Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Antwerpen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende toetsenist zoekt coverband

Toetsenist zoekt band in Antwerpen (België) | 130x bekeken

Hoi, Leuk dat je dit leest. Ik ben een 55-jarige toetsenist met beperkte ervaring maar groot enthousiasme, die aansluiting zoekt bij een bestaande band. Na een aantal jaren piano geleerd te hebben, heb ik de afgelopen vijf jaren les gevolgd in de jazz pop rock afdeling van de muziekacademie van Ekeren, waar ik onder andere keyboard heb leren spelen in een band. Helaas was dit steeds met jaarlijks … meer »

Muzikantenbank user Philip Van der HeydenPhilip Van der Heyden

Goesting in muziek

Toetsenist zoekt band in Antwerpen (België) | 197x bekeken

Ben een 56 jarige amateur muzikant, ik speel toetsen, slaggitaar en kan wat backing vocals verzorgen. Heb regelmatig in bands gespeeld. Momenteel reeds 5 jaar zonder band maar heb terug goesting om muziek te spelen. Liefst rond het Lierse.

Muzikantenbank user Simon ClaeskensSimon Claeskens

Metal zanger wil een band op richten

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 214x bekeken

Metal zanger wil een band op richtenHoi ik ben ne matel zanger die zig vooral met symfonie metal bezig houd daarom wil ik ook een band op richten ik schrijft mijn eigen texte en wil hier op deze manier mee verder gaan heb je in tressen of ken je iemand die in tressen heeft neem dan contact op met mijn mail aderes claessenbjorn08@*****.com ben op zoek naar ne gitarist ne basist ne drummer en pianist en ne zanger die kan grunge met een … meer »

Muzikantenbank user Bjorn ClaessenBjorn Claessen

Gitarist/pianist gezocht met veel talent!

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 300x bekeken

Gitarist/pianist gezocht met veel talent!Hoi Allemaal, Mijn naam is Kitty & ik ben 25 jaar oud! Ik kom uit Antwerpen en heb men eigen youtube kanaal. Vaak doe ik mee aan zangwedstrijden maar nu ben ik eigenlijk terug op zoek naar een gitarist of pianist. Voor te coveren maar ook voor eigen nummers waar te gaan maken! Je mag me altijd bellen op 0474064011 Of stuur me gerust een berichtje op men pagina :) https://www.facebook.com/KittyMusic-104675417876861/?tn-str=k%2AF

Muzikantenbank user Kitty ClaesKitty Claes

Zangeres/toetseniste met werk biedt zich aan, duo of band

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 354x bekeken

Zangeres/toetseniste met werk biedt zich aan, duo of band'K Zou errug blij zijn met een zanger/ gitarist, maar er zijn meerdere mogelijkheden, zoals aansluiting bij een trio of band. Wel is het zo dat je als duo makkelijk plaatsbaar bent. Nét 50 Jarige zangeres/toetseniste met ervaring op het gebied van allround feestjes , bruiloften , dansavonden , café'e.d , zoekt een enthousiaste zanger(es) , bij voorkeur kun je ook een instrument bespelen . Reportoire … meer »

Muzikantenbank user Melanie MutsersMelanie Mutsers