Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nijgeegse soul/funk/rock Belgrave zoekt saxofonist(e)

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 74x bekeken

Nijgeegse soul/funk/rock Belgrave zoekt saxofonist(e)Voor een goedlopende 9 mans coverband zijn wij per direct op zoek naar een goede (alt/tenor)saxofonist(e). Belgrave speelt soul/funk/disco en rockhits uit de seventies, eighties en nineties, afgewisseld met moderne hits van o.a. Bruno Mars, Pharrell Williams, Kings of Leon, Di-rect! en Waylon. Wij komen uit Nijmegen en directe omgeving. Met twee zangeressen, een vette blazerssectie en een percussionist … meer »

Muzikantenbank user Peter HeijnenPeter Heijnen

Salsaband zoekt muzikanten

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 398x bekeken

Om na de corona crisis weer een fijne nieuwe start te kunnen maken met onze salsaband, vragen we nieuwe bandleden. Dus als je salsamuziek fijn vindt en je graag bijleert, met veel inzet en energie wilt spelen, redelijk ervaren bent, van blad leest én een solootje kan spelen, stuur me dan een berichtje. We hebben plek voor blazers en percussionisten. Kleine maandelijkse bijdrage in de huur. Eigen … meer »

Marijke Bruin

Gezocht akoestisch ritme gitarist

Accordeonist, Blazer en Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 460x bekeken

Contrabassist en leadgitarist/zanger zoeken een strakke, tempo vaste, akoestische pure ritme gitarist(e). Ook accordeonist, violist, klarinettist zijn welkom. Wij spelen repertoire bestaande uit Gipsy jazz, Jazz standards, valse musette en Latin. Wij repeteren thuis in Nijmegen of Mook. Wij zijn zestigplussers. Reacties zien we graag tegemoet, Sanny

San Salou