Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt een dame om te bassen

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 261x bekeken

Hallo muziek liefhebbers,.....Wij zijn een allround band met deze bezetting, 3 mannelijke muzikanten (2 gitaristen en een drummer) en 2 vrouwelijke(een zangeres en een pianiste) En daarom zoeken wij nu nog een dame om te gaan bassen en misschien vind zij het leuker om met nog 2 andere dames muziek te maken, dan komt de bezetting op 3 dames en 3 heren, en dat is wel de bedoeling. Wij zijn zonder meer … meer »

bm tuts

Ceremony zoekt gemotiveerde Death/Black bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Hallo Metalhead! Onze 1e CD "Tiranny from Above" (1993) is in 2016 geremasterd en opnieuw uitgebracht door VIC records. Eind dit jaar brengt VIC onze 2e CD uit. Optredens worden geregeld door DOC Agency waardoor we regelmatig kunnen optreden Helaas stopt onze bassist ermee vanwege privé-omstandigheden. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe bassist.We zoeken iemand die al een paar jaar bas speelt … meer »

Johan van der Sluijs

Drummer zoekt leuke bandleden (Schiedam, Rotterdam)

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 489x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben lana 25 jaar en zou graag in mijn vrije tijd weer een beetje muziek willen maken. Ik ben daarom op zoek naar mensen die het ook leuk vinden om 1x in de 1 a 2 weken met zijn alle een avondje te jammen en wellicht met de tijd ook op te treden. Ik kom uit Schiedam het lijkt mij daarom ook het handigst als de rest van de muzikanten ook een beetje in dezelfde regio wonen. Hopelijk … meer »

Lana

Startende Coverband zoekt een Drummer en een Bassist met of zonder 2de stem

Bassist en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 443x bekeken

Beste Drummer en Bassist! Wij (ervaren toetsenist, solo gitarist en zangeres) willen een Coverband gaan formeren " Rolling with The Times" en in de buurt van Zoetermeer gaan repeteren. Wij zijn dus op zoek naar jullie, Een ervaren Drummer en dito Bassist!!! Het lijkt ons geweldig om serieus aan de slag te gaan in alle gezelligheid, eerlijkheid, gelijkheid, enz om met ons allen in de toekomst … meer »

Muzikantenbank user BrendaBrenda