Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende band zoekt bassist

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 143x bekeken

Beginnende band zoekt bassistWe zijn beginnend en niet meer piepjong. We maken graag muziek in verschillende popstijlen en meestal zijn dat harmonisch klinkende nummers. Onze insteek is dat we gemiddeld zo'n 1 keer in de maand willen optreden en ook als iedereen dan kan. We kiezen dan niet gelijk uit betaalde optredens maar optredens die bijzonder zijn of voor familie, bekende of voor goede doelen. De band bestaat uit 2 zangeressen, … meer »

Nico Engels

Muzikanten gezocht voor Nederlandstalige pop/rock coverband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 203x bekeken

Enthousiaste en ervaren zanger/slaggitarist en toetsenist zoeken muzikanten om een Nederlandstalige pop/rock coverband op te zetten. We denken hierbij niet alleen aan de geijkte nummers van De Dijk en BLØF, maar ook aan de wat minder bekende nummers en aan bands als Toontje Lager, I.O.S., Tröckener Kecks, Kadanz, Splitsing, etc. We willen om de week gaan repeteren in de omgeving van Oss, om toe … meer »

Rene Sings

Drummer, Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht voor originele eigen werk band Noord-Brabant

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 324x bekeken

De semi-professionele band Amazing Mercury zoekt jou! Gitarist/componist en gedreven zanger willen graag in contact komen met een Drummer, Bassist, Gitarist en Toetsenist om eigen werk te gaan maken. Man/vrouw/genderneutraal welkom. Repeteren in de hoofdstad van Noord-Brabant - 's-Hertogenbosch - of directe omgeving. Wil je meewerken aan een kansrijke nieuwetijds band kijk dan eens op de website … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Band zoekt bassist/bassiste voor het schrijven van eigen nummers

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 274x bekeken

wij zijn op zoek naar bassist voor schrijven van eigen nummers we zijn pas geleden begonnen met deze formatie met het idee eigen album te schrijven. en daarbij onze verschillende muzikale achtergronden te mixen als voorbeeld pop/alt rock/funk en soul voeg daar een een vleugje ska aan toe. en dan in een blender en dan kijken wat voor smaak eruit komt rollen. dus als je nog een ingrediënt toe te … meer »

Muzikantenbank user Mario VroomanMario Vrooman

De AggemarvanhuisafBand Boxtel zoekt versterking!

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 287x bekeken

De Aggemarvanhuisaf Band Boxtel zoekt versterking. We zijn een enthousiaste club uit Boxtel die bekend staat om zijn energieke optredens. De muziek die we spelen en plekken waar we komen variëren van grote podiumoptredens in bigbandstijl tot dweiloptredens op festivals. We hebben op dit moment vacatures voor: • Drums • Snaredrum • Basgitaar • Trompet • Sousafoon • Trombone

Muzikantenbank user René HoffmansRené Hoffmans