Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

IMPRO - Collectief zoekt Instrumentalisten

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 166x bekeken

Wij zijn op zoek naar instrumentalisten die vrije improvisatie als leidraad zoeken. Muziek laten ontstaan! Muziek interactief met elkaar maken, gelaagd en avontuurlijk. Het collectief is al lang in ontwikkeling en naast een harde kern komen en gaan steeds weer nieuwe muzikanten en daardoor steeds weer verrassende bezettingen die prikkelen en inspireren. Kun jij je hierin vinden en spreekt het je … meer »

Toon Borghuis

Import-Collectief zoekt instrumentalisten

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 147x bekeken

Collectief in oprichting zoekt instrumentalisten die met een zucht naar muzikaal avontuur kunnen improviseren. Instant Composing with no Limits!! Pure interactie en lef! Als jij ook het onbekende omhelst geef een kik! Wij zoeken: Een basgitarist, gitaristen ( solo/slag), koperblazers, cellist/violist, sample/synthesizer speler. Plaats:MON studio Groningen

Toon Borghuis

Bigband Putten zoekt trombonisten

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 139x bekeken

Bigband Putten zoekt trombonistenbigband Putten is op zoek naar trombonisten. feeling voor jazz is een pré maar geen must. we repeteren in de oneven weken in multifunctioneel centrum Stroud, brinkstraat 91 3881 BP Putten. de repetities zijn op vrijdag van 09.45 tot 11.45 uur. De eerstvolgende repetitie is op vrijdag 3 september 2021 inlichtingen bij Henk van den Berg 0653967951 e-mail: info@**************.nl

Muzikantenbank user Henk van den BergHenk van den Berg

Carmine Queen zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 382x bekeken

Wij zijn Carmine Queen, een collectief dat voornamelijk in projecten werkt waar we dan specifieke muzikanten voor zoeken. Natuurlijk komt het (gelukkig) voor dat een aantal muzikanten bij ons blijven hangen. Wij hebben op dit moment behoefte aan: - een mannelijke zanger - een drummer/drumster die veel stijlen aankan - saxofonist(en) Als je wil horen waar we zoal mee bezig zijn, op onze site … meer »

Muzikantenbank user Jos HustingsJos Hustings

Salsaband zoekt trompettist

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 105x bekeken

Salsaband zoekt trompettistEen gezellige salsaband uit Arnhem zoekt per direct een eerste trompettist die (eventueel) houdt van soleren en een warm salsahart bezit. Repetitieavond 1 x per 14 dagen in Arnhem Zuid. Vaste repetitor en oefenruimte. ( met bar!) Kleine maandelijkse bijdragen voor huur, repetitor en arrangementen. Gezelligheid troef maar, ook keihard repeteren en de puntjes op de i! Stuur me een berichtje als je … meer »

Marijke Bruin

Bigband Nice Company zoekt trombonist en bassist

Bassist en Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 160x bekeken

Bigband Nice Company zoekt trombonist en bassistBen jij trombonist of bassist, woon je in Noord- of Midden-Limburg en zoek je een goeie, serieuze, gezellige band om samen muziek te maken dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken. Meer informatie, muziek en foto's vind je op onze site. www.bigbandnicecompany.nl Heb je interesse, heb je vragen bel me. 06-46106020 Gr Guus We repeteren op dinsdagavond in Baarlo

Guus Muyres

Utrechts straatorkest zoekt enthousiaste saxofonist(e)

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 134x bekeken

Utrechts straatorkest zoekt enthousiaste saxofonist(e)Tutti Saxi is een Utrechts straatorkest van sopraan-, alt-, tenor- en baritonsaxofoons, twee percussionisten en een enthousiaste dirigent. Wij spelen swingende wereldmuziek op gelegenheden als hardloopwedstrijden, festiviteiten vanuit de gemeente, de Tour of de Vuelta, maar ook voor bijvoorbeeld personeel en cliënten van een verpleeghuis. Daarnaast hebben we geregeld grotere projecten; zo werken nu … meer »

Muzikantenbank user Carol van WesterlaakCarol van Westerlaak

Delta Swing Band zoekt met spoed een ervaren 1e Alt m/v

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 122x bekeken

Delta Swing Band zoekt met spoed een ervaren 1e Alt m/vDe vereniging de Delta Swing Band is een in Hellevoetsluis gevestigde bigband. Het repertoire bestaat uit spetterende Bigband klanken, Jazz, Salsa, Latin, Sfeervolle Ballads, Braziliaanse Samba’s maar ook hedendaagse Poprock. Met nummers van o.a. Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Tony Bennett, Rita Reys, Sarah Vaughan, Mel Tormé, Michael Bublé en de Red Hot Chili Peppers. De Delta Swing Band … meer »

Muzikantenbank user Wim de ZwartWim de Zwart

Gezocht voor Egerländerkapel

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Gezocht voor EgerländerkapelDie Hofstädter Musikanten is een Egerländerkapel die opzoek is naar versterking. Repertoire: Duitse, Tsjechische en Oostenrijkse volksmuziek. Speel jij klarinet, trompet, bugel, tenorhoorn, bariton of trombone? Zoek jij een uitdaging, een ander soort blaasmuziek en heb jij minimaal niveau B of C ? Misschien als 2e vereniging? Dan ben jij de muzikant die wij zoeken!!! Repetities: dinsdagavond … meer »

H Dolkens