Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ik wil een band beginnen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Delfzijl (Groningen) | 177x bekeken

Ik wil een band beginnenHallo mijn naam is furkan ik ben 19 jaar oud en ik speel 1.5 jaar al gitaar en doe daarnaast zang erbij ik wil heel graag een band willen beginnen maar kan geen muziek kanten vinden ik wil heel graag een coverband willen beginnen van rammstein mijn favoriete band als je vragen over hebt hoor ik het graag 🎸🎸🎸🎸🎸🎸

Muzikantenbank user Furkan KöseFurkan Köse

Top 100 coverband zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 228x bekeken

Hoi! Wij, Sander (21, pianist) en Tim (22, gitarist) zijn op zoek naar meerdere muzikanten, waaronder een drummer, zanger(es) en een bassist. Zoals de titel al aangeeft willen we een coverband oprichten die de top 100 covert. Denk aan bands zoals The Rolling Stones, ACDC, Blöf, Guus Meeuwis, etc. Van alle markten thuis dus! Lijkt het je wat, laat dan wat van je horen!

Muzikantenbank user Tim DbTim Db

Zin om samen te jammen?! Gitarist, bassist & drummer of toetsen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 261x bekeken

Mijn naam is Kai, ik ben 29 jaar en speel een aantal jaren gitaar. In het verleden heb ik een paar keer opgetreden en wie weet waar dit naar toe gaat. Het belangrijkste is om na te gaan of er een muzikale klik is en als je grotendeels op gehoor kunt spelen dat zou helemaal geweldig zijn. Genres vind ik niet zo belangrijk, laat gewoon je creativiteit erop los en probeer desnoods je mood om te zetten … meer »

Knightforest

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 325x bekeken

Hallo, wij zijn een gitarist en bassist en zoeken een drummer. Wij spelen al enkele jaren samen. We hebben niet de ambitie om op te treden, wij vinden het leuk om eens in de week lekker wat te jammen op een ongedwongen manier. We zijn niet de beste muzikanten van Nederland en verwachten dat ook niet. Muziekgenre: Nirvana, Guns n Roses, dat soort dingen. Ook hebben we wat eigen werk. Wij zijn trouwens … meer »

Maarten