Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe band uit Rozenburg ( rotterdam ) zoekt bassist en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 423x bekeken

Hallo, Wij zijn Landy en Anthony, gitarist en drummer. Nadat onze vorige band, Daizy Bell, is gestopt te bestaan, willen nu iets nieuws opstarten. Hiervoor zijn we opzoek naar een bassist ( met eigen gitaar en versterker ) en zanger(es). Later misschien ook verder uitbreiden naar 2e gitarist en toetsenist maar voor nu willen we eerst de basis neerzetten. De genres zijn: pop/rock/metal van de … meer »

Muzikantenbank user Anthony KooningAnthony Kooning

Katie Kruel zoekt bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 217x bekeken

Katie Kruel uit Rotterdam is dringend op zoek naar een bassist(e) met een duidelijker sludge/stonerdoom geluid dan we nu al hebben: iemand met een zwaar, log, schurend geluid, maar - heel belangrijk voor onze muziek - iemand die toch ook met veel dynamiek en een warme, hypnotiserende groove kan spelen. Kortom, iemand die zin heeft om muziek te maken die ergens tussen Melvins, Sleep en Amenra in zit … meer »

Muzikantenbank user Katie KruelKatie Kruel

Country & Western band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 364x bekeken

Ben jij de bassist die Country & Western flavoured band Ponderosa wil komen versterken? Als je houdt van de songs van Mark Knopfler en Emmylou Harris, The Common Linnets, John Mayer, Douwe Bob, CSN&Y, Tim McGraw, Alison Krauss, Faith Hill, dan nodigen wij je uit om te reageren. Plezier en een serieuze inzet tijdens de repetities en de optredens gaan bij ons hand in hand. Onze website is nog niet … meer »

Muzikantenbank user Carla MaljersCarla Maljers

Veelzijdige Bassist (50s t/m 80s )zoekt band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 244x bekeken

Veelzijdige Bassist (50s t/m 80s )zoekt bandHallo, ik ben een veelzijdige Bassist die van de 50s tot heden kan spelen, plezier in het spelen staat voorop en toch ook serieus met muziek omgaan. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit van 50s tot 80s heeft mijn voorkeur ,maar eigenlijk wil ik gewoon graag spelen . Ben ook een veelzijdige Bassist die die zich snel kan aapassen maar ook 1 die fretloos speelt.

Bert

Pop/Funk/Soul band zoekt bassist voor coverband

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 391x bekeken

Wij zijn opzoek naar een gezellige bassist die serieus en gedreven is. De leeftijd van ons zitten tussen de 25 en 30 jaar en sommige van ons spelen al een tijdje samen. Wij zijn zijn bezig om een nieuwe band op te zetten voor feesten en partijen met o.a. Engels en Nederlandstalige muziek. Wij bestaan uit een zangeres, gitarist pianist en drummer. En zijn gevestigd in Rotterdam. Wil jij bij een … meer »

Dean

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 254x bekeken

Wij, Schrodinger's Daughter zijn op zoek naar en nieuwe gemotiveerd bassist die het leuk vinden om rock/grunge/metal covers te spelen, denk om smashing pumpkins, Alice in chains, Metallica etc. Wij hebben ongeveer 15 numbers en wil snel weer op het podium. Mijn nummer is. 0629117026

Muzikantenbank user Daniel MalpeliDaniel Malpeli