Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/gitarist zoekt Rock/pop band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 465x bekeken

Hoi! Ik ben Lennard, 22 jaar, wonende en studerende in Groningen. Als zanger/(slag)gitarist ben ik op zoek naar een bandje. Mijn voorkeur in muziek gaat eigenlijk alle kanten op, maar is toch voornamelijk pop/rock. Van John Mayer tot Red Hot Chili Peppers, Mumford & Sons tot De Staat. Mocht ik jullie band kunnen versterken, laat het weten!

Lennard

Queen Tribute Band zoekt pianist

Accordeonist gezocht in Groningen (Groningen) | 139x bekeken

Hallo mijn naam is Sander en ik ben de leadsinger van onze beginnende Queen Tribute Band en wij zoeken nog een pianist man of vrouw die het leuk lijkt om met ons samen te werken en de liefde draagt voor Queen en natuurlijk ook graag wilt optreden. Op 22 september komen wij bij elkaar om te oefenen en als je geintresseerd bent geef een berichtje

Sander Boer

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 229x bekeken

Wij een blues/rock band zijn op zoek naar een toetsenist. Wegens omstandigheden heeft onze toetsenist ons helaas moeten verlaten. Wij hebben allen al jaren ervaring, maar zijn met een nieuwe samenstelling een blues/rock band begonnen. Onze leeftijden zijn 55+. Onze bezetting bestaat uit, bassist, drummer, (solo)gitarist en zanger. Inmiddels hebben wij al een aardige repertoire opgebouwd en … meer »

Jolanda

Zanger of zangeres gezocht voor bluesrock band

Zanger / Zangeres gezocht in Veendam (Groningen) | 214x bekeken

Zanger of zangeres gezocht voor bluesrock band SOPAR is op dit moment een driemans bluesformatie uit Oost-Groningen. Ervaren muzikanten die eigen composities spelen. De sound is stevig, helder, eigen en verrassend te noemen. Swingende, meeslepende blues en bluesrock, gemixt met funk- en jazz, waarbij de diverse stijlen hun invloed op onze muzikale arrangementen hebben. Het wekelijks muziek uitwerken … meer »

Bert Kramer

Kordaat! Zoekt een creatieve drummer M/V

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 472x bekeken

Kordaat! is een nederlandstalige rockband, bestaande uit een zanger, 2 gitaristen / toetsenisten, bassist en drummer. Onze muzikale benadering is een brede: eigen nummers, variërend van ruige rock tot rustieke ballads, gekruid met teugjes funk, rap, country, pop en wat verder nog nodig is aan ‘muzikale specerijen’ om de muziek op de juiste wijze te kruiden. Koortjes en achtergrondzang spelen een … meer »

Muzikantenbank user Obbe van der WalObbe van der Wal