighters, Sum41, Greenday, Metallica. Ofwel, een lekkere berg Pop-punk, Metal en Rock! Graag zouden we beginnen met een paar covers om lekker op elkaar afgespeeld … meer »

Maurijn

Top 1000 / Top 2000 coverband

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 177x bekeken

Eind van dit jaar staat Waylon weer in Ahoy met de Top 1000 Allertijden. Hij kiest dan nummers uit een jaarlijks terugkerende lijst van duizend favoriete platen van Radio Veronica-luisteraars en covert deze. Het lijkt mij leuk om dit een paar keer per maand met een groepje van gemotiveerde muzikanten ook te doen. Dus een aantal nummers uit die lijst, of uit een andere lijst zoals bijvoorbeeld de Top … meer »

Sander

BASSIST GEZOCHT - voor fifties rockabilly band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 267x bekeken

BASSIST GEZOCHT - voor fifties rockabilly bandHey allemaal. Mijn naam is Lucas, ik ben 31 jaar en een extreem bevlogen liefhebber van de jaren 50. voor een nieuw tof fifties project zijn de drummer en ik opzoek naar een bassist. Het idee is: toffe, swingende, gezellige, rockende hits uit de jaren 50 spelen van alle top artiesten zoals: Elvis, Cash, Perkins, Cochran, Vincent, Powers, Burnette en noem er nog maar een paar op. Liefhebber … meer »

Muzikantenbank user Lucas VerhoefLucas Verhoef

Gezocht ervaren bassist voor allround coverband

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 833x bekeken

Gezocht ervaren bassist voor allround coverbandWij zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste bassist. Metha Passa & Friends is een coverband die stevig aan de weg timmert. Wij willen serieus werken op het niveau van betaalde optredens. Gecombineerd met het plezier hebben in het samen muziek maken en dit delen met het publiek staat voor alle leden voorop. De energieke stage personality van Metha Passa vormt samen met haar gemotiveerde muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Eric SimonisEric Simonis