Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trombonist gezocht

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 261x bekeken

Beste Trombonist, Wij zijn op zoek naar jou! Een Trombonist die uiteraard, goed kan spelen en noten kan lezen. Wij zijn een formatie van 14 personen, o.a. zangers, zangeressen, blazers percussie, gitaristen. We heten, Lohy's Latin Soul. De partituren liggen klaar. We hebben een divers repertoire, denk aan: Tony Sucar, I want You Back, Salsa version of Bruno mars, The way you are, Tower Of Power, … meer »

F. Pattipeilohy

Skaband Yotta zoekt trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 228x bekeken

Skaband Yotta zoekt trompettistYotta is een achtkoppige skaband uit Nijmegen en omstreken. We spelen lekkere muziek in energieke optredens. 20 eigen nummers en af en toe wat covers. We zoeken een tromettist(e) met een warm hart voor muziek met een offbeat. Je vormt met onze trombonist en saxofonist de blazerssectie. Alle partituren zijn beschikbaar. Een indruk van wat we doen krijg je op onze website. Heb je interesse in een kennismaking … meer »

Oscar Kunst

Blazers gezocht

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 307x bekeken

Blazers gezochtDansorkest De Stalen Band zoekt een tenorsaxofonist en een trombonist om de blazerssectie weer compleet te maken. Het orkest speelt muziek van Glenn Miller, Duke Ellington, George Gershwin, Count Basie en het fameuze Nederlandse orkest The Ramblers. Maar ook swingende arrangementen van jongere muziek staan op het repertorie, zoals nummers van Caro Emerald en Robbie Williams. Je leest er alles over … meer »

Tanja van Bergen

Chez LeFunk zoekt blazers en strijkers.

Blazer en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 503x bekeken

Chez LeFunk zoekt blazers en strijkers.Hoi!!   Wij zijn: ***Chez LeFunk***  Disco Soul Motown showband. Wij zijn op dit moment met acht personen, drum, guitar, bass, rythm, keybord, vocals, horns. We spelen met een vaste bezetting, die al naar gelang wordt aangepast aan het repertoire dat we gaan brengen. We zoeken blazers en strijkers die zich herkennen in ons muziekgenre. Onze muziek is versterkt met het liefst zo weinig mogelijk … meer »

Muzikantenbank user WilliamWilliam

Toetsenist gezocht voor coverband

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 348x bekeken

Onze pas gestarte band zoek een extra muzikant. Toetsen zouden welkom zijn, maar ieder ander instrument is ook welkom (bv blazers). Oefenen in (de buurt van) Nieuwkoop, meestal op donderdag. Huidige bezetting; zanger/gitarist, gitarist, bas en drums. Allen 50+, maar voor ons is leeftijd niet belangrijk. Op de setlist die we nu oefenen staan nummers van Simple Minds, Red Hot Chili Peppers, Hall & Oates, … meer »

Muzikantenbank user Ronald van HoveRonald van Hove

Coverband zoekt trompettist(te)

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 416x bekeken

Coverband zoekt trompettist(te)Coverband Goed Bezig zoekt een trompettist(e). De blaaspartijen liggen klaar! Goed Bezig speelt een breed repertoire van pop, blues en rock-nummers. De band bestaat uit 10 muzikanten (drums, keyboard, gitaar, basgitaar, tenorsax, altsax, trombone, (vacature trompet) en twee zangeressen. De gemiddelde leeftijd van de muzikanten is 55 plus en de band wordt begeleid door een muziekcoach die ook de arrangementen … meer »

Ruud Scholtens

Voiceware is op zoek naar een trompettist en trombonist.

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 267x bekeken

We zijn een dynamische groep van 8 zangers met een een 8-koppige band uit Mierlo. En wegens het vertrek van twee blazers zijn we op zoek naar nieuw blaastalent. Repeteren doen we op de vrijdagavonden. We brengen meerstemmig soul, pop, rock en jazz repertoire en we wisselen dit af met solo gezongen nummers. Op voiceware.nl staan een aantal muziekfragmenten die je een goede indruk van ons kunnen geven. … meer »

Aart

Trombonist gezocht voor Big Band

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 186x bekeken

Big Band Bennebroek zoekt een trombonist en trompettist, wij repeteren op dinsdagavond in ons eigen verenigingsgebouw olv Rodney Calis, van 20.00 tot 22.00 uur. Gezellige sfeer, leuk repertoire (zie site), makkelijk parkeren, optredens regionaal, mail me gerust voor meer info!

Michèle