Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Eigen werk ouwerwetse rockband zoekt drummer, bassist en toetsenist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Hoi, Tom en Arno (slag- en sologitaristen, de eerstgenoemde eveneens zang) zoeken bandleden in de buurt van bijv. 's-Hertogenbosch. Tom woont bij Culemborg, Arno woont in Oss. Tom heeft momenteel geen auto en het zou handig zijn indien iemand hem kan halen/brengen. Oefenruimte staat nog niet vast. Wel dat er een aardig deuntje muziek zal worden gemaakt. Eigen werk, Engelstalig. Ruimte … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Bassist gezocht in Brabant!

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 215x bekeken

Bassist gezocht in Brabant!Wij zijn een band uit regio Den Bosch en Eindhoven, met redelijk wat podium ervaring, die op zoek zijn naar een bassist. Wij zijn 24 en 25 jaar oud, we maken eigen muziek, maar spelen ook covers. Hierbij moet je bij covers denken aan 00s rock. En bij schrijven halen we inspiratie uit bands als The Black Keys, Royal Blood, Blue Stones, Kensington, Queens of the Stone Age. Stuur ons een berichtje als … meer »

Muzikantenbank user Infinite SunInfinite Sun

(Drummer) en Bassist m/v gezocht voor eigen muziek

Bassist en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 759x bekeken

Ben jij die (drummer) en of bassist die het leuk lijkt om met eigen muziek bezig te zijn en om samen nieuwe nummers te creëren? We zijn enthousiaste muzikanten, die de afgelopen jaren ontdekt hebben dat we goed zijn in het maken van eigen muziek. We zijn 2 gitaristen (m en v) en zangeres. Leeftijden tussen 40 en 50 jaar. Genre is nog een beetje een mix, maar richt zich op jaren 90 rock. We willen … meer »

Christel

Gezocht Bassist

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 369x bekeken

Tribute band (5 ervaren muzikanten, regio Den Bosch) is op zoek naar bassist voor nieuw project "Echoes of the Sixties, Seventies & Eighties" In geval, jou dit iets lijkt, of meer wilt weten, mag je ons mailen, appen of bellen Groetjes, Paul mail : polka.pennylane@*****.com tel.: 06 11364154

Paul

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 547x bekeken

Bassist(e) gezochtWij zijn Lake Division, een (prog) rock/ pop band. Wij zijn op zoek naar een bassist(e) die met ons aan de slag wil gaan. Onze gemiddelde leeftijd is 37; we zoeken iemand die past bij deze leeftijd. We repeteren wekelijks in een oefenruimte in Veghel. We zijn bezig met een album met eigen werk. Wanneer dit klaar is, willen we met deze muziek gaan optreden. Onze eerste single is hier te beluisteren: https://open.spotify.com/track/7ED8XBQuCeDIg5An7Q1bT9?si=bade21aa8fc84038

Bart van Irsel