Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt leden voor een coverband

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 371x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Amy, 21 jaar en kom uit omgeving Den Bosch. Ik heb een passie voor zingen en zou dit graag naar buiten brengen in een band met leeftijdsgenoten. Ik zou het leuk vinden om covers te zingen, van bekende nummers uit de jaren 70/80/90 tot aan hedendaagse popmuziek. Een guilty pleasure kan er altijd bij :) Ik zou graag 1 keer in de week willen repeteren om toe te werken naar optredens. Laat … meer »

Amy

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁

Drummer, Overig en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 228x bekeken

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁Hey muzikanten tussen 20 en 35 jaar oud! Ben jij een drummer, bassist, toetsenist of saxofonist die op zoek is naar een uitdagende muzikale ervaring? Wil je deel uitmaken van een band die invloeden van Springsteen, The 1975 en Sam Fender combineert voor een frisse en opwindende sound? 🌟 **Sluit je aan bij ons team:** Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe drummer, bassist, toetsenist en saxofonist … meer »

Noah Geuzinge

Gitaristen/Bassit/Toetsenist gezocht voor Dire Straits Tribute Band

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 288x bekeken

Gitaristen/Bassit/Toetsenist gezocht voor Dire Straits Tribute BandIk ben op zoek naar bandleden om een Dire Straits Tribute band op te richten. Ik ben zelf drummer, en ben op zoek naar 2 gitaristen, 1 solo- (Dé Mark Knopfler) en 1 slaggitarist. Verder zoek ik een bassist en een toetsenist. Om op te starten wil ik voor het plezier Dire Straits muziek spelen, maar mijn doel is om zeker op te gaan treden! Leeftijd maakt voor mij niet uit, wel een passie voor (het … meer »

Muzikantenbank user Twan LammersTwan Lammers

Drummer looking for Band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 464x bekeken

Hi there, I'm a 26yo drummer based in Amsterdam, looking for musicians to start a project with. I'm looking to begin jamming with some people at any levels and start to develop a sound that could turn into something more promising. I like The Red Hot Chili Peppers, REM, Pearl Jam, Led Zeppelin, Black Sabbath, but will play anything really. Text me on WhatsApp +31615558099

Kevin

Alt-rock drummer Groningen gezocht MONOWOLF

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 248x bekeken

Alt-rock drummer Groningen gezocht MONOWOLFHi mijn naam is Dirk Wolf. ik speel in een alt-rock duo genaamd MONOWOLF. We hebben o.a. shows gedaan in Warhol, Simplon en tijdens ESNS 2024 waarover 3voor12 schreef: ''MONOWOLF is dan wel met een man minder, maar dat is totaal niet te merken of te horen. Dit duo gaan we zeker in de gaten houden!'' Ook zijn we in gesprek om als voorprogramma te spelen voor de schotse band Gallus (Marshall Records). Echter … meer »

Muzikantenbank user Dick WolfDick Wolf

Gezocht: ervaren rock/hardrock drummer!

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 411x bekeken

Onze classic style rock/hardrock band heeft een plekje vrij op de drumkruk. Wij bestaan uit een Zanger, bassist en gitarist. Onze muziek heeft zijn wortels in classic sounding hardrock/heavy metal, maar we staan ook open voor het verkennen en combineren van andere genres (denk aan funk/surf/prog/ballads). Momenteel zijn we bezig met de productie van ons eerste album. Je kunt hier alvast een voorproefje … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer

ПDrummer gezocht voor Indierockband🥁

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 372x bekeken

Hallo allemaal! Wij zijn een redelijk beginnende band bestaande uit Jered (gitaar), Chris (gitaar), Brian (bas) en Romi (vocals) uit regio Utrecht. Beide gitaristen en de bassist hebben al heel wat ervaring met het spelen van gitaar/bas. We zijn op dit moment bezig met het maken van een setlist. Het genre dat gespeeld wordt, komt het meest overeen met Indie Rock. Denk hierbij aan nummers van … meer »

Chris van Iperen

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 222x bekeken

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!Hallo allemaal! Ik ben Victor, 25 jaar en kom uit Nieuwegein. Ik ben drummer (heb ook wat gitaarkunstjes) en heb 6 jaar lang in een rock/metal coverband gespeeld. Hier speelde ik muziek van o.a. Sabaton, Black Sabbath, Pantera, Orange Goblin, Limp Bizkit, Muse, Motorhead en Sepultura. In mijn 6 jaar bij deze band heb ik mezelf technisch steeds meer ontwikkeld en heb ik interesse gekregen in veel … meer »

Muzikantenbank user VictorVictor