Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer (23) zoekt (moderne) pop/soul/funk band!

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 94x bekeken

Hoi, Ik ben Erik Berends, ik drum actief sinds mijn 10e. Heb ervaring met verschillende kerkbands, grote en kleine podia en af en toe een sporadische pop/rock band. Zelf hou ik er erg van om pop/soul/funk(/jazz) muziek te spelen, vooral wat moderne stijlen. Je kan hierbij denken aan Lawrence: https://www.youtube.com/watch?v=WwxZi_ZK0mw https://www.youtube.com/watch?v=JSkn4zaUh78 … meer »

Muzikantenbank user ErikErik

Metal drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 117x bekeken

Ik ben Frank, 24 jaar en ben opzoek naar een band in het Metal genre; in de provincie Groningen. Ik kan best veel genres spelen zolang het maar niet tè snel is. Zelf speel ik veel symphonic, death en metalcore. In de 2 bands waar ik nu in speel kom ik niet echt tot m'n 'recht'. Vandaar dat ik opzoek ben naar gelijkgestemden die goed hun instrument kunnen bespelen en ook al wat ervaring hebben met … meer »

Muzikantenbank user Frank de JongeFrank de Jonge

Drummer zoekt band in Groningen!

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 136x bekeken

Ik ben op zoek naar een nieuwe band in Groningen. Mijn doel is om een keer per week te repeteren, nummers te schrijven, op te treden en op te nemen. Qua stijl sta ik voor veel open, maar heb niet overal zin in (geen punk, metal en covers). Ik heb in verschillende bands met verschillende stijlen gespeeld en speel zelf ruim 20 jaar. Bands waar ik goed op ga zijn (in random order) The Kooks, Red Hot … meer »

Fabian Hoogvorst

Drummer zoekt Band in Groningen!

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 165x bekeken

Na een jaar stilzitten en daarna de stop van mijn vorige band ben ik op zoek naar een nieuwe band in Groningen! Ik ben Fabian, 33 en heb er al verschillende bands in verschillende genres op zitten. Mijn doel is om 1 keer in de week te repeteren, op te nemen en af en toe op te treden. Ik wil me niet vastpinnen op een bepaald genre maar speel in ieder geval geen metal/punk/harde meuk en wel indie-rock/britpop/rammelende … meer »

Fabian Hoogvorst