Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Paradise BIg Band zoekt trombonist

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 88x bekeken

Wij zijn op zoek naar een 1e en 4e Trombonist. Zie onze website voor meer informatie. Wij zijn een authentieke Big Band uit Boskoop Zuid Holland We bestaan al meer als 40 jaar. Onze bezetting is de originele bezetting, maar met (waarschijnlijk 1 van de weinige in Nederland) een vocalistengroep van 2 zangers en 3 zangeressen, in totaal 5 dus... Hierdoor kunnen we zeer veel nummers spelen, waaronder … meer »

Paradise Bigband

Toetsenist en saxofonist gezocht voor 60-70 coverband!

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 272x bekeken

Toetsenist en saxofonist gezocht voor 60-70 coverband!Leuk dat je een band zoekt! Wij, van The Cool Cats, een Sixties/Seventies (amateur) Coverband, zoeken een toetsenist en saxofonist. De band bestaat uit een zangeres, drummer, bassist, slaggitarist en sologitarist. (En wij zijn allen 50+) We bestaan al ruim 25 jaar en hebben er nog veel plezier in om samen muziek te maken en pakken ook regelmatig nog nieuwe nummers op. Optreden doen we afhankelijk … meer »

Francien

Toetsenist gezocht voor coverband

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 378x bekeken

Onze pas gestarte band zoek een extra muzikant. Toetsen zouden welkom zijn, maar ieder ander instrument is ook welkom (bv blazers). Oefenen in (de buurt van) Nieuwkoop, meestal op donderdag. Huidige bezetting; zanger/gitarist, gitarist, bas en drums. Allen 50+, maar voor ons is leeftijd niet belangrijk. Op de setlist die we nu oefenen staan nummers van Simple Minds, Red Hot Chili Peppers, Hall & Oates, … meer »

Muzikantenbank user Ronald van HoveRonald van Hove