Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer (23) zoekt (moderne) pop/soul/funk band!

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 321x bekeken

Hoi, Ik ben Erik Berends, ik drum actief sinds mijn 10e. Heb ervaring met verschillende kerkbands, grote en kleine podia en af en toe een sporadische pop/rock band. Zelf hou ik er erg van om pop/soul/funk(/jazz) muziek te spelen, vooral wat moderne stijlen. Je kan hierbij denken aan Lawrence: https://www.youtube.com/watch?v=WwxZi_ZK0mw https://www.youtube.com/watch?v=JSkn4zaUh78 … meer »

Muzikantenbank user ErikErik

Drummer zoekt band in Groningen!

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 371x bekeken

Ik ben op zoek naar een nieuwe band in Groningen. Mijn doel is om een keer per week te repeteren, nummers te schrijven, op te treden en op te nemen. Qua stijl sta ik voor veel open, maar heb niet overal zin in (geen punk, metal en covers). Ik heb in verschillende bands met verschillende stijlen gespeeld en speel zelf ruim 20 jaar. Bands waar ik goed op ga zijn (in random order) The Kooks, Red Hot … meer »

Fabian Hoogvorst

Drummer zoekt Band in Groningen!

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 412x bekeken

Na een jaar stilzitten en daarna de stop van mijn vorige band ben ik op zoek naar een nieuwe band in Groningen! Ik ben Fabian, 33 en heb er al verschillende bands in verschillende genres op zitten. Mijn doel is om 1 keer in de week te repeteren, op te nemen en af en toe op te treden. Ik wil me niet vastpinnen op een bepaald genre maar speel in ieder geval geen metal/punk/harde meuk en wel indie-rock/britpop/rammelende … meer »

Fabian Hoogvorst