Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Groep in her-opstart zoekt gitarist/backing vocal.

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 118x bekeken

Het opzet: klaarstomen van een tribute 2 Nile Rodgers band. Wie zijn wij? Enkele stevig doorwinterde, op elkaar ingespeelde muzikanten met gemeenschappelijke uitlaatklep: muziek. Leeftijd tussen 40 en 378 jaar (kabouterjaren) Regio Buggenhout-Puurs-Mechelen. Herkent u zich in hetvolgende: Virtuoze vlammende gitaarsolo's, een voorkeur voor 21-snarige gitaren, kamervullend ego, een versterker … meer »

Johan Schokkaert

Eigen professionele single opnemen aan €450

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 124x bekeken

Eigen professionele single opnemen aan €450Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen muziek op de radio te horen en op de grote podia te staan? Dan bent u bij Baparte Studios aan het juiste adres. U kan bij ons een single of album opnemen aan zeer hoge kortingen. Bij baparte studios neemt u op in een hoogstaande studio met professionele begeleiding. Mocht je nog meer info wensen geven wij u de mogelijkheid op een vrijblijvend gesprek. Schrijf … meer »

Muzikantenbank user Dylan WhyseDylan Whyse

Songschrijver / producer zoekt zangeres mét talent

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 147x bekeken

Songschrijver / producer zoekt zangeres mét talentIk ben op zoek naar een zangeres mét talent die over de nodige dosis inspiratie beschikt om naast zanglijnen ook teksten te kunnen verzinnen. Als je zelf songwriter bent, dan is dat een grote meerwaarde. Omgeving Antwerpen is een plus maar geen must. Je beschikt liefst ook over (semi) professionele opnameapparatuur (minsten een goede microfoon zodat we ter voorbereiding digitaal over het net kunnen … meer »

Muzikantenbank user sK3LeTvMsK3LeTvM

Beginnende toetsenist zoekt coverband

Toetsenist zoekt band in Antwerpen (België) | 154x bekeken

Hoi, Leuk dat je dit leest. Ik ben een 55-jarige toetsenist met beperkte ervaring maar groot enthousiasme, die aansluiting zoekt bij een bestaande band. Na een aantal jaren piano geleerd te hebben, heb ik de afgelopen vijf jaren les gevolgd in de jazz pop rock afdeling van de muziekacademie van Ekeren, waar ik onder andere keyboard heb leren spelen in een band. Helaas was dit steeds met jaarlijks … meer »

Muzikantenbank user Philip Van der HeydenPhilip Van der Heyden

(Strakke) Drummer/ster Gezocht

Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 405x bekeken

(Strakke) Drummer/ster GezochtKlein alarmpje. Onze drummer is wegens gezondheidsredenen helaas abrupt moeten stoppen. Denk je nu " Dit is mijn kans !" wel, grijp ze dan met beide handen. Nog nooit van ons gehoord? Da kanni! ;-) Ga nekeer kijken op onze website, staat de muziek je aan, voel je je geroepen om je drumstokken te laten kletteren, neem contact op en we will take it from there ;-) Repetities in het Antwerpse. www.straykitten.beinfo@***********.be

Muzikantenbank user Sandra De KSandra De K

Slaggitarist

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 307x bekeken

Gezocht voor Cliff Richard & the Shadows coverband een slaggitarist. Repetities om de week op dinsdag in Ravels . Eigen repetitieruimte met PA. Repertoire voornamelijk “The Final Tour” Leeftijd onbelangrijk,enthousiasme des te meer.

Muzikantenbank user Johan PeijenJohan Peijen