Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sludge / post metal band op zoek naar bassist en vocalist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 677x bekeken

Wij zijn een startende band met op dit moment drie leden (Freek, gitarist, Maiko, gitarist en Jamie, drums) van rond de 25 / 30 jaar die nu sinds juni samenkomen om eigen muziek in de genoemde genres te maken. Wij nemen het echter niet super nauw met standaarden en schipperen qua stijl tussen bands als Amenra, Neurosis, Mastodon, YOB en dergelijke. Melancholie, desperatie en woede zijn de voornaamste … meer »

Jamie

Beginnende hard rock/metalband zoekt bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Hallo! Wij zijn Bas (gitaar), Yannick (gitaar) en Enya (drums), drie studenten uit Delft die graag een hard rock/metal(core) band willen beginnen. Hiervoor zoeken we nog een bassist(e) en een zanger(es). Muzikaal worden wij beïnvloed door uiteenlopende bands waaronder Trivium, A Day To Remember, Avenged Sevenfold en Rise Against. We zijn van plan één keer per week te gaan repeteren in Delft. Aan … meer »

Enya

The Shipment zoekt bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 372x bekeken

Gezocht: bassist voor powertrio “The Shipment” Muziek: rock met diverse invloeden Hoeft niet bang te zijn om met een bakkie met (goed toe te passen) effecten aan te komen (graag zelfs) Harmonie kunnen zingen en songwriting ervaring zijn een dikke pré! Invloeden qua muziek: Richie Kotzen, The Winery Dogs, Joe Bonamassa, Cream, ZZ Top, Gary Moore e.v.a. Muzikale ideeën worden gedeeld in … meer »

Muzikantenbank user Pat FinchPat Finch

No Excuse zoekt nieuwe bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 818x bekeken

No Excuse zoekt nieuwe bassistHallo, Wij van No Excuse zijn op zoek naar een bassist in de omgeving van Zuid-Holland. We spelen Blues en Rock covers en zijn gevestigd in Rotterdam. Doorgaans spelen wij 15 keer in het jaar. Bij interesse kan je een reactie sturen met wat materiaal van jezelf o.i.d. Alvast bedankt, Bob Straatman (06 43734216) No Excuse https://www.facebook.com/BandNoExcuse/ Ik krijg bij sommige reacties een … meer »

Bob Straatman

Allround band zoekt bassist of bassiste

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 542x bekeken

Hallo bassist en/of bassiste, Wij,....zijn een allround cover band die spelen met originele Intro's en outro's en alle solo's bijna identiek te spelen van het origineel, met vele genres en stijlen van muziek maken. Ook zijn we een 6 tal formatie band met zowel een zanger als een zangeres die met de tijd ook aan backing vocals gaan doen, zoeken nog steeds die ene goede en aardige bassist of bassiste … meer »

Michael

Fast Bullet Tuesday zoekt Bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 545x bekeken

Fast Bullet Tuesday zoekt BassistEigenwijs Rotterdams bandje Fast Bullet Tuesday zoekt per direct een prettig gestoorde creatieve bassist. We maken uitsluitend eigen nummers die (logischerwijs) elke dinsdag voortkomen uit jamsessies in onze eigen Rotterdamse oefenruimte. De stijl laat zich moeilijk plaatsen maar is meestal stevig van aard. Stop wat van Bauhaus, TC Matic en Gang of Four in een blender en het komt een beetje in de buurt. … meer »

Onno van Beek