Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist/ klein slagwerk gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 108x bekeken

Gezocht enthousiaste, Cajon/ slagwerk speler die voor zijn rekening kan nemen voor een (semi) akoestische band. We repeteren 1x per 2 weken op maandagavond Het repertoire bestaat uit covers van Engels/ Amerikaanse artiesten waarbij de teksten aangepast zijn in de Groninger taal. Een mix van pop/country en tex-mex. De liedjes gaan over het leven met al zijn voor en tegenspoed wat voor emotie kan zorgen.

Peter

Gezocht: enthousiaste DRUMMER voor onze 60/70 band

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 332x bekeken

Gezocht: enthousiaste DRUMMER voor onze 60/70 bandVoor onze 60/70 band zoeken we een nieuwe DRUMMER. Helaas hebben we nog niet de juiste drummer kunnen vinden die zowel muzikaal als persoonlijk bij ons past. Wij zijn een paar maanden geleden opgestart en zijn druk aan het repeteren om aankomend voorjaar/zomer het podium op te kunnen met een mooie,uitgebreide setlist.Wij willen een zeer uitgebreid repertoire spelen van o.a. Shocking Blue,Linda Ronstadt,CCR,Elvis,Nancy … meer »

Muzikantenbank user Lady TLady T

16 jarige muzikant zoekt wat mensjes om mee te jammen

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 437x bekeken

16 jarige muzikant zoekt wat mensjes om mee te jammenMoi, ik ben een 16 jarige muzikant. Mijn hoofdgenre is bluegrass, maar speel ook elektrisch en andere stijlen. Ik hou heel erg van goeie americana, (blues)rock, blues, country, rock & roll en veel meer. Geen pop of hardcore,hardrock. Dat zijn mijn enige regels, haha. Ik ben gitarist. Ik speel ook contrabas en mandoline, maar op amateuristisch niveau. Je ziet maar wat je met deze info doet. Het boeit … meer »

Muzikantenbank user Thijs VrolijkThijs Vrolijk

Ervaren (jazz-rock) drummer zoekt band of mede muzikanten, regio Groningen

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 789x bekeken

Ervaren (jazz-rock) drummer zoekt band of mede muzikanten, regio GroningenDrummer beschikbaar voor bands, schnabbels, nieuwe projecten. Ruim 35 jaar ervaring. Eigen professionele gear en vervoer. voorkeur muziekstijlen: Hedendaagse jazz, latin jazz, fusion, acid jazz, pop jazz, soul en funk. Speelstijl: Muzikaliteit, improvisatievermogen, dynamiek. Ambitie: goeie muziek maken met gedreven en ervaren muzikanten op niveau. Plezier maken staat natuurlijk voorop! Dusssss... … meer »

Muzikantenbank user Guy SmitGuy Smit